9 metode de reducere a populației lumii - stiri Ruan

„Dacă aș fi avut șansa de a fi reîncarnat, aș dori să se întoarcă pe Pământ un virus ucigaș. pentru a reduce populația ... "

Printuri Filipp, Duce de Edinburgh, presedinte al World Wildlife Fund, soțul reginei Angliei ElizavetyII.

9 metode de reducere a populației utilizate astăzi lumii

Permiteți-mi să încep acest material extinse pentru a clarifica faptul că eu sunt în nici un fel încercând să nu să stea [aici] cărora pedeapsa orice pentru ceea ce crede sau nu crede; ca ei să fi experimentat și despre care grup / Biserică / societatea din care fac parte. V-aș fi recunoscător dacă voi această tendință ați făcut fără apelative și turnare noroi unul la altul. Vă rugăm să respectați regulile forumului ATS.

Acest studiu a fost scris de mine personal, în scopul de a face unele concluzii cu privire la ceea ce se întâmplă. În timpul lucrărilor menționate la [anumite] nume și organizații. Destul de bine cunoscut faptul că cei care susțin ordinea de zi a Noii Ordini Mondiale, format în diferite ordine secrete, și sunt adepți ai religiei antice, printre care [zeii] Osiris, Isis și Horus, și [secole] cunoștințe ezoterice - pentru a fi printre „luminat“. Restul populației, ele sunt considerate ca fiind „profan“ ca ceva de genul [Home] bovine. Ei cred că oamenii care nu împărtășesc învățăturile lor, nici măcar sufletul - „Ordinul“ până atunci, până când devin urmași ai acestora

Dacă luăm în considerare faptul că obiectivul de lungă durată a societăților secrete este de a construi un utopic și destul de plictisitor (la viață) a lumii, în care există o cursă domnilor „luminat“, că, în [actualul] societatea este „constructor“ al acestei noi lumi, devine de la sine înțeles că există un „plan“ de la „ei“. De fapt, că „ei au un plan.“ Este un fapt bine documentat. Precum și faptul că planul cu atenție și pus în aplicare de 5000 de ani, și are ca scop de a construi o nouă ordine mondială. Subliniez cuvântul „cu atenție“. pentru a arăta că planul este, evident, foarte mult timp.

Acest lucru duce la dispariția bolii pe pământ. Oamenii obține o viață lungă. Acest efect pozitiv al „vaccinuri“, pe care au adus-o pentru Pământ. Un efect secundar al acestui „vaccin“ minunat - infertilitate, iar oamenii dau seama prea târziu că „Ashen“ construi un plan pe termen lung pentru a prelua lumea noastră și transformându-l în teren agricol, va fi foarte ușor de făcut, atunci când toți oamenii vor muri.

O parte a planului societății secrete „constructori“ (O să le numesc „Ashen“ până la sfârșitul articolului) este de a reduce populația lumii. Populația ar trebui să fie redusă la un nivel ușor de gestionat și utilizat pentru munca de sclavi sau orice altceva, cu condiția ca „plan de mare“. Acesta a menționat că numărul țintă de populație este de 500 de milioane, după cum se menționează în „tabletele din Georgia.“

Nu insist că următoarele fapte vor avea cu siguranță ceva de făcut, dar poate că este capul aceluiași „hidra“. Cea mai mare parte a articolului meu citat date pentru Statele Unite, deoarece acestea sunt mai accesibile.

- Numărul total de victime ale Lumii I: 16 milioane de euro.

- Numărul total de victime ale lumii II: 62-78 milioane de euro.

Înțelegem cu toții că, cel mai probabil, multe dintre aceste războaie au fost rezultatul activităților de susținători stabilirea unei „noi ordini mondiale“. Mai ales atunci când consideră că ultimele două războaie mondiale au fost prezis de generalul Albert Pike, care în timpul vieții sale a fost conducătorul organizației mondiale francmasonilor Ritului Scotian. Desigur, în războaiele moderne și a ucis mai multe milioane de oameni din alte tari, cu toate acestea, după cum vom vedea, războiul este doar vârful aisbergului.

Deși unii cred ca subiectul avortului legat de domeniul de alegere „pentru sau contra“ moartea de avort, numai in SUA este uimitor. [Anume]:

- Cel puțin 20 de ani în Statele Unite în anul înregistrat mai multe decese de la avort decât în ​​toți cei 230 de ani de războaie în care au participat America.

Deci, dragii mei prieteni, aici pe ATS, întrebați-vă: Cine va beneficia de acest lucru? Cine beneficiază? Cercetatorii de celule stem? Furnizorii de organe umane? Companiile farmaceutice? companii cosmetice? Știi ce se întâmplă în numele medicinei?

