Vrei să se îmbogățească? Schimba atitudinea față de bani. Tânărul milionar Stiv Zibold intervievat mai mult de 1,2 mii de cei mai bogați oameni din lume, în procesul de a scrie cartea sa „Cât de bogat oameni cred.“
„Dacă urmați credințele, filozofii și strategiile care aderă la cei bogați, și să acționeze în consecință, aveți toate șansele de a deveni un milionar“, - scrie el.
El a recunoscut că el nu a făcut-o: „Primii 25 de ani din viata mea m-am gândit banii în același mod ca și cea mai mare parte, și, prin urmare, au rămas blocați. De îndată ce mă răzgândesc - banii turnat în ".
Aceste șapte adevăruri simple despre bani, aprobat de toate milionari, va ajuta să vă schimbați gândirea.
1. Banii pot rezolva majoritatea problemelor

Cele mai multe bo-n-Tide a se vedea în ziua-Gah toate ho-ro-gât, care poate fi de până-beat-camping lor cu mo-schyu - sa o-bo-DY, OMS-can-sti, pre- o sută de curent - și nu bo-Yat-Xia sub-știu că lucrurile, lo-Gl-ke zi-Gi ne-ACT-lacrimogenă-re-coase durere-anvelope-TION pro-Bloem.
Zee Boldo scrie: „Marea zi știu că-Gi NE-la-TION-Xia importante NYM-in-jet-men-se într-o oarecare-ing element de mijloc-o te-bi-gazdă cel mai bun VA -ri-ant și deschis-toate-o la nivel de important OMS-WMS-but-STI. Mai mult decât atât, ei știu că dacă nu CHUV stvu-lea-cei-auto vym fericit fără ei, cu ei, de asemenea, nu boo-de-esti fericit.
2. Bogăția are puțin de a face cu nivelul de educație

Zee Boldo scrie: „Oamenii, la unele se secară bi-au fost th-lea sa de co-sute-i-TION, știu că succesul este un con cuplat la în-corp-Lek-și cât de puțin 100 la suta din wi-Sith din prețul-con-tra-TION și "stand-chi-in-STI.
Potrivit stratului-vă în argumente pro nu este că cineva mai inteligent „Cele mai multe capitole-ing aici - știi ce-ti ho-one și să fie pre-del-dar-NYM axat pe faptul că această po- lu-clude de-vie si-mo-STi, cât de-a BPR-me-not în Tre-bu-o-HSIA, și cum să-și voința Xia bo-ra-hoț. Acesta este un foarte pro-sută, dar nu este foarte ușor. "
Ska să apară în drepturi-de, set-Gia Neve-Ro-Yat-Bo, dar-ga-Tide și oamenii de succes Nye studiu bro-SA-li. Dar, puroi-kai le-ar adesea Insulele, nu sunt înclinați să slishom-com vă cu-la otse-no-TVA rol cote-bo-no-go on-ra-Zo-va-TION în pre-STI-aceeași -nii bo-Gat-TION, acestea sunt ho-ro-Sho înțeleg cât de important este o sută de-yang-but-lu-nouă chiar și după mulți ani de școală ferestre-cha-TION sau țăruș-le de chat ZNA-TION, -dzha, și în-lea într-o sută de-yang-dar-nu pentru-ma-TION Xia SA-mo-o-Zo-ra-wa-no-l.
Zee Boldo scrie: „Zai di cei din casa bo-n-the-go Che-lo-ve-ka - și unul dintre lucrurile pe culoarul-O într-un paradis-bro-Stai zâmbind în ochii tăi, Acesta va fi extinsă Nye tablier Lio-te-ka. Această carte, cu on-my-schyu la ryh ceva ce-uchi ei urmau să aibă succes-ne-mi“.
3. Dacă faci lucruri pe care le iubesc, banii ei înșiși apar de obicei

