911 Marci

„Brands 911“ - un concept nou pentru piața românească, înseamnă activitatea pentru crearea și promovarea mărcilor reprezintă obiectivul principal, care într-un timp scurt pentru a aduce compania din criză. Până de curând se credea că marca - este un atu puternic, iar companiile deja stabilite. Și utilizarea de mărci ca braț de gestionare a crizelor echivalate cu conceptul de „franciză“ sau „re-branding“. Încearcă să înțeleagă esența de 911 branduri, precum și utilitatea acestora pentru companiile din criză sau stagnare, creatorul brandului va ajuta Enricco Piccolli (EP) - Arsen Karlenovich Dallan (Arsen K. Dallan).

Odată cu introducerea brandului Enricco Piccolli la fabrica pentru fabricarea de usi de interior Lord Dallakyan a reușit să pună într-o vânzare de până la 4500000 ruble ruble pe lună în doar 7 luni de muncă. Acest lucru a permis un mic rafinăriile Bashkirian intra în poziția competitivă a liderilor pieței românești.

- Un calcul economic clar, gradul de deschidere a managementului plantelor, și norocul nostru bun naturale!

- Și ce despre brand în sine EP?

- marca de calitate - este de 99% din succesul proiectului. Dar nu vom vorbi despre ce și așa toată lumea înțelege.

-Bine. Apoi deschide secretele creării brandului 911.

Atunci când echipa noastră a decis să pună în aplicare «Enricco Piccolli» ca „brenda911“ pe instalația de fabricare a ușii în fața noastră a fost o imagine foarte trist: 10% din sarcina de producție, de aprovizionare de trei luni de uși într-un depozit și de vânzări de geografie a fost limitată la o piață unică pentru materiale de construcții din Ufa.

Este marca 911 poate ridica din cenusa oricarei companii, chiar și în această situație tristă?

Nu, desigur, miracole, noi nu crea. În cazul particular al ușii decât prin distrugerea a existat o mare dorință de a stabili dreptul de lucruri. Precum și atragerea de investiții pentru a salva situația.

Pentru a răspunde la întrebarea cu privire la punctele-cheie, voi spune că nici un brand fără a investi nu este în măsură pentru a salva compania. Dar aceasta nu înseamnă că orice brand cu investiții va aduce compania lider.

De ce ați început de salvare ta?

Odată cu semnarea contractului. Condiția principală, care a fost că toate vânzările produsului în PE marca trec numai prin noi. Această a doua regulă. Brands trebuie să vândă -krieytory marca în loc de directori comerciali ai erei sovietice.

Apoi ne-am schimbat complet gama de produse fabricate. În loc de 12 de modele de uși, creat doar două. Este cel mai mic interval în România. Alte fabrici care produc 50-60 de modele.

De ce a fost făcut acest lucru?

În scopul de a salva de capital de lucru. ar trebui să fie întotdeauna dat de investiții. Și calculul economic nu ne-a permis să avem o gamă largă.

Mai mult, am dezvoltat un brand Enricco Piccolli co legenda lui, și un set de valori emoționale și raționale. În această etapă, am lucrat în principal, numai în mod direct krieytor de brand și de designer.

Deci, etapa de pregătire pentru vânzări a luat destul de mult. Cum se poate vinde apoi produsul?

Da, ai dreptate, doar aproximativ un an, am dezvoltat un brand. Dar am avut timp, pentru că re-producție este necesară, de asemenea, de ceva timp.

După ce am ajuns la concluzia că pe masă, vom pune un plin de brand-carte de buzunar și fiecare stratificat manager și kod de brand memorat. Am început să vândă.

De fapt, vânzările de construcțiile se acordă prea multă atenție. Nu este nevoie să fie un om de știință de rachete pentru a vinde cu succes de înaltă calitate de brand. Trebuie doar pentru a transmite în mod corespunzător informațiile disponibile - un distribuitor și el însuși va rula pe care sunt de vânzare.

În vânzări EP, am să adere doar la câteva principii:

1- lucra numai cu lideri de piață cu amănuntul

2 păstrează același preț de vânzare cu amănuntul.

3 pentru a oferi un singur merchandising.

4, să adere la un text comun în prezentare interioarele comerciale.

Din nou, dificil de a vinde un produs rău, dar faptul că de a vinde brandul - există mai multe realizări. El se vinde singur. Problema este că marca este de a crea - supărătoare.

Spune-mi cum ușa este acum estimată sub marca «Enricco Piccolli» în sensul competitiv?

În România, suntem chemați Bașchiră miracol)! Noi vindem în Magnitogorsk, Chelyabinsk, Ekaterinburg, Izhevsk, Nizhniy Tagil, Perm, Tyumen, București. Timp de 7 luni de muncă, ne-am construit o rețea de distribuție egală cu o treime din rețeaua de lideri de piață care lucrează în industria de 12-15 ani românesc. Și în ciuda faptului că fabrica încă face 2 model de ușă.

Deci, ce este diferența dintre brand 911 de franciza?

În primul rând, marca 911 mai versatil. Aceasta este, în cazul în care franciza presupune în continuare conformitatea cu cerințele societății-mamă. În cazul brandului 911, suntem blocate la realitățile existente. De exemplu, astăzi primim cererile de la producători, care doresc să lucreze cu brand-ul nostru. Cu toate acestea, produsul lor este de mobilier, și de răchită scaune balansoar, usi din sticla si metal, si chiar mobilier.

Desigur, noi înțelegem că nu toate produsele vor fi comercializate cu succes în conformitate cu Leib EP și, prin urmare, să dezvolte noi branduri cu o poveste nouă și o nouă capitală.

Mai mult decât atât, distincția importantă că introducerea brandului 911 înseamnă controlul complet al vânzărilor de brand. Spre deosebire de franciza. În cazul în care vânzările de brand-ul a fost singurul chiriaș.