P. McCullough de la Australian International University din Canberra, probabil, este persoana cunoaște cel mai bine din lume în utilizarea de tesut fetal. Apropo, el este împotriva avortului, și este remarcabil faptul că această carte descrie unele dintre tehnicile care au fost anterior utilizate pentru a obtine tesutului cerebral embrionare. De exemplu, el spune că, în Suedia, strapung placenta unei femei gravide la termen, să zicem, de la 14 până la 16 săptămâni, iar apoi au fixat clema pe capul copilului, trase capul în colul uterin, o gaură în capul copilului, și apoi, folosind o mașină specială, aspirat celulele de măduvă. Aceste linii sunt preluate direct din cartea sa.

embrioni umani sănătoși au fost utilizate la vârsta de 7 până la 21 săptămâni, a primit în timpul avorturi legale. Sa întâmplat în Suedia. Vârsta a fost estimată de lungimea corpului, și așa mai departe. Ficatul și rinichii embrionului îndepărtat și cântărit rapid. O astfel de avort în termeni de 7, 16 și 21 de săptămâni numite prostaglandine. Uterul este injectat o substanta speciala, si, ca urmare a unui „mini-naștere“, copilul se naște prematur. În 50% din cazuri, copilul se naște viu, dar că nu se oprește pe nimeni! Tocmai au deschis burta copilului, fără nici o anestezie pentru a elimina ficatul și rinichii.

În plus, ei încearcă să minimalizeze riscurile cu care se confruntă orice femeie care a avut un avort înainte de nașterea naturală. În acest caz, riscul de cancer mamar a crescut cu 800%!

Și, în sfârșit, există o legătură ascunsă între avort (oferind copiilor ca sacrificiu) și cultul lui Baal. Cimitire, recent descoperite în apropierea locașurilor de cult lui Baal, a găsit rămășițele a mai mult de 20 000 de copii. Istoricul grec descrie copii Cleitarchus sacrificiu ritual Baal 300 de ani înainte de nașterea lui Hristos.

Revenind la subiectul societăților secrete, este demn de menționat faptul că există dovezi care leagă cultul lui Baal cu Francmasoneria. La inițierea în gradul Royal Arch (gradul al 13-lea), Mason a raportat trohslozhnoe numele lui Dumnezeu. Fiecare silabă reprezintă o zeitate separată. Prima silabă simbolizează Domnul, Dumnezeul Bibliei. În al doilea rând - Baal. Al treilea - Caldeană (babilonian) Dumnezeu (probabil Ea / Eya -. Trans.).

Dedicație pentru Royal Arch Gradul arată că masonii se închină cu adevărat Baal. Cei mai mulți masoni o fac fara sa realizeze, participarea la ritualuri, care chiar nu înțeleg. Cu toate acestea, mai mulți masoni de nivel înalt (grade mai mari de inițiere) știu exact ce fac.

Amintindu prietenii noștri masonii de pe acest forum, să nu vorbim despre acești oameni, dar idealurile celor care încearcă să ascundă adevărul de la noi, și de la ei, „Masoneria, ca toate religiile. toate tainele, Hermeticismul și Alchimie, ascunde secretele de toți, cu excepția adeptilor și înțelepți, favorite, și folosește explicații false și interpretările eronate ale simbolurilor sale de a induce în eroare pe cei care merită să fie induși în eroare numai. Pentru a ascunde adevărul, pe care ei o numesc Lumina, de la „neinițiați“, și să-i departe de ea ... „Albert Payk,“ Morală și dogmă mare și vechi ramura scoțiană a francmasoneriei "

Am încercat să fiu obiectiv, dar cum poți fi obiectiv atunci când vorbim despre uciderea a mai mult de 50 de milioane de tineri americani (plus milioane de avorturi în restul lumii), sacrificat pe altarul comoditate și prosperitate, precum și un comerț înfloritoare în organe, vaccinuri și produse cosmetice? Trezește-te, te rog!

Oamenii, ceea ce este mai important pentru tine: nenumărate în apropierea Pământului obiecte care amenință viața așa cum o știm, sau tăcere, disimularea eradicarea metodică a rasei noastre? Cât de multe pericole false sunt create pentru a distrage atenția de la faptul că „cineva“ încearcă să ne distrugă! „Cineva“ încearcă pricepere să ne facă să-l faci singur, și au aceeași încărcare!

Deși am fost cu toții speriați de rapoarte că vaccinul H1N1 conține un RFID-cip (tehnologie crearea de chips-uri care nu au nevoie de baterii - .. O rana), sa constatat că, atunci când este administrat femeilor gravide, acest vaktsinana 700% crește probabilitatea de avort spontan. Există utilizarea vaccinurilor netestate: dacă a fost intenționat sau rezultatul prostiei orb?

Chiar și atunci când a fost descoperit, medicii care sunt constienti de riscurile. Am continuat să impună un „vaccin“ pentru femeile gravide

Desigur, putem privi îndeaproape și de a găsi multe alte exemple de vaccinuri, care sunt făcute din copii morți, care au avut un impact grav asupra populației, dar aici trebuie să ne întrebăm, în cazul în care este efectul specific al vaccinului gripal? Coincidenta sau crimă fără rușine?

Există mai multe substanțe chimice în apa noastră și produse alimentare, care contribuie la un avort spontan sau de infertilitate. Pot vorbi cu unele cunoștințe despre această chestiune, așa cum am trei copii de cinci sarcini. Ca urmare, unul dintre ei un copil a murit în uter, și a trebuit să-l taie în bucăți pentru a elimina. Din ce în ce, am auzit de cazuri de avorturi spontane repetate.

