10 semne că prietenia cu acest om este rău

• 10 semne că prietenia cu acest om este rău
    James Bolivar di Gries

de multe ori luăm pentru amabilitate - egoismul și prietenia - prietenie și găsirea unui număr, pentru dragoste - afecțiune. Confundam aceste concepte, pentru că ne dorim cu adevărat să se complacă în reverie, dar adevărul iese prea târziu.

Sunt oameni ca prieteni rai, ei sunt literalmente otrăvească viața ta. Uneori, ei înțeleg ceea ce fac ei, și, uneori, ruina viața ei fac de la sine, se poate spune, la nivel inconștient. timp prețios petrecut cu ei, alunecarea departe de tine, iar negativitatea care vine de la ei, strică viața ta. Cum stabiliți că prietenul tău este negativ, otrăvuri existența și împiedică dezvoltarea ta?

1. Te drenează. Dupa ce a stat cu el ai sentimentul că ai grijă stors - neplăcut, nu? De la un prieten real este un sentiment ușor diferit - euforie, starea de spirit plăcută. Ca și cum odihnit.
2. Ei percep schimbările cu ostilitate. Niciodată nu le poate spune de cât de multe lucruri pozitive au întâmplat în viața ta de curând, pentru că vă bine să ne amintim că au dat recent unele lucruri importante pentru tine de evaluare negativ.
3. Ei fac lucruri negative. Schimbarea la soțiile, bea prea mult, ei mint.
4. Valorile și interesele vieții lor sunt foarte diferite de propria. În cazul în care acest lucru nu este un conflict de interese, amice. Persoanele cu valori diferite și se amestecă interese contradictorii, cum ar fi uleiul si apa. Asta este tot.
5. Ele nu sunt fiabile. rupe întotdeauna promisiunile.
6. Sunt cu tine atunci când este necesar pentru ei. În alte momente pe care nu le poate auzi și nu se poate vedea.
7. Ei nu tind să te văd. Tu să-i cu toată inima mea, și ei sunt.
8. Ei te invidiez. Toate acestea, omul, „Care este masina ta, iar fata, vreau să dețină o astfel.“
9. Ei au ambiția de zero. Ai grijă, frate, lipsa de ambiție este contagioasă. Așa cum se spune: „Nu poți avânta ca un vultur, dar comunica cu curcani.“
10. Ei de multe ori te duce de la tine. Tu și imaginați-vă cât de bine te-a lovit capetele lor, astfel încât piatra.

Cum să scapi de ele?

1. Oprire răspunde la cele ale lor „Sunt atât de devastat!“, „Sunt deprimat pentru că șeful meu“, „Prietena mea este o astfel de catea, ai putea să nu suna pentru o bere?“. Ușor cere-le să găsească pe altcineva, pentru că ești ocupat. Acesta este un mare pas înapoi pentru a realiza ce fel de oameni!
2. Preia controlul conversației. Când vă simțiți conversația alunecarea în temă tradițională negativ, trece la ceva pozitiv. Credem că tipul ăsta e incredibil de enrage. Poate că va spune că ești egoist, dar nu e nimic, să fie pregătiți pentru consecințele.
3. Nu fi nepoliticos să-i în schimb. Ei s-ar putea spune ceva nepoliticos, dar răspunsul nu este necesar să fie nepoliticos. De ce a deșeurilor cuvinte prețioase ale acestor oameni?
4. Fii sincer. Unii oameni chiar nu își dau seama că au tendințe sincer dăunătoare în caracterul. Spune-le clar: „Omule, mă simt ca tine mă ignora și mă tratezi în mod negativ, până când vrei de la mine ceva ce nu au nevoie, în general.“ De asemenea, puteți spune destul, „Ești prea negativ, hai să vorbim despre ceva bun.“

Dacă doriți să excludă complet această persoană din viața ta

1. Nu răspunde la apelurile sale. Dacă-l trece pe afaceri oficiale, reducând comunicarea la contactul informațional pragmatic. Dacă se dorește, puteți găsi un motiv să se supere pe el pentru ceva.
2. afirma cu fermitate, că e de ajuns pentru tine. Dacă ați crezut că efectele nocive asupra vieții tale deja, spune-i răspicat: „Nu vreau să vorbesc cu tine acum“
3. Asigurați-vă prieteni noi. Serios, Au tot timpul meu liber cu noi prieteni, iar acești oameni vor lua o bancheta din spate.

articole similare