Malonic 13, numărul de birou 9. numele companiei deja pe ușă, nu! Divorțul începe frumos - se întâlnește „Reno Logan“ pentru a spiona 007! Bond încă asta! Apoi a plecat batrana, dar destul de vesel, începe să se prezinte frumos despre docuri pentru submarine, salopetă încălzite. Sobeanin ei prieten, tovarășe, frate, și totul va fi bine! Doar pentru a da 8100 și cumpără-ți un bilet știe unde! Deși, în China, timp de șase luni! Pe scurt, băieți, nu te lăsa păcălit! Trimite-l în pădure! Si apropo, Bond transporta peste la birou 200. Urmatorul ›
Da, această doamnă vechi, numit prietenul ei, probabil cu Rodni Bazhovu. Ea a scris tot atât de rece și salopete încălzit. Deci, cine știe, este numit Penguin. Fabule ea se întoarce pentru a scrie bine, asta e doar totul pare ca întotdeauna, avem contrariul, iar banii pentru a trage pentru ocuparea forței de muncă nu uita o mulțime de bani.
OOO „ASC“ Șansa „“ SeverGazStroyRemMontazh“, Chelyabinsk. Acestea sunt în continuare divorțul, mai ales frumos aruncă bunica în vârstă acolo! Tastați condiții de lux, construirea de facilități militare, industria de petrol și gaze, să lucreze în străinătate. Este o minciună! Nu cred! Am fost trimis Yamal, și acolo așteptându-mă la toate celelalte cifre și condiții! și pentru serviciile lor 8.100 de ruble a luat!
Nu înțeleg ce este acolo pentru a discuta despre campanie, poate fi atât de norocos, eu nu știu. Ltd. Severgazstroi companie stil complet diferit, tineri, el a lucrat la ceas în noul port timp de două luni, cu condiția, desigur, spartanovskie, dar acest ceas, trebuie să înțelegeți, acest lucru nu este o stațiune. Când a fost aranjat a declarat ca firma Moscova, departamentul în orașul Nadym. Toate plătit după cum sa convenit și a cumpărat biletele pe propria lor cheltuială, pentru mine aici au ripostat. Nu-mi place alimentare în sala de mese. Volumele sunt acum bune, astfel încât este posibil. mai departe ›
Nu știu că a fost la Yarudee, oamenii din brigada a vorbit despre diferite GHS SA. Pe bază de contract nou port încheiat cu firma, am lucrat uit banii și a plătit nici o pretenție speciale. Mâncarea este, cum se spune, nimic să se plângă, cazare - atat pe pista, este necesar, desigur, vpahivat pentru a câștiga, dar totul este deschis există un preț: cum a obține atât de multe. Nimeni nu merge la campanie, dar dacă mâinile cresc de unde este necesar, puteți câștiga un grajd 50-70.
Ce pot să spun. construcții de clădiri acolo. Nu este nimic rău, nu am putut vedea. Lucrul băieți normali. Dacă nu fi leneș și nu așteptați pentru stațiune, este posibil să se lucreze.
El a lucrat în complexul chimic SMU 3, mi-a plăcut. Da, salariul nu este atât de cald, dar R & R plătit, polyarki mers. Adevărul mese Echipa ucraineană de hoți sunt mai mult. Atmosfera este bună. Din păcate, din motive familiale, ea a fost forțat să demisioneze.