8 principii de formare Arnolda Shvartseneggera, t-zi

H avskidku pot aminti zeci de referințe bibliografice, care sunt asociate cu Arnold. Dar una caracterizeaza cel mai clar: „Nu am putut imagina că ar arăta ca toți ceilalți!“

Schwarzenegger pasiune el nu a vrut să fie obișnuită, și realizările sale de viață vorbesc clar despre ea. Dar pentru a reuși în construcția corpului, a fost chiar mai mult decât extraordinar. El a fost în mod constant pentru planul său, care a fost elaborat pe baza viziunii personale.

Cu ajutorul articole și interviuri pentru reviste Dzho Veydera. Arnold a raportat publicului că, de fapt, nu există nici un secret. Toată problema este greu de lucru, de zi cu zi pe el însuși, UPS constant greutăți, dieta si odihna. Cel mai important factor pentru succesul său, el a simțit încrezător.

În această parte, primul dintre cele patru, examinăm principiile profesat austriac de stejar pentru a construi lumea lui a corpului; principii care au ajutat-l să devină un campion Olympia la fel de mult ca și de 7 ori. Veți găsi că abordarea sa nu este destul de normal, iar succesul său în culturism nu a fost accidentală.

Greutățile up sunt direct legate de functionarea creierului

Arnold a înțeles și de multe ori sa concentrat pe faptul că creierul joaca un rol cheie in pompare musculara. El a folosit puterea creierului de a se concentra asupra 100% în fiecare set. „Primul lucru pe care ar trebui să faceți - este să crezi în ceea ce se poate face pentru a deveni masive. Apoi, va fi capabil să ridice în ton pentru greutăți mari, cu un volum mai mare decât ultimul antrenament. Vizualizați succesul dumneavoastră, și cu siguranță că va atinge! "

Tehnica de vizualizare Arnold este bine cunoscut: este reprezentat de multe ori bicepsul și de relief masiv, el a imaginat fiecare antrenament și greutate, care a fost de planificare pentru a lucra, apoi vin, și a făcut planuri.

Tren mai greu decât oricine - altcineva

Arnold știa că, dacă el vrea să fie la fel ca toți ceilalți, atunci trebuie să antreneze pe - la alta, mai inteligent. Foarte des intreaga camera sa oprit și doar privit, și Schwarzenegger a continuat antrenamentul lui. Așa intensă a făcut.

„Următorul pas a fost de a instrui ca rigid posibil, folosind greutăți libere. Scoate în relief și gantere, haltere în loc de simulatoare. " Pentru Arnold, mai puțin efort fizic, de 100% a fost o pierdere de timp.

Alegeți exercițiile potrivite

Avtriysky de stejar instruit inteligent. „Pentru a deveni mai mult, trebuie să se concentreze asupra puterii. Pentru incepatori, recomand la eforturile directe pe dimensiunea și nu o ușurare. "

Acest lucru a însemnat că era necesar să se concentreze pe exerciții multisustavnyh, cum ar fi banc de presa, genuflexiuni, indreptari. Aceste mișcări conecta un efort maxim. Da, ele sunt greu de stăpânit, dar ele sunt cele care dau cele mai importante câștiguri în putere și masei musculare.

Utilizați o mulțime de greutate pe un număr mic de repetiții

Pentru Arnold nu numai exercițiile potrivite au fost importante. El este foarte atent la numărul de repetiții. De exemplu, genuflexiuni cu o greutate de 160 kg pentru 8 repetari va da un castig de masa musculara mult mai mare de 60 kg pe 40 repetiții. „Începeți cu un bun exercițiu de warm-up. În acest context, am folosit principiul piramidei: un număr mare de repetiții pentru a câștiga în greutate mică. Când făceam 2 - 8 repetari, apoi întreb pe cineva - un gard viu, împinge - acest lucru a făcut posibil de a păcăli mușchii și să le încărcați la maxim! Sunt adesea întrebat cum să crească banc de presa - a fost una dintre modalitățile ".

„Ca o regulă, foarte rar am făcut în seturile de lucru de mai puțin de 6 și mai multe repetari 12. După părerea mea, aceasta este cea mai bună gamă.“

Schimbarea antrenament

„Întotdeauna am încercat să șoc muschii. Am știut că dacă fac aceleași exerciții pe același număr de repetiții, aceasta va duce la stagnare. De aceea, am considerat că este important să se schimbe de fiecare dată când unul dintre variabilele:. Repetiții, perioadele de repaus, viteza de execuție și numărul de seturi "

Arnold a tinut un jurnal. În cazul în care se constată că un anumit exercițiu nu da rezultatul - el a schimbat. În cazul în care se constată că de nutriție sport pentru setul masei musculare nu a funcționat, el a schimbat. El a făcut temele. Jurnal - aceasta este o metodă foarte bună de a monitoriza progresul și motiva-te.

Antreneaza-te pentru eșec musculare

„Dacă nu există nici un eșec musculare. - nu cresterea masei musculare“ Arnold a spus că formarea la eșecul compara cu orgasmul sexual. Pentru a pregăti mușchii și mai mult la creșterea economică, el le încordate între seturi, oferind astfel un val de sânge.

deficiențe prioritare

Dacă aveți mușchii puternici pectorali, atunci cel mai probabil, va acorda mai multă atenție la ei și în sala de gimnastică. Arnold a luat o abordare opusă. Într-o zi, el a constatat că gambe sunt mult în urmă în dezvoltarea generală. În loc de a ascunde, el a purtat pantaloni mai scurt, provocând batjocura altora. Acest lucru a stimulat-l să lucreze pe părțile slabe și mai puternică. El le-a antrenat, la începutul sau în timpul formării genuflexiuni grele.

Creșterea cunoștințele lor și de a dezvolta instinctul

Participați resurse tematice, studierea materialelor de site-ul nostru, aboneaza-te la newsletter-ul nostru. Fii puternic!

articole similare