Astfel, putem spune că „marca 911“, o soluție personalizată pentru fiecare afacere în special.

Vă rugăm să furnizați exemple de mărci 911?

Rebranding Goldstar, a fost o consecință a introducerii de noi, necunoscute la momentul brandului LG. După experiența de succes cu capacitatea de producție a fostei Golstar, marca LG și-a extins portofoliul de produse pentru a include noi producători.

Dar cel mai popular brand de 911 - Armani! Mai mult de 1.000 de producători a ridicat cota lor în prețul de lansare a producției de bunuri sub sigla Armani. Acum, numele Armani și ochelari de uzură, și o măsuță de cafea, și chiar sanitare.

Puteți aminti, de asemenea, Bugatti (autoturisme + haine), Ferrari (autoturisme + calculatoare + pantofi), Lamborgini (autoturisme + curățare pompe + pantofi), acestea și alte mărci bine-cunoscute la un moment dat întins producătorii de gropi adânci insolvență.

De ce ați ales acest produs specific pentru brand-ul ca ușile de interior?

În - În primul rând, nu este că l-am ales, dar ne ia. La acel moment, situația a fost de așa natură încât între toți partenerii noștri cel mai agil fabrica sa dovedit pentru fabricarea ușilor.

A doua piață de usi de interior este una dintre puținele piețe în care producătorii români au dominat.

Cum ai de vanzatori usi, marile lanturi de retail?

Suntem încântați să coopereze cu noi. Sa întâmplat ca ușile Enricco Piccolli vinde bine în magazine. Și ține constant în primele trei vânzări rentingah.

Cum o faci?

Acest lucru se datorează mai multor fapte.

Primul - usa Enricco Piccolli - este întotdeauna un produs de calitate. Noi oferim produsele noastre de garanție de 7 ani. Nici unul dintre producătorii din România nu se poate lăuda.

În al doilea rând Enricco Piccolli toate ușile sunt realizate printr-o tehnologie specială, care permite ca ușa să fie apă mai puțin suplă și abur. Prin urmare, ușa Enricco Piccolli - această ușă, nu se tem de apă. Aqua ușă. De asemenea, este unic în România.

Iar al treilea, din cauza faptului că nu arunca produsul pe rafturi, și întotdeauna recurge la metoda de comercializare. Expoziție ușile Enricco Piccolli sunt întotdeauna decorate în culori vii și frumos luminat. Prin urmare, ușa și se vând singure.

Deci, el culoarea ușii și modelul său nu este important pentru cumpărător?

În orice caz. Acest succes de vânzări care stau la baza. Cu toate acestea, pe piață astăzi, veți vedea atât de multe uși diferite, după cum vă puteți imagina. Noi nu vorbim despre ușile care sunt proiectate pentru a comanda.

Succesul nostru în vânzări constă în faptul că, pe lângă modelele de succes, avem o serie de avantaje competitive suplimentare.

Ei bine, cu excepția marilor retaileri ușă nu se tem de a lucra cu o companie care nu este un producător, ci doar un operator de transport al brand-ului?

In - prima sunt brevetate toate modelele noastre. Și nici unul dintre producătorii nu le poate produce fără permisiunea noastră.

În al doilea rând, am realizat un experiment în mod specific și a constatat că ușile care nu Enricco numele Piccolli vândut 50% mai lent. Un marcaj dealer pe ele la 60-70% mai mici decât în ​​Enricco Piccolli.

vânzători cu experiență știu că nu trebuie să se adapteze la realitatea în sine. Și ei înșiși au fost rezultatul unor nișe de piață libere. Din moment ce suntem interesați de lucru și fabrici, precum și rețelele de ridicata și cu amănuntul. După planta devine vânzări stabile și rețele - furnizori de încredere cu produse și mărci de calitate, care îi ajută să câștige în exces de -pribyli. Acum șase luni, am lansat un departament alternativ, care vinde aceeași ușă ca echipa Enricco Piccolli numai fără marcă.

Deci, în ciuda faptului că prețurile au fost mai mici vânzări în saloanele lor au fost 1 \ 3 din Enricco Piccolli echipei de vânzări. Ca rezultat, în doar două săptămâni, întreaga rețea „alternative de vânzare“ a fost „mâncat“ Enricco Piccolli. prețurile ofertele primite au crescut cu 10%, dar marja sa a crescut de la 25-30% la 65-70%, iar vanzarile au crescut cu 47% în doar 3 luni. Impresionant? Miracole, și numai.

Deci, cu Enricco Piccolli profitabil să lucreze și dealerii și producătorii?

Ei bine, cum altfel. Dacă nu ar fi așa, atunci ar fi, probabil, acest interviu.

Care sunt planurile tale și ceea ce va fi politica de viitor?

Există deja în prezent ușa MILLIONARE a producției noastre. Este un șoc pentru piața românească a ușii. Tehnologia de ușă este simplu și unic în același timp. Această ușă indiscret pentru cei care doresc să arate stilul și unicitatea în fiecare metru pătrat de apartamente lor. Ușile decorate cu sute de cristale Swarovski, usi placate cu aur, pictate manual, ușile, picturi murale si multe altele.

Ei bine, nu este un secret faptul că astăzi noi „untwist“ fabrica din orașul Kyshtym. Eforturile comune au făcut re-producție, modelele dezvoltate și tehnologie dovedită pentru fabricarea ușilor.

Acest lucru va fi ușa Enricco Piccolli nou nivel, ca întotdeauna cu garanție de 7 ani!

Ei bine, ne putem aștepta doar pentru modele mai exclusiviste, si doresc Enricco echipa Piccolli succes în domeniul lor dificilă.

articole similare