100 de întrebări și răspunsuri cu privire la credința Bisericii și a creștinismului - icoane de lucru va ajuta icon

Tu ajuta pictograma „Inepuizabile Potir“

VĂ POATE AJUTA ICON „Inepuizabile Potir“

- Șase luni nu bea.

- O, înainte de acest lucru sa întâmplat?

- Nu, de mai mulți ani, mai mult de două săptămâni nu sunt păstrate. Femeie mici, subțire, din punctul de vedere al speranței. Acesta are un an să se roage pentru soțul ei înainte de icoana Maicii Domnului „Cupa Nesecat“. În rugăciunea acord a implicat o mulțime de oameni - soții, mame, surori, părinți, alcoolici și dependenți de droguri. Duminică, la sfârșitul Liturghiei, preotul recită rugăciunea comună în fața icoanei, rugăciunea stropește cu apă sfințită. În timpul săptămânii de zi cu zi, la exact 23, toate au dus la casele lor, în rugăciunea de acord. Textul rugăciunii imprimat pe o foaie separată de hârtie, înscris numele celor care se roagă pentru cei dragi, a fost de acord să ceară „o tărie talent și răbdare să îndure toate trimise“ și „pentru ajutor în fapte bune și de vindecare de pasiune fatală a băut vin și admonestare la calea dreaptă a credinței ortodoxe a bolnavilor“ - atunci numele celor pentru care se roagă. Lista este ajustată în mod constant pentru a se potrivi oameni noi - cei care au aderat la rugăciunea comună; dispar, cei care au încetat să participe la acest acord, sa îmbolnăvit și a plecat - sau au murit într-un meci de băut, din cauza unei supradoze.

- Tată, și el va ajuta la rugăciunea mea?

- Cum se va ruga.

Aici și în alte familie - înmugurească de speranță.

- Ce se întâmplă cu mine? Toți beau ca oameni, și mă simt rău la simpla vedere a vinului si vodca. Eu stau prost.

Mama se preface că nu știa nimic, dar scânteia de speranță în inima evazată mai luminos.

Pictograma „Cupa Nesecat“ - Maica Domnului ridică brațele întinse, cu palmele într-un gest de rugăciune de mijlocire. În fața ei în bol - în picioare Hristos copil. Pe cine se roagă, ce? Despre noi, cu credință și speranță pentru vindecarea închinătorilor înainte de icoana ei. Așa că Moise a ridicat mâinile spre Domnul: „Salvați-mă, ai milă de poporul Tău, Doamne“; ca preoții Vechiului Testament s-au rugat; așa că rugați-vă pentru noi preoți la altarul unei biserici ortodoxe. Această imagine iconografică numită Oranta (Orans Latină -. Mol). În tradiția rusă a acestui tip de icoana am primit o nominalizare specială - „The Omen“; este important nu numai rugăciunea de mijlocire intermediar Fecioara Oranta, dar Întruparea lui Hristos. Ochii ei se întoarse direct la noi, în toate aparențele - calm și putere. „Vezi? Mă rog pentru tine. Și Fiul Meu - aici, cu tine, pentru tine ".

La prima vedere, o imagine ciudată. Copilul în bol arată nefamiliare. Și numele pictograma, dacă ascultați, sună neobișnuit. De ce a făcut - în cupa? De ce castron - Inepuizabile? Ce înseamnă asta: Inepuizabile?

Cântarea Sfintei Fecioare Maria, în onoarea ei „Inepuizabile Potir“ Ea se numește „mielușele rozhdshey de miel vzemlyuschego păcatele lumii.“ Ce este vorba? Faptul că mama ne va avea păcătoși, împreună cu fiul său, care a luat toate păcatele noastre. Acest lucru ar trebui să fie bun pentru a înțelege, pentru că avem acest lucru nu cred, nu înțeleg, suntem reci penal și indiferenți față de lume cel mai mare sacrificiu făcut pentru noi. Avem alte interese și alte teme de reflecție, o mulțime de probleme și situații nerezolvate. Și „? Ceea ce, de fapt, cazul în care totul se întoarce în țărână“ Nu se va întâmpla probleme, în timp ce nu suferă de durere, am fluturând ca niste molii cu zi: ore zi da noapte departe. Școala - la locul de muncă, prânz - cină, plimbare, dans, bucurie, tristețe, iubire - aruncare, plimbare sub clar de lună - plaja sub soare, bere - limonada. Ceea ce, ei bine, ceea ce ne pasă de ochii ei, în căutarea strict de la o pictogramă pentru copilul ei, singurul om fără păcat de pe pământ, care dă în mod voluntar Trupul și Sângele său, doar pentru a ne salva de existența noastră nechibzuită?

Nesecat - neispivaemaya - infinit, cana pentru totdeauna. Se deschide în cântarea ca un castron de viață și nemurire, setea noastră spirituală potolește, cupa ne atras spre bucuria nemuririi sursa castron daruri divine.

