10 motive pentru care am vrut să mă căsătoresc cu tine

10 motive pentru care am vrut să mă căsătoresc cu tine
- Asta-i tot! - crăpate numit Sasha.
- Totul! - într-un ton am repetat să-l.
Se întoarse cu spatele!
Am trântit ușa și în liniște a mers la bucătărie .... Fum, și în același timp să se gândească. Doamne, de ce m-am căsătorit cu el?

ceartă Sonorous și vase spulberate evoca doar o singură dorință - de a colecta valize. Pentru totdeauna! Și gândul enervant „cum sa întâmplat și de ce am fost tot timpul cu tine?“ bântuit.

Am luat o foaie de hârtie și se întreba de ce.

1. Din anumite motive, adică, nunta. Desigur, în cap, în special alpinism ideea de o rochie alba, un ton șic de Mendelssohn și alte plăceri. Dar simplu calcul aritmetic sa dovedit mult timp că cheltui bani pe partid scump nebun cu costume elaborate pur si simplu nu are nici un sens. Un vis din copilărie fiecărei fete - o prințesă, este exact două din salariul meu. Deci nu, nu am vrut să se căsătorească doar de dragul unei ceremonii frumoase, mi-a plăcut mai mult. Dar ce?

2. Finanțare. Probabil, am fost atras de aceleași motive pentru care toate? De ce altceva tot așa că vreau să mă căsătoresc? Ei bine, desigur, că omul stabilit toate problemele financiare. rochie nouă, magazin, vacanță în Maldive și partidele incendiare la sfârșit de săptămână costă tineri și necăsătorit într-o sumă decentă. Cu toate că, în principiu, cheltuielile pentru întreținerea existenței confortabile chiar și fără bibelouri și o pasiune pentru cumpărături în cursul lunii se acumulează la o sumă destul de decente. Dar nu a făcut. Sentimentul de mândrie nu ar fi permis să se căsătorească din cauza banilor. Fii poziția inegală inițial să fie în mod clar cu privire la conținutul dezgustat. Uită-te la omul de jos în sus numai pentru că este consecvent peste foarte dificil. Acest lucru nu este pentru mine.

3. lățimea de opinii. Dar uita-te la tine de jos în sus, recunoscând superioritatea ta a fost întotdeauna confortabil în multe domenii. La urma urmei, destul de obiectiv - aveți multe întrebări mai inteligente și mai bine decât mine. Probabil, din acest motiv nu explică de ce un punct de vedere comun. Cu toate acestea, este atât. Și în final, eu sunt cu tine, nu publicul.

4. Charisma. Poate că acest lucru este ceea ce a fost motivul pentru care atracția mea pentru tine un nebun. La urma urmei, vrei mereu să fie un pic mai bine. Sincer, am fost întotdeauna egal cu tine si realizarile tale. Deci, se pare că ați fost întotdeauna înainte de (și cum ar putea fi altfel, dacă ești cel mai bun), și ma făcut să continue să crească și să ajungă la noi culmi.

5. Dorința de a fi un lider. Și ceea ce îmi place, de asemenea, este ambiția ta și o ambiție sănătoasă. Pentru mine personal, ele sunt mult mai atractive decât securitatea. Desigur, dacă luăm în considerare problema din toate părțile - sunt două fețe ale aceleiași monede. Dar atrage mine este acest lucru. Deși, nu am refuzat obiceiul de a trai bine.

6. Sunteți confortabil. Poate că acesta este avantajul tau - esti mereu confortabil. Este interesant să vorbim agitat timp de ore, și apoi, de asemenea, frumos să fie tăcut, doar două. Ai putea spune chiar că eu sunt mulțumit cu toate defectele tale, ele sunt, de asemenea, confortabil pentru mine.

7. copii. Un alt motiv convingător pentru mulți. Disperat bâzâitul ceasul biologic și apariția de prietenii ei nenumărați copii, și unii, și câteva, foarte mulți evocă dorința de a avea propria lor. Este, într-adevăr, o parte din fiecare fată pentru a fi o mama, Lisp, huiduială și amuzat de nebunie, ridica-te copii.

Imaginea este foarte dulce și emoționant, dar nu este nici unul. Înțelepciunea convențională este, de asemenea, o decizie rațională - copilul ar trebui să fie dorit. În acest caz, acesta va primi și atenția cuvenită și proteguitoare. Nenumărate copiilor care sunt pur și simplu inutile pentru părinții lor nu permite să facă acest lucru iresponsabil. Corect de a avea un copil decât să-i tot ceea ce merită. O iubire de părinți - cel mai important lucru.

În plus, ritmul nebun de viață și de program de lucru neregulat, pur și simplu nu permite să fie distras de astfel de lucruri mici și drăguțe, ca un copil. În general, un copil, pentru mine, este consecința, nu cauza. Niciodată nu a fost, prin urmare, considerată ca un tată. Și de ce, de fapt, ai putea fi întotdeauna un prieten.

9. Și poate că în asta și esența și tu ești un prinț? Asta e doar pentru mine. Asta e mai mult ca ea. În timpul pe care am fost familiarizați cu, în cele din urmă am convins cum să se confrunte cu un astfel de rol, și da, costum alb inteligent. Cred că ar fi frumos și romantic pentru a încerca cal plin vii. Dar ...

10. Ei bine, acum poți fi sincer. Sunt aici, pur și simplu pentru că nu pot face altfel. Da, relațiile noastre, uneori, departe de a fi imperfectă. Ei bine, aici este acum. Dar e adevărat. Eu fara tine nu pot! Iar motivul este foarte simplu. doar te iubesc!

Ei bine, toate punctele de mai sus «I» în afară ...
M-am dus pentru a pune în sus!
- Sash, ești.

articole similare