10 mame Instagramov, din care nu se poate pune dezvoltarea și creativitatea copiilor, mame bloguri

Astăzi este vineri și difuzat favorit noastre la poziția mama Săptămâna. Asta e doar astazi avem mai mult de un caracter, la zece, și toate acestea - instamamy. Am decis să aruncăm o privire mai atentă instagramy mamele care sunt implicați în mod activ în dezvoltarea copiilor lor fac cu ei, încărcați fotografii jocuri, manuale, meșteșuguri și diverse elemente utile pentru copii și părinții lor.

10 mame Instagramov, din care nu se poate pune dezvoltarea și creativitatea copiilor, mame bloguri

@alinaland - l Alina Chabutkin. cu care am aflat recent cum de a închide o coloană de oaspeți mamă Săptămâna.

Alina zilnic implicat în dezvoltarea fiului său Serozhika, și tot ceea ce ea creează cu propriile sale mâini - pentru el. Deși ea spune Alina, ei fac doar totul împreună, și nici un efort super nu trebuie să facă.

mama Instagram Alina conține o varietate incredibilă de Ploy'uri pentru a lucra cu copii, de om beneficiază de pâslă, recomandări pentru lectura pentru copii și multe altele. Acum Instagram Alina deține # vneklasnoe_chtenie_alinaland maraton - este o pusculita de idei pentru a lucra cu copiii din cărțile lor preferate.

@birzhanova - Julia Birzhanova. Mama și fotograf copil de la Moscova, ceea ce duce jurnalul de viață cu fiul său, Nikita pe pagina sa în IG.

În ciuda faptului că Nikita merge la grădiniță, ea și mama ei au timp să se angajeze în diverse lucruri interesante și incitante, și toate pentru că Julia mai bucura de a face și de a găsi lucruri interesante pentru fiul ei. Pe pagina de Julia o mulțime de cazuri simple și jocuri pentru copilul dumneavoastră în fiecare zi, comentarii interesante de cărți și jucării pentru copii, și imagini doar frumoase ale mamei și durata de viață a copilului. În fiecare sezon, Julia își petrece inspirator alte mame maraton în această iarnă se deplasează sub tag-ul # nashauyutnayazima.

@dipeshkova - Diana Peshkov. Mama Tema, trăiește în Khabarovsk, și aproape în fiecare zi pentru a te numeroasele sale abonați imagini vii ale vieții cu fiul ei.

Greu de crezut, dar aproximativ un an în urmă Diana a fost de aproximativ o sută de abonați, iar acum există mii! Pe pagina de Diana în IG și cărți poștale cu propriile lor mâini, și se joacă cu zăpadă, gheață, cinetică nisip, aluat sărat, cutii senzoriale și chiar marea nesfârșită de idei pentru părinți în căutarea de lucruri interesante pentru copiii lor. Apropo, Artyom doi ani, în conformitate cu IG Diana împreună fac ceva interesant aproape în fiecare zi!

@denischeva_daria - Darius Denischeva. El trăiește în regiunea Moscova și conduce pagina sa în IG vieții lor de familie, în special, modul în care își petrec timpul cu fiul său Matthew (3 ani), un iubitor de dinozauri, așa că, probabil, Darius știu totul despre ei. 🙂

Mama și fiul place să te îmbraci în costume amuzant, să participe la diverse concursuri pentru copii și părinții lor, spune familia ta despre călătorie, despre rukotvorchestve si jocuri de interior și exterior. Individuale merită aplauze # fotoazbuka_matveya - poze cu fotografii tematice Matei pentru fiecare literă a alfabetului.

@ Nataliya29 - Natalia Galiulina. arhitect și mama și creț fată distracție Talichki (3 ani) de la Moscova.

Natalia organizează concursuri, vine cu lecții neobișnuite și originale pentru fiica ei, tali pune fotografii și meserii vii cu Natalia, încolțite ceapa, gheață face ghirlande și discuții despre cărți pentru copii. M-am întrebat? Apoi, mama deschis Instagram Natalia - nu va regreta!

@kostuchenko_m - noastră Maria Kostyuchenko de la Moscova, că noi știm și dragoste în comunitatea de bloggeri mame.

Și care au aderat recent și nu au avut timp să se întâlnească cu Masha mai aproape, oferta de a citi un interviu cu ea ca și cu o săptămână mamă. Cu toate acestea, din moment ce în viața fiicei sale Masha și Dasha multe schimbări, multe proiecte noi și noțiuni! Masha a început un joc întreg de învățare online-școală. În lucrarea sa IG Maria vorbește despre dezvoltarea de beneficii pe care le creează cu propriile sale mâini în special pentru formarea cu Dasha. Masha, puteți găsi, probabil, manualul de pe orice subiect - alegerea este imens!

@suvimaca - Svetlana Ryzhikov. Mamă fată minunată Alice (4 ani), București.

mama activă și creativă, care creează în mod constant ceva pentru fiica iubitei sale, și se bucură de folosirea în comun a ei de divertisment la pagina de IG cu abonații - Light. Foarte interesant pentru a vedea viața luminoasă și plină de Alice - ea se duce la teatru și alte evenimente, îmi place să experimenteze, ce cărți pentru a citi, cum labirint tactil și aranjează spectacole de gheață, și multe altele. 🙂

@lizon_org - ca iubitul nostru mama-blogger Lisa Arie Tel Aviv, inventator nelinistit, Zateinitsa, incredibil de creativă și activă.

@schreinerkate - Ekaterina Shreyner. Mamă fată Alice (1 an 4 luni)., În direct pe Kamchatka. In ciuda varsta frageda, Alice stie deja o mulțime de lucruri, datorită faptului că abordarea mea mama Katya creativ la dezvoltarea de filiale.

@twins_love - Irina din Perm, mama a doi gemeni zamechatlnyh care se numesc Makar și Mark, ele sunt acum, timp de 2 ani, 8 luni.

Pe pagina sa în IG Irina vorbește despre viața ocupată cu cei doi fii ai ei, de care călătoresc cu copii, despre jocuri, despre creativitate, despre sport și despre tot felul de lucruri utile pentru copii și dezvoltarea lor. Nu știi ce să faci cu băieții? Apoi, trebuie să te uiți în mama IG Irina. 😉

Această revizuire a fost pregătit și @inssouciant @annaloit

mama și fiica ei Natasha Lada fata foarte pozitiv si creativ

Și idei Asya și fiul ei Cyril original și incarnare uimitoare, împreună cu fotografii minunat

O selecție este pur și simplu minunat! Privit doar câteva secțiuni, am înțeles că va studia acum în câteva zile)) încă IG, spre deosebire de ceilalți, dar platforma foarte convenabil pentru noi experiențe și idei.

Este extraordinar că vă puteți face cunoștință cu o astfel de luminos și oameni minunati)

Mămici cu super prefix. Vă mulțumim pentru ideea. Vom pune în aplicare aceleași.

Ce umnichki aceste mame. Mamele cu un prefix SUPER! Vă mulțumim pentru ideile tale. Vom studia și să învețe că există, și se aplică)

Eu, de asemenea, la doar câteva luni în IG. Dintre mamele numai eu știu nostru Masha, Lisa și Alina. O să mă întâlnesc cu ceilalți. 🙂 Nu m-am aștepta ca IG ar tacos platformă convenabilă pentru comunicare și de brainstorming. În momentul de față, cel mai confortabil, plăcut socială. de rețea.

Vă mulțumesc foarte mult pentru aceasta compilatie util! Am IG în întregime pe tine încă, dar a constatat că am semnat pentru trei dintre mame prezentate aici.