Pat într-un castron - un sacrificiu pentru fiecare dintre noi, o jertfă la fiecare liturghie. El a ucis ca un miel nevinovat la sângele lor din nou și din nou să ispășească pentru păcatele noastre - indiferență bezlyubovnost; Sfânta Împărtășanie ceașcă - asta e ceea ce trebuie sa bei, asta e ceea ce ne-a salvat de la noi înșine.

Și noi bem. Asta este aproape toate - sorbindu. Ne place. Natura detestă vacuum. Și un castron de suflet, nu sta umplut cu Dumnezeu, viața și semnificația lui, este umplut cu îmbătătoare goliciune distractiv. Și apoi - atât de des atât de incredibil de multe ori - de ușor, distractiv „utilizarea“ de alcool crește alcoolism teribil.

Și apoi a făcut clar faptul că golul care a dus la acest dezastru teribil, nu există nici un fund. Paharul pe care ne oferim, vesel har-ceașcă bucuria vieții - neispivaema, fără fund.

Ca neupivaema și un castron de viata reala.

Apoi începem să ne rugăm în fața icoanei Maicii Domnului de la ei „Inepuizabile Potir“.

Declarația de rude care au căzut în puterea deplină a șarpe verde.

Maica lui Dumnezeu oferă fiecare ceașcă inepuizabilă dragoste ceașcă inepuizabilă de har divin.

Băutură a început în timpul studiilor sale la colegiu, dar a fost, cum se spune, în limitele normale, dar la vârsta de 25 a început să se întâmple bautura pentru a finaliza inconștiență, și în această stare sa întâmplat cu mine diverse lucruri teribile, care sobru și amintesc speriat și rușinat . Astfel de aventuri pe timp ma făcut să se oprească și ceva timp să nu bea, dar apoi, după aproximativ câteva săptămâni sau o lună, peste tot din nou, și toate cu mare pentru mine și pierdere de familie, durere. Discordie de familie și scandaluri la locul de muncă abia tolerate „miracole“ mele, dar în suflet, după o astfel de urâciune pyanok și rușine pentru ei înșiși. Apoi, o zi, după o astfel de aventură, am realizat că am fost dependent de alcool și, dacă nu pot să renunțe la această ruină, el trebuie să găsească o cale de ieșire. Care este soluția la această problemă s-ar putea veni la mine, atunci necredinciosul, dar încă botezat persoană? M-am dus la doctor, a făcut o „torpilă“. Câteva luni au trecut, și am început să bea din nou, cu și mai multă forță. În mod repetat, a apelat la medici și vshil „esperal“. Dar acest lucru nu rezolvă problema, inamicul rasei umane a fost ispitit de toate cu o forță mai mare, și eu sunt pe acele ispite rezistat ascultând șoaptele lui că „de ce nu bei cu moderație, că alții pot, de sărbători, de exemplu, sau doar o companie buna. " Dar toate acestea, desigur, auto-înșelăciune. Apoi mi-am dat seama că dorința de a bea nu vine de la mine, dar din exterior, și să se ocupe cu ea în sine nu poate.

Unul după altul băut rușinos, știind că el nu poate face nimic deja, a cerut ajutor de la Avocatul ceresc, Maica lui Dumnezeu, a cerut să schimbe viața mea, vindecat de păcat și vindeca boala.

Dar la inimă, cu toate acestea, au existat îndoieli cu putință, astfel încât a dispărut pofta de băut, așa cum am renunța la momentele „plăcute“ în o viață desfrânată, cum am lupta tentația de a bea. Dar ce poate un om de slăbiciunea lui, doar pentru a cere ajutor. Și cu mine - puternică în mijlocirea Maica lui Dumnezeu Motivat viața mea atât de minunat, a creat astfel de circumstanțe, care sa mutat treptat, departe de prietenii mei de pe sticla, a devenit mai puțin ispită au existat alte modificări în viața mea, sa născut un alt copil, au existat și alte de îngrijire. Odată ce copilul a fost bolnav, și am simțit că boala lui a fost dat pentru păcatul meu, pentru beție și tutun, și așa viața mea păcătoasă. În mod constant, atunci când au venit la tentația de a bea, am simțit că nu am fost singurul de a rezista acest rău, dar am un asistent puternic și avocat, Maica lui Dumnezeu. Și prin harul lui Dumnezeu, eu nu beau de-al doilea an, și a aruncat de a fuma, dar nu ma abuz, acest lucru a fost atunci când codificare, de cusut și alte tratamente umane. Aceasta este vindecarea care nu transporta cu ea o pofta teribila de alcool, și ispitele răului, atunci când știi că nu poți, pentru că vei muri. Aduce vindecare este doar bucuria pe care nu le-ați lăsat, și prin harul Maicii Domnului să folosiți mijlocirea și protecția ei.

Dragi frați și surori! Am scris acest lucru pentru că văd în istoria vieții mele de păcat și de vindecare de alcoolism ajutor adevărat Regina Cerului.