În timpul iernii, balsam de buze, în primul rând, să fie la îndemână în orice situație (cel mai bine este să umple tuburile de pe toate buzunarele și pungi). În al doilea rând, selectați un balsam bun nu este atât de simplu, și nu vor resimți, așa că am întrebat câțiva bloggeri au balsamuri de buze, hrănitoare pe care le consideră cele mai bune.
Rouge Iepurașul Rouge
sărut Elixir

Foarte folosesc mult și întotdeauna diferite balsamuri de buze, în mișcarea de rotație mea sunt întotdeauna câteva. Dar cel mai sigur una dintre ultimele sezonului rece - Rouge Iepurasul Rouge sărut elixir, care este presat de piedestalul meu preferat pe termen lung, Kiehl balsam # 1. Sărut buzele Elixir fantastic nutritive, foarte groase, mirosuri minunate și rezultate imediate chiar supra-uscate într-o formă umană, dacă ai pus-o pe noapte. Singura problemă - o cantitate foarte mică, la un preț destul de mare, dar, după cum se menționează într-un film bun, fiecare are propriile sale dezavantaje.
Dior Crème de Rose
Balsam de buze

Am alergii și am toate buzele mele de viață coaja - mai puternic, apoi mai slab. Nici unul balsam nu poate face față cu această urâciune (da, am încercat toate lucrurile în natură, nu, nimic nu ajuta), asa ca de obicei alegerea mea - să aștepte perioada de exacerbare și utilizarea ulterioară a faptului că la fel ca ea. Și îmi place ultimii doi ani, diorovsky blând și parfumat Crème de Rose. El culoare ușor roz, miros, din nou, trandafiri, non-aderent. Îmi place că el nu strălucește pe buze luciul gras, și dă unele strălucire mată - oricare ar fi expresia este un oximoron cu toate acestea. Crème de Rose este în valoare de 1430 de ruble (în funcție de prețul de rețea variază), dar îi lipsește o lungă perioadă de timp. Iar plăcerea de a deșurubarea bușonului de modă veche de plastic alb pur și simplu enormă.
Bea Jane Iredale Lip

Îmi place o mulțime de balsamuri: printre lideri - și faimosul Carmex (prefera versiunea pentru-rece-rãni într-un borcan, uneori cuticula frotiu atunci când nu aveți timp pentru o manichiura), și nu mai puțin faimos pentru zahăr și Mojito Balsam de buze Malin + Goetz, și balsam cu ulei de eucalipt (foarte revigorant!) Relief eucalipt pentru buze, Kiehl. Dar, cu mare afecțiune mă simt despre Bea Jane Iredale Lip. În afară de faptul că este uimitor de bine își face treaba (el are în centrul de ulei de macadamia, vitaminele E si C), de asemenea, miroase uimitor (acest lucru se datorează unui amestec de uleiuri de lamaie si portocala). Am vrut întotdeauna să-l mănânce!
Balsam de buze EOS
și Dzintars Uni

Acum, îmi place în mod necondiționat bilele EOS și regret cumpărat doar un mentă. Hidratează și protejează-l în același mod ca și orice alt balsam decent, dar sentimentul de acest balon prietenos nu arata ca nimic și, prin urmare, de neprețuit. Al doilea favorit - opusul completă a primului. Acest balsam Dzintars în ambalaj portocaliu; el este urât, el zboară mereu capac, ceea ce face începe să se simtă un amestec de furie și de empatie, iar acest lucru este agentul cel mai blând și îngrijirea buzelor cu un miros discret placut.
Toit Bel Balsam de buze Sensitive

Pentru o lungă perioadă de timp pentru balsam de buze am tratat ca o jucărie inutilă, care este utilizat pentru a colecta toate pungi și cutii de birou, si hidratare crema de buze pentru zona feței și a ochilor. A fost exact la acest moment, până când am avut de a recupera buzele soțului ei după ventilator. Și a fost atunci, și sa constatat că cele mai frecvente favorite sunt obiceiul mint doar strat de ceară, nu niskolechko contribuie la vindecarea fracturilor. A ajutat doar două lucruri: Penny caise ulei gropi de la farmacie si balsam de buze Toit Bel Sensitive Balsam de buze, din care o parte este în primul rând același ulei de caise. Acest balsam arata absolut neglamurny: ambalaje din plastic simplu, consistență „Nivei“ și absolut nici un miros plăcut. Daca buzele sunt probleme serioase, este necesar să se aștepte concluziile cu privire la aceasta, cel puțin câteva zile de utilizare constantă (deosebit de bine peste noapte), deoarece, spre deosebire de silicon învăluindu bucăți el are nevoie de timp pentru a acționa și de a vindeca rani minore si fisuri.