De fapt, rimel pentru mine este cel mai important produs cosmetic (împreună cu balsam de buze și umbre), l folosesc aproape în fiecare zi. În mod ideal, mă aștept rimel dintr-o dată: extensia, volumul, separarea (deși o unire mică nu este critică), astfel încât să nu se năruie și se păstrează gene de îndoire. Îmi place gene groase, lungi, pe care, din păcate, nu au. ((Deci, când am vopsea cu cerneală în inima mea eu încă mai sper pentru o transformare miraculoasă. =)) Prin urmare, nu am mai pictat cu cerneală în 1 strat, astfel încât că toate Swatch - 2 straturi.
Și astfel, pentru a începe să vedem ce avem: genele de lungime medie si grosime, absolut drept:

Înainte de pictura, am curl întotdeauna gene pensete. Am încercat să fac un permanent, dar rezultatele sunt de scurtă durată (mai puțin de o lună) și, în opinia mea, nu-l merita.

Din moment ce participă la o mulțime de lupte, încerc să fiu scurt. De obicei, un rimel am suficient timp de 2-3 luni. Se spală off machiaj remediu bifazic Garnier, toate carcasele pe care le-am avut, este ușor de îndepărtat.

Această perie rimel tocmai asta imi place cel mai mult - o curbă, poate fi destul de ușor și rapid pentru a face genele, și nu compromita pleoapelor.
Desigur, nu este atașat la un 3 ori ca promisiunile producătorului, dar am fost destul de fericit.
Aproape nici cerneala pictează pur și simplu peste bine la vârfurile genelor. Nu se cântărește în jos genele îndoiți bine păstrate toată ziua.
cleiuri ușor gene, și nu din rădăcini, dar mai ales la sfaturi, este ușor de a elimina pieptene special.

Nu a fost improscat în zăpadă și vânt fluxuri. În general, un rimel bun, dar nu mare.

Destul de subțire și curbat, dar mult mai mult, îmi place chiar mai mult. Este convenabil să picteze genelor la nivelul ochiului și colțurile inferioare.
Volumul și Alungirea.
În ciuda faptului că cerneala este declarată ca volum pe genele mele oferă o mai mare alungire.

Nu se desprinde, nu curge. Acest rimel pentru mine excelent!
3. Mascara cu efect de volum etapă Cabaret Vivienne Sabo

Silicon, este confortabil. Mascara este tastat exact la fel de mult ca iti place, nu trebuie să șteargă orice exces de pe gât.
Volumul și Alungirea.
Lengthens, dă volum mai degrabă datorită aderenței cililor.
Lipici cili destul de puternic. Probabil din cauza aceasta, există un efect de creion de ochi pe pleoapa superioara.

Nu este o cerneală rău, dar pentru a cumpăra a doua oară, dorința nu apare.
4. Volumul Mascara de Ninelle

O mare (și, prin urmare, nu foarte confortabil, pata pleoapelor), pufos la repere simțuri! In imagine mult mai mare număr de vilozități, care, probabil, se întreba pentru o alungire mai bună.
Volumul și Alungirea.
Aproape nimic nu se extinde (în ciuda pufului!), Volumul este, de asemenea, nu este de până la alin.

Exfolieri rimel în sine și pe cei același puf! Ușor de spălat cu apă simplă, precum și zăpadă, ploaie și vânt, lăsând cercurile negre din jurul ochilor. Când înroșirea feței cilii poate ajunge în ochi (era că), cu toate consecințele. După prima vreme rea a fost exclus din cosmeticieni.
5. Mascara "volum Mania" de la Avon

Clasic, confortabil, oprire bun.
Volumul și Alungirea.
Un alt rimel volum care lungește, mai degrabă decât dă volum.
Obligatiuni, dar nu critice.

Nu showered. Rabdă vreme rea. Un rimel bun, cu câteva dezavantaje.
6. Volumul de separare rimel „genelor Parade“ de la Avon

Silicon, dinți aranjate în 3 rânduri pe o parte. Principalul dezavantaj - este tastat prea mult rimel, este necesar să-l ștergeți din toate părțile (foto după manipulare). Dar, în același timp, este destul de convenabil de a folosi, chiar si pe pleoapa inferioară gene nu pătează.
Volumul și Alungirea.
În opinia mea, nu este suficient nici una, nici alta!

Eu folosesc acest rimel, uneori, doar peste o alta, în scopul de a pieptene genele lipite între ele.
7. TOUCH Mascara GO de la Divage

Conica, clasic, oprire bun.
Volumul și Alungirea.
Prima lună de utilizare a pictat mai mult sau mai puțin tolerabil, și apoi uscat un pic și a început să transforme gene într-o groază! Nu există nici un indiciu de alungire, volum prea.
Obligatiuni, de cotitură gene în unele bulgări.

8. rimel: volum, separarea și îngrijirea de 90x60x90 Divage

Volumul și Alungirea.
Doar perfect, într-adevăr este posibil să se creeze aspectul așa-numita dramatic. Lashes para mai groase decât este de fapt.
De asemenea, la o înălțime, chiar dacă vopseaua în mai multe straturi.
Negru, Maro, Albastru.

Nu showered, m-am simțit destul de confortabil în ochii lui, în general cerneală, excelent în toate privințele!
9. cerneală color de aur de la Relouis (în vinete umbra)

Din tot ce am testat în carcasă (nu doar 10), acest rimel oferă cele mai bune domeniul de aplicare!
Nu prelungi, dar nu este dezavantaj, deoarece este declarată de producător este ca volumul și lungimea nimeni nu a promis.
Excelent, Cilia pufos și nu un pic blocat împreună.
Albastru, maro, Vinete

Nu revarsat, nu curge la ploaie și vânt. Am încercat mult timp în urmă (în experiment cu carcase colorate), acest rimel în albastru - calitatea este aceeasi, dar culoarea este foarte luminos. Aceeași cerneala arata ca un negru dezactivat, doar în lumină puternică, oferind un purpuriu închis. Planurile - pentru a încerca maro!
10. Rimel Dolly din Relouis

Clasic, dar foarte subțire. Utilizați-l convenabil, mai ales pentru a picta genele inferioare, dar procesul durează puțin mai mult decât de obicei.
Volumul și Alungirea.
Ei bine lungește, dă volum.
cleiuri Bit cililor.

Nu showered. Mascara - horoshistka.
Cel mai prost: mascara de la Ninelle și TOUCH GO de la Divage.