10 descoperire șocantă care vă așteaptă după ce a părăsit rețelele sociale - Business Club

Mulți dintre cei pe care ai închis în condiții de siguranță un semn de „prieten“ pe rețelele sociale, un om în adevăratul sens al cuvântului este dificil de a apela. Aceste personaje seamănă cu ferestre fără chip luminos, care au prezentat ambalaje enervant. Tot mai mulți oameni refuză să blocheze mintea și viața ta de declarații goale, sloganuri stupide și citate false. Ei nu mai sunt dispuși să piardă timpul pe viață și complexele altcuiva. Ei nu doresc o imagine distorsionată, pe care le impun, oferind o privire la lumea prin ochelari altcuiva urât înguste. În primele săptămâni după distrugerea urmelor de acoperire lor de viață virtuală cu efecte secundare: singurătate, goliciune, plictiseala și lipsa de activitate. Dar este necesar să se îndure - și să înceapă o viață mai calitativă din nou pe schimbul că fantoma rătăcind în rețea nu mai vrea fiecare.

Cineva a oprit radioul fără sens zgomotos că bolborosea constant de fundal. El a închis fereastra de pe strada ocupat. Asediat vecinul enervant, care este în mod constant distras de bârfă, lăudăroșenie și palavrageala prostească. S-ar părea că acum vă puteți relaxa și să se concentreze asupra lucrurilor importante. Dar ceva lipseste. Întotdeauna doresc să se uite și asigurați-vă că nu sunteți singuri. Și tu - unul. Zi după zi, sentimentul de izolare față de lumea reală ar fi să se rostogolească mai puternic. Cu toate acestea, se va intensifica realizarea treptată că viața acum - și există o lume reală, care, pentru un adult și se pare că a avut loc un om impermissibly suspect gol. Și după ce va veni mai aproape de relief și de scutirea de sclavie. Principalul lucru - pentru a depăși destrămării, din nou, nu s-au pierdut, nu se congela în web dulce. Aceasta este cea mai grea etapă, care va sta cele mai persistente și obosit vagabondajului virtuale.

2. Ai mai mult timp liber

Cantitatea de timp liber în fiecare zi să fie retrogradată la rețelele sociale, iar la un moment dat rupt din nou, impresionant. Rumyniyanin Cheltuielile medii zilnice pe rețelele sociale aproximativ două ore pe zi. Mulți - mai mult. Dispozitivul a psihicului uman este astfel încât creierul reduce automat timpul petrecut în „colegilor“ și Facebook. Credeți că zece minute au trecut, și de fapt, a petrecut douăzeci de ani.

Pentru prima dată, a lansat o mulțime de timp încurcat, creează un sentiment de dezorientare si lipsa de cerere. Volumul de rutina de zi cu zi și agitația a rămas aceeași, munca nu este crescut, modul de zi - la fel. Cu toate acestea, un cuplu de aceleași ore, acum sunt distribuite uniform pe tot parcursul zilei, ceea ce face un lung, monoton și mai puțin plină de evenimente. În curând pentru a umple goluri mișcările temporare în timp real cu noi interese, întâlniri, cărți, muzică și prieteni. Sau intacte: mulți liniște și singurătate este efectul de austeritate pe Internet mult-așteptata.

3. Sunteți de fapt, foarte puțini prieteni

4. Încă mai ai prieteni adevărați

5. Sunteți mai puțin invidie și comparați-vă cu alte

Lăsați spațiul virtual nu înseamnă a scăpa de gelozie complet. Cu toate acestea, în viața reală este prezentă într-o formă mai puțin concentrată decât în ​​pepinieră - rețele sociale. Este restabilirea echilibrului emoțional și de a găsi pacea sufletească, nu este un motiv bun de a părăsi mulțimea de posers on-line și fanfaroni, trântind ușa?

6. Ați devenit mai calm și mai încrezători în securitatea

clauze legale în acordul cu utilizatorul, care poate înțelege și nu toată lumea caută, rețelele sociale oferă posibilitatea de a primi informații cu privire la toate datele de utilizator și să-l utilizați pe placul dumneavoastră. Acest foraged, de asemenea, escroci, criminali, soția gelos, fostele prietene ale lui și prieteni, concurenți și toți cei care sunt în căutarea unui mod de a face rău și să păstreze pe cârlig. Ca urmare, rețelele sociale nu mai sunt o insulă de confort și liniște sufletească, nu oferă intimitate și confidențialitate, și să devină un alt punct slab. Este necesar să vă? rețelele Uplyvshie de strâns închide decalajul în armura, a scăpa de nevroze, paranoia și iluzii de persecuție. Big Brother nu mai este instrumentele de observație: corespondență și fotografiile sunt în siguranță acum, pentru că eliminate.

7. Ai construi relații mai bune cu oameni reali

8. Pe multe probleme, acum aveți o opinie

9. Vei lucra mai bine și mai mult somn

10. Îmi place realitatea și de a trăi aici și acum

„Am găsit hobby-uri noi si interesante“, „am lărgit cercul de comunicare și noi prieteni interesante“, „am dat seama că cei mai buni prieteni - părinți, ei întotdeauna mă susțină“, „acum trăiesc în prezent și sentimente vii, asculta pentru sine și adevăratele sale dorințe și stabilească obiective care mă reflectă, nu dorința mea de a impresiona „- acestea sunt doar câteva dintre comentarii oamenii au spus la revedere de la rețelele sociale pentru un timp sau pentru totdeauna. Fiecare dintre ele evidențiază concluziile lor după ignorând viața virtuală, dar numitorul comun în toate aceeași: o viață fără rețele sociale mai luminoase, mai profunde, mai interesante și semnificative.

Uciderea părinților de la calculator

10 motive bune pentru a selecta placa unui copil

Igor, dar Golubev și să Ciesielski, dacă cineva înțeles greșit.

se referă la Chin și Amer, cel puțin, este incorectă. nu mai bine despre Peter?

articole similare