10 moduri de a ajuta la fiica ei pentru a supraviețui de îngrijire medicală la prietenul ei

10 moduri de a ajuta la fiica ei pentru a supraviețui de îngrijire medicală la prietenul ei.

Barbara Greenberg, dr, este un psiholog clinic specializat în tratamentul adolescenților și lor bine înțeles, dar părinții epuizat.

„Dragă Dr. Greenberg!
Fiica mea de 18 ani trece printr-o perioadă foarte dificilă, deoarece prietenul ei, cu care ea a fost împreună 3,5 ani, sa despărțit de atitudinea ei. Ea este devastată și nu interesează. Este dificil de acceptat acest lucru. Ea, de asemenea, mi-a spus că prietenii ei nu doresc să comunice cu ea, pentru că ea le-a interzis să vorbească despre el rău. Cum pot să o ajute să depășească această perioadă dificilă de timp, și modul în care aceasta poate fi reconciliată cu prietenii tăi? Inima mea se rupe atunci când o văd într-o astfel de durere.
Biata mama ".

Mă simt pentru tine si fiica ta. Tuturor ne place sa absoarba durerea copiilor noștri, dacă ar putea. Și ne-ar dori să rezolve toate problemele lor, dacă ar fi fost posibil. Din păcate, putem sugera doar să le și să le sprijine, dar este imposibil de a rezolva toate problemele lor. Cu toate acestea, le putem sprijini.

10 moduri de a ajuta la fiica ei pentru a supraviețui de îngrijire medicală la prietenul ei

În primul rând, aș dori să discutăm problemele fiicei tale cu prietenii ei. Desigur, ea are nevoie de prieteni pentru sprijin în vremuri dificile, pentru că prietenii sunt foarte valoroase în viața noastră și în vremuri bune și rele. Presupun că prietenii fiicei tale au intenții bune. Acestea sunt, probabil, încearcă să ajute pe fiica ta să treacă prin îngrijire medicală la iubitul ei, făcându-l mai puțin atractivă. Te rog explica fiica ei. Presupun că fiica ta își petrece cea mai mare parte a timpului pe chat cu prietenii, vorbind despre prietenul ei, și le pune într-o poziție dificilă. Încearcă să ajungi pe fiica ta să-și petreacă mai mult timp cu prietenii lor, dar, în același timp, făcând toate eforturile pentru a nu vorbi despre fostul său prieten. Prietenia este probabil să fie restaurate, atunci când prietenii se va concentra pe altele, mai degrabă decât pe altcineva.

Acum, despre cum să ajute pe fiica ta să uite prietenul ei. Acest lucru este cu siguranță una dintre provocările vieții. Întotdeauna mă gândesc cum să rupă relația pe termen lung, care este echivalent cu procesul de divorț, cu toate consecințele care decurg din aceasta. Sunt sigur că fiica ta este o „trage“ pentru a vorbi cu fostul iubit, și foarte supărat de faptul că nu mai este disponibil.

Deci, cum să ajute un copil pentru a acoperi diferența?

ai 10 dintre cele mai bune sfaturi am oferit. Desigur, unele dintre ele vor funcționa mai bine decât altele. Propun să le urmeze cu blândețe.

2. Încurajați fiica ta să se angajeze în diferite activități care nu credea despre un fost prieten atât de des și emoțional. Aici mă gândesc activități pozitive și sănătoase, cum ar fi exercitarea, yoga sau participarea la tot ceea ce poate fi distractiv pentru fiica ta. Când ea nu a avut timp să se gândească la ea, ea își dă seama că viața trebuie să-i ofere.

3. Vă sugerez să limiteze cantitatea de timp pe care să vorbești cu fiica ta despre fostul iubit. conversații interminabile despre el alimentat doar o obsesie nesănătoasă cu ei. Știm cu toții că obsesiile duc la anxietate, depresie si viata cardiace. Fiica ta nu poate fi capabil să înțeleagă de ce a existat un decalaj, dar în viață, de multe ori avem de a face cu ambiguitate și rezultatele pe care noi nu le plac întotdeauna le. Acest lucru ne ajută să dezvolte tăria de caracter și de flexibilitate.

4. Nu încurajați fiica ta să înceapă cu cineva să se întâlnească. Cei mai mulți oameni au nevoie de timp pentru a recupera înainte de a începe din nou o relație. Riscul de dezamăgiri în relații care nu se ameliorează, este prea mare și poate determina copilul sa re-depresie.

5. Amintește fiica ta că ea este încă foarte tânără, și că viața ei va fi mult mai multe povești. Dar recunosc că, au fost la fel de important pentru relațiile ei din trecut, așa că nu se simțea singur și înțeles greșit.

6. să încurajeze fiica ta să se abțină de la interogatoriu comune prietenii ex-iubit și relația sa actuală. Acest comportament auto-distructiv duce numai la auto-tortură.

8. Încurajați fiica ta să găsească și să identifice cel puțin o dată în timpul în fiecare zi, pentru care ea va fi recunoscătoare. Multumesc - un lucru uimitor și ne face să se simtă mai bine, indiferent de ceea ce se întâmplă în viața noastră complexe.

9. Mai degrabă decât să încurajeze fiica ta până în prezent. Încurajați-i relațiilor de prietenie cu un număr mai mare de fete și băieți, astfel încât să poată determina care caracteristici ale celor mai importante pentru ea.

10. Asigurați-vă că fiica ta este cufundat în muzică și cărți pe care o va liniști și inveseli. Toți avem nevoie de acestea placere vitale pentru a ne ajuta să iasă din situații dificile de viață.

Barbara Greenberg Ph.D.
Teen Doctor
psychologytoday.com

Știri asociate:

articole similare