9 luni în urmă am avut o pisica a murit. El a fost îngropat lângă casă. Înfășurat într-o pătură și plasat într-o pungă, îngropată undeva în adâncul de o jumătate de metru.
Astăzi mama a venit, a spus că a văzut capul pisicii pe locul unde a fost îngropat pisica noastră. Am alergat să se uite. Top cu parul lipit de la sol, iar restul, după cum am înțeles, este sub pământ. Acum, el este undeva la 1-1,5 metri de locul în care l-am îngropat.
Sunt foarte îngrijorat. Verificăm periodic mormânt - întotdeauna totul a fost în ordine, cu atât mai mult suntem bine înfășurat într-o pătură mare și plasat într-o pungă. Are cineva ar putea săpa în sus? Cainii pot mirosi, dar nu a fost de aproape un an. Mai ales în cazul în care capul era acoperit cu păr, și ne-ar fi mult timp în urmă putrezit.
Nu știu ce să fac. În orice caz, (e pisica noastră sau altcineva) la sol prisyplyu, dar încă îngrijorat de faptul că nostru. Mă tem că, încă o dată sape.
Re perehoronit prea frică să nu vreau să sape mormânt.
În orice caz, sape. Și întotdeauna trebuie să se toarnă în partea de sus de detergent la mirosul altor animale nu a mers.
aceasta este pisica ta
Lână nu putrezeste
câini văzut dezgropat
pare rău că poate într-adevăr mai bine să incinereze
O jumătate de metru, care nu este de ajuns, sunt de vina.
se toarnă mai bine terenul, nu este necesar să se scoată. Acesta poate fi încă un popas de poticnire, astfel că nimeni nu scotocea
Nyusha1103. 8/3/16 08:39 (răspunsul pentru: iRobot)
iRobot. 8/3/16 08:37 (răspuns la: Nyusha1103)
Nyusha1103 a scris (a): De ce a fost îngropat în apropierea casei? Este mai bine să fie mai aproape de pădure undeva nibud.Tam mai sigure și mai calm
am în nici un pădure, un deșert.
soț îngropat o pisica-in-law în garajul său (într-un alt loc, nu aproape de casă), există iarbă de gazon este prea mare, mai ales oamenii nu merg.
atât timp cât el a fost săpat o groapă, o grămadă de oameni se uita, cineva din fereastra chiar a venit și a întrebat ce face, de ce în acest loc.
pisica au murit seara târziu, l-am îngropat la o dată și a decis să nu ia nicăieri.
Așa că am prins cu groază să-i spun cum a fost.
apoi, din nou, m-am dus să văd soțul ei, este pisica noastra sau nu. Cu toate acestea, seara târziu deja, nu este clar, suntem acolo să strălucească o lanternă. soțul meu a spus că într-adevăr, aceste rămășițe nu sunt în punctul în care l-am îngropat. și locul în care pisica noastră este deja Bush și iarba a crescut acolo ustrombovana teren, așa că este puțin probabil scos la lumină. Am ajuns la concluzia că aceasta este o pisica ciudat, dar încă a decis să-l stropească cu pământ.
A doua zi, când a fost lumina din nou a mers pentru a vedea, pentru a stropi pământul. omul a luat un băț, am decis să împungere, curețe gunoiul în jurul valorii de, și că suntem acolo, chiar par să vadă urechi.
Am împuns, întors, și sa dovedit a fi o bucată de vată de sticlă, cu o linie de încălzire, pe care le-am acceptat pentru lâna nu mai era nimic acolo.
mama mea pietricele „cap“ stropitul, 2 zile nu am găsit un loc pentru el, îngrijorat. soț a oferit să-l rebury.
prins în fosnetul generală
stropească capul terenului de etanșare
Și de ce a fost îngropat în apropierea casei? Este mai bine să fie mai aproape de pădure undeva nibud.Tam mai sigure și mai calm
Eu simpatizez cu tine Pământ, ar trebui cu siguranță să stropească. Animalele ar trebui să fie îngropat departe de locuințe, mai bine pe un teren de deșeuri sau în apropierea standuri pădure, în cazul în care nu există nici un alt home / animale fara stapan din apropiere. Nu în pachet, ci mai degrabă într-o cutie de carton, iar dacă fiara mare a fost, pur și simplu, fără toate groapă trebuie să fie mai adânc.
iRobot a scris (a): în orașul nostru nu există nici un crematoriu
rău ((cu precizie, eu pur și simplu nu cred că ele nu sunt peste tot. Încearcă să umple pământul, pe partea de sus de pietre, de exemplu, pentru a așeza ..