40 citate inspirationale Paulo Coelho

• Adevărata iubire nu cere reciprocitate, și unul care vrea să primească premiul pentru dragostea sa, sunt pierdem timpul lor.
  • Dacă sunteți eliberat din ospiciul, aceasta nu înseamnă că ești vindecat. Trebuie doar să devină la fel ca toți ceilalți.
  • La sfârșitul tuturor trebuie să fie bine. Dacă ceva rău - așa că nu e sfârșitul ...
  • Uneori trebuie să mergi în jurul lumii să înțeleagă că comoara îngropată în propria casă.
  • Viața - este întotdeauna de așteptare pentru ora la care depinde în continuare numai de acțiunea dvs. decisivă.
  • Dacă sunteți capabili de a vedea frumusetea, aceasta este doar pentru că purtați un interior frumos. Pentru lumea este ca o oglindă în care fiecare vede propria reflexie.
  • Ce sa întâmplat odată ce nu mai poate întâmpla. Dar ce sa întâmplat de două ori, și se va întâmpla cu siguranță în al treilea.

• Pierderea celor la care m-am îndrăgostit, rănit mai întâi sufletul meu. Acum, eu sunt convins că nimeni nu se poate pierde, pentru că nimeni nu aparține nimănui.
  • „Trebuie întotdeauna să știe când să se încheie în următoarea etapă a vieții tale. cerc închis, închis ușa, capul se termină, nu contează cum îl numesc, este important să se plece în trecut, care aparține deja trecutului ... "
  • Dacă am de gând să fac exact acele lucruri, care sunt în așteptare pentru mine oameni, eu le obține în sclavie.
  • Viața este întotdeauna de așteptare pentru momentul potrivit pentru a acționa.
  • , Trebuie să fie în mișcare constantă, și doar o singură zi este, spre deosebire de altă parte, în scopul de a trăi viața la maxim.

• Dispari - acest lucru este cel mai bun mod de a găsi ceva interesant.
  • Cea mai întunecată oră - înainte de ivirea zorilor.
  • Totul în lume - acestea sunt diferite manifestări ale aceluiași.
  • Toate discuțiile în partea din spate a tot, și în ochi - ceea ce este avantajos.
  • Dacă vă place o persoană se schimbă rapid, disperarea - chiar mai repede.
  • Un copil poate învăța un adult trei lucruri: să fie fericit pentru nici un motiv, pentru a găsi întotdeauna ceva de făcut și să insiste asupra.
  • Viața este uneori surprinzător de zgarcit - timp de zile, săptămâni, luni, ani, nu o singură persoană care primește o nouă senzație. Apoi deschide ușa - și se prăbușește întreaga avalanșă.

• Stai - este cel mai dificil.
  • Îngerii nostri sunt întotdeauna cu noi, și de multe ori le folosesc buzele cuiva să ne spună ceva.
  • Nu este nimic destul de eronată. Chiar și un ceas rupt de două ori pe zi, arată ora exactă.
  • În mod constant simt mizerabil - un lux.
  • Sunt oameni care au fost născuți să meargă singur prin viață, nu este rău și nu bine, asta-i viața.
  • Niciodată nu poți renunța vis! Visele hrănesc sufletul nostru, la fel ca hrană hrănește corpul. Nu contează cât de multe ori în viață, am fie a trebuit să treacă prin accident și a vedea cum rupt așteptările noastre, tot trebuie să păstreze visezi.

• Uneori trebuie să fugi, pentru a vedea cine va rula după tine. Uneori trebuie să vorbești mai încet, pentru a vedea cine ascultă cu adevărat pentru tine. Uneori, trebuie să faci un pas înapoi pentru a vedea cine este încă de partea ta. Uneori trebuie să ia deciziile greșite, pentru a vedea cine a fost cu tine când totul se prăbușește.
  • De îndată ce am găsit toate răspunsurile la toate întrebările schimbat.
  • Cele mai importante cuvinte din viața sa rostim tăcere.
  • Uneori trebuie să moară pentru a începe să trăiască.
  • Oamenii vor să schimbe totul în același timp, doresc totul a ramas la fel.

• Ceea ce căutați, de asemenea, este în căutarea pentru tine.
  • Ajungând la sfârșitul anului, oamenii râd de temerile ei muchivshimi la început.
  • Se întâmplă uneori că viața aruncă în sus doi oameni - doar pentru a arăta atât cât de importante sunt unul pentru celălalt.
  • Eu - nu trupul, înzestrat cu un suflet, eu - sufletul, din care o parte este vizibilă și se numește corpul.