Ce ar putea fi mai rău decât toate aceste substanțe chimice din alimente, apa si aerul, care contribuie la sterilizarea unui om? Să ne uităm la benzen. substanță foarte dăunătoare utilizate în dezvoltarea depozitelor de șist petrol de cărbune și gaz la adâncimea apelor subterane arteziene. De asemenea, este găsit în produse cum ar fi „conservant-211“ sau „benzoat de sodiu“ - de fapt, o substanță chimică găsită în fiecare băuturi răcoritoare, lichioruri și sucuri de fructe pe care copiii noștri beau - cu excepția anumitor lichioruri și Colas din coacăze negre.

Dacă te uiți la etichete în supermarket, va fi greu de găsit, fără o băutură „211 benzen.“ În Australia, Ministerul Sănătății a făcut obligatorie pentru producători, cum ar fi Pepsi, Coca-Cola, și prin Schweppes, se întrerupe utilizarea de benzen în industria băuturilor - producătorii au declarat că vor folosi pur și simplu „mai puțin“ de benzen. Cum așa? Alegerea cea mai mică dintre cele două rele, vom bea Coca-Cola - cel puțin de acid fosforic nu produce daune, cum ar fi benzen!

Alo? Aceste sucuri acidulate magnific. care sunt atât de mândru de copiii noștri, le poate face infertile!

Puteți găsi așa-numita listă „parțială“ de reproducere care influențează link-ul de toxine - multe dintre ele aveți acasă și sunt folosite în fiecare zi, ele sunt considerate ca făcând parte din „viața modernă.“ Se cunosc puține despre efectele substanțelor chimice asupra funcției de reproducere. În ceea ce privește utilizarea substanțelor chimice la locul de muncă: Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică - OCDE) și Comunitatea Economică Europeană (Comunitatea Economică Europeană - CEE), am pregătit o listă cu câteva mii de substanțe chimice produse în cantități de peste 1000 de tone pe an, și mulți sunt în valoare de 10 000 de tone pe an.

- de lucru sau in apropiere de ferme în cazul în care sunt utilizate pesticide vii.

- Curățătorie chimică de muncă în stomatologie.

- cafea, țigări, droguri, alcool (lucrurile noastre preferate).

- Suplimente nutritive, apa potabila, cea care curge de la robinet.

- vehicul de evacuare, de lucru într-un cauciuc, plastic sau industria sintetică.

Stai! Vrei să spui că dacă am fost în spital sau la dentist, anestezie a fost folosit sau de antibiotice consumate, am putea deveni infertile? Ce? Vrei să spui că industria medicală știe deja. se poate întâmpla cu noi? Și ei nu s-au schimbat formula pentru aceste medicamente? Pot să întreb de ce?

Există o listă extinsă de posibile cauze de infertilitate, poate fi găsit aici - totul este chiar sub nasul nostru, prieteni! Se pare că stilul de viață „amish“ (mișcare religioasă - .. O rana) devine din ce în ce mai atractiv, nu-i asa?

Să-mi fac singura concluzie posibilă: „ei“ nu vor să aibă copii. Dacă sunteți în continuare posibilitatea de a avea un copil în lumea de astăzi - consideră că este un privilegiu, deci va trebui să grijă ca copiii tăi sunt în curs de dezvoltare în mod corespunzător, și sperăm că vor supraviețui și va fi capabil de a avea copii lor, care pare să devină mai mult de o provocare.

4. Indicele de fertilitate în scădere

Acest lucru este înfricoșător și nu poate fi decât rezultatul nostru „stil de viață modern“ și substanțele chimice din jurul nostru - rata natalității scade din întreaga lume. În prezent, pentru fiecare femeie din întreaga lume au o medie de 2,79 copil, a fost 4,95 în 1950. Nivelul prevăzut al 2.03 până la sfârșitul secolului. În Statele Unite, aceste cifre au fost de 1,8 în 1975-1979 bienal. și, în general, sunt cele mai mici din lume. De ce se întâmplă acest lucru? Nu pot da, altele decât cele indicate mai sus, am motive.

Am auzit rapoarte că Pământul este suprapopulat, există o populație uriașă a țării, cum ar fi China, în cazul în care am introdus o „politica de un copil.“ Fie că aceasta poate, statisticile sugerează că rata natalității de creștere în jos, și am putea deveni martori ai unei populații în scădere.

Este foarte dificil să se obțină statistici exacte, întrucât toate rapoartele statistice bazate pe „presupusa creștere în continuare.“ Rata natalității a fost de 37,2 la mie în 1950, iar astăzi doar 20,3 nou-născuți la mie.

„Ritmul anual de creștere a ratei natalității a atins punctul culminant la sfârșitul anilor 1960, când a fost la un nivel de 2% din populație și mai mare. Cu toate acestea, atunci această cifră a scăzut de aproape două ori comparativ cu un vârf la 2,19 la sută, care a fost realizat în 1963, în prezent, cifra este de 1,15%.