10 tipuri de pantofi pentru femei, ale căror nume nici măcar nu știu vânzător de pantofi!

Nu vă faceți griji, am selectat cele mai relevante pentru sezonul de primăvară-vară, tipuri de pantofi și să vă spun modul în care acestea diferă unul de altul. Desigur, tipurile de pantofi pentru femei mult mai mult, dar este cea mai comună și potrivite pentru sezonul cald.

Modelul prezentat, puteți fi ușor de găsit în colecțiile de case de moda.

Tipuri de pantofi pentru femei moderne a

10 tipuri de pantofi pentru femei, ale căror nume nici măcar nu știu vânzător de pantofi!

„papuci de casă“ cu toc deschis - o continuare logică a tendinței „pijama“. Desigur, acestea sunt foarte confortabile! pantofi moi și plate. Pentru a evita asocierea prea puternic cu papuci, este mai bine să acorde prioritate modele realizate din piele, piele de căprioară sau dantelă, cu broderie si imprimare.

Aceste sandale cu toc deschis arata ca pantofi ortopedici, dar primul sezon este una dintre opțiunile cele mai relevante pentru vara. Numele acestui tip de pantofi pentru femei a venit de la fondatorul numele acelor pantofi cele mai ortopedice Birkenshtoka Conrad, care nu a putut imagina că, după o sută de ani de invenție va deveni la modă. birkenshtoki universal poate fi purtat pe plajă și în oraș. Mai ales bine acestea sunt combinate cu rochii midi și pantaloni înguste.

Acest clasic 100%. Dacă preferați practic și confort, iar in garderoba ta este loc numai pentru o pereche de tocuri, lăsați-l să fie stilete. Acestea arata foarte elegant, diferă degetele de la picioare usor ascutit si tocuri stiletto de înălțime medie. Potrivit pentru aproape toate, și de a face instantaneu imaginea de eleganta!

Ele pot fi pe un toc (saboți) sau pe o talpă plană (ca traverse de). Heel trebuie să fie deschis și ciorap myuley, de regulă, dimpotrivă, este închisă. Ca urmare, se tin la picior și purtarea ei este foarte convenabil.

Clasic dantelă-up-uri care pot fi puse cu ușurință pe și de la birou, și partidul. Acest tip de pantofi pentru femei a venit de la garderoba de sex masculin și rapid a avut loc pe rafturile noastre. În vara în loc de piele oxford poate încerca modelul de piele de căprioară, precum și opțiuni cu sloturi, care sunt pantofi și sandale hibride.

Este, de fapt, Oxford sau orice alte pantofi cu perforații. Acestea vă permit să creați cele mai bune de afaceri, dar mod nu prea stricte, și sunt un înlocuitor excelent pentru pantof sport pentru cei care doresc uneori să se mute departe de stilul sport. brogibrogi două culori va arata foarte bine pe o vară străzile urbane cu culori și modele pastelate, decorate cu accente aurii sau argintii.

Aceste papuci fermierii spanioli au făcut încă o dată drumul lor spre partea de sus a topuri de moda. Și nu e de mirare: Espadrile sunt foarte confortabile și fără greutate în ele confortabil, chiar și în cea mai tare vreme. Modelele clasice sunt realizate din țesături naturale pe o suprafață plană pantofi cu talpa-cablu. Astăzi, puteți găsi variații cu tot felul de platforme dantele.

O altă vedere frumoasă de pantofi pentru femei pentru cei care apreciaza confortul. Laufer ca mocasini, dar arata mai elegant cu un toc mic, aproape plat și design de top discret. Ele sunt realizate fără shnurovok și catarame, ci ca o regulă, completate de orice detaliu, de exemplu, o perie de piele sau un jumper. Acordați atenție la modelele din piele lăcuită.

Cea mai bună opțiune pentru a crea o imagine buna fata-student. Aceste pantofi cu toc clasic-low cu o cataramă seamănă cu pantofii am purtat la școală la smenku. Poarta-le cu o fusta midi si geanta-portofoliu!

Acestea au fost proiectate inițial pentru yachting. unic alb plat și o curea din piele pe fiecare parte - principalele diferențe între acest tip de femei și pantofi pentru bărbați. Pe modelul luminos costum de vara din piele de căprioară. Poarta-le fără șosete ar trebui să fie combinarea cu blugi, pantaloni scurți sau mini-rochii în stil „chic sportiv“.

articole similare