În cazul în care inelul are un nume (nume propriu), este indicat în ghilimele, de exemplu, „Baklansky sau perstak patsansky“, „inel de cocoș“, „Bună ziua hoți“, etc. În cazul în care inelul nu are un nume propriu, apoi fără ghilimele dat o explicație a sensului său.

31. Memoria părinților care au murit în timp ce își ispășesc pedeapsa.
32. insolvabile carte de credit.
33. „pașaport închisoare“. „Am fost doar 16 ani“ (o crimă comisă ca minor).
34. "timp de la clopot la Bell servit" (complet).
35. "Dark Life" (un alt sens: "Regular a clientului ShIZO PTC DIZO").
36. „nu se agită polițiștii mâini“ (sfidarea angajaților de poliție).
37. „Nu se agită politisti mâini“ sau „bate activul“ (identic cu abrevierea „BARS“).
38. „Nu se agită politisti mâini“ sau „bate activul“ (identic cu abrevierea „BARS“).
39. „nu se agita politisti mâinile“ (dispuse negativ la Ministerul Afacerilor Interne angajaților).
40. Soarele strălucește din partea de sus a grilei laterale - „Libertate pentru tineri“ (un alt sens: „servit și va fura“).
41. soarele Umbrit strălucește în direcția triunghiului „blighted de tineret“ sau „hoții Sveti și poliția întuneric.“
42. Soarele strălucește pe partea laterală a unui triunghi de lumină - „El ispășea pedeapsa în închisoare.“
43. soarele Umbrit strălucește în partea laterală a barelor - „jumătate din viață în închisoare,“ execută o pedeapsă lungă. „Am servit și va fura.“ „Hoți Sveti, nu poliția.“
44. Soarele strălucește în partea întunecată a triunghiului - „hoți Sveti, nu poliția.“ „Am servit și va fura.“
45. „Salvați și Protect“ (speranțe condamnați doar pe ei înșiși).