Cele mai multe bo-n-Tide, cel mai de succes Nye urmează oamenii din Stratocaster Stu lor. Zee Boldo primul-in-RIT „Pain-anvelope-TION du-ma-este că modul în care la bani posibil pe-lu-pici pentru un anumit pa-bo-tu, și Bo-ga-maree -yas-Nya-cu acest nume, dar NRA-VIT-HSIA de lat, iar apoi Yas-Nya-out, la fel ca în acest spatele-the-ra-ba-te-TVA ".
Dacă aveți peste-nu-ma-e-Tes-bi-lu de afaceri directe, afirmație-IDA-se că va fi mai ușor pe insula-Dru-Gi infecțiilor cu transmitere sexuală-mi ha de cancer-te-ri-sti- ka-mi fără Coto ryh nel Gia să-Stitch succesoare ha: „BME-sute la nN-hoț-Xia găsi ra-bo-tu, în cazul în care pe-spec-ti-ve va pla-tit durere-ea probabil SFD-ku-shi-Rui-Tes pe de altă parte, într-un paradis-cu-no-nai-te stai dureri de gât-Udo-VLE-TVO-re-set. Dacă sunteți pe-Nya-dacă, care ar putea fi pentru tine un pa-bo-o încorporat Ms-cei din ei SERD-tse și sufletul pentru a deveni una dintre cele mai com-PE-tilt-TION-chi-spe A Li-iști în lucrarea sa despre aceasta la ITS. Pe foie Doy-sute-no Neve po-ny-ing bo-Gat-TION ".
4. Pentru a câștiga bani, nu au nevoie de bani

In clasa-sa-media nu-lea au-Reo-tip ste: la supra-ra-bo-hoț de bani, trebuie să aveți deja o zi-Gl. Acest fascicul-Shem-SLN restricționează ceai, și subțire Șem poate, la insula-STi la podea, dar accident lea. De fapt, supra-ra-bo-hoț în ziua-Gi, aveți nevoie de HN aveți idei cu privire la modul de a re-coase cineva despre noi-bleu. idei Ho-ro-Chiyah - de pian op-TION re-LAS, dar durerea-anvelope-TION de oameni în așa-la-la-Glo-School-in-ne despre Som, în cazul în care pentru a obține banii pe care SG but-ri-ru-out idei.
În primul rând Oche-roșu cel mai de succes oameni Nye-Glo-școală-ny co-ZDA-nu-l-no-wa-chi-it-TION de idei - dar atunci când ideea Ofori-mi-las, nu boyat Xia Fi-nan-Shi-po-bu TVA sa-do-ing a oamenilor auto-ma-nou-Drew GIH. Zee Boldo scrie: „Bo-ga-Tide știu că zi-Gi toate pot fi găsite GDS în care-lea cineva este în căutarea pentru toate OMS-GDS poate-STi în-ve-sti- ții și pre-Boc-accident vascular cerebral-TION este jumătate și nici nu-leu-one, la o la-secară SDE sunt cele în ve-STI-TION la byl-HN-e ".
5. Banii nu cad din cer - pentru ei este necesar să se lucreze din greu

Zee Boldo primul-in-rit „No-ka-kai-NJ forță externă nu este pentru-mine-tit te, nu va salva sau Sde a la bo-n-lea. Daca esti ho-ti-te tit SKO-lo co-sute-I-set, sistem de-cei-lacrimogenă guvernamentale-ny co-Rabl. Nimeni de la-copii-on pentru putere ".
În cazul în care clasa de mass-media TION adesea de așteptare pe mare pentru primul-DY, bo-n-Tide gura-nav-if-all-out con-Chrétien-LARG obiective și co-ZDA-un plan specific pentru pre-lor STI-aceeași-TION.
Bo-ga-Tide nu acoperișuri pentru Streit-monetării Xia la ora bi-chi-Lacul NYM Fi nan goluri co-vym până la pre-Stig-nautul le, dar prost-lo-importantă -dar cred în succesul său, spune Zee boldo "oameni Bo-ga-Tide spra-shi-va-TION:" în patru mu nu-i așa? Nu sunt mai rău decât Nye rămas și eu pentru SLE-Ms-Vayu fi bo-n-lea. Dacă sunt în mo-Guy Dru-SHM re-căcat lor pro-ne-bleu Th-lea I sub-sute în coș-la-grazh de-TION? „Și, atâta timp cât ei cred în ei înșiși, ei dei stvu-dizolvat, astfel încât această-de dna-BLI-le într-un vis. "
6. Lucrările la tine - cel mai rapid mod de a bogăției

Media-ny secolul che lo pe pre-chi-ta-a-lu-la-zi Gl chat timp pe-tra-chen-ing on-lu-ceai-pentru-mine-ing syach sau de po- cha-mână-cu-partajarea costurilor și bo-ga-Tide dragoste în chat lu-zi-Gi pentru re-Dhul-tat. Mai mult decât atât, Oamenii Bo-ga-Tide, cum ar fi stră-vi-lo, nici pa-po-ta-TION de muncă se definește-de-la-TION-lacrimogenă pe termen guvernamental-time up încărcare-pla-te.
Zee Boldo scrie: „Acest lucru nu poate însemna, ieftin, nu fi-toate-o te-cu-la-clasa-TION este jumătate sau-the-lei la un secară-la-lu-ca-TION zi-Gl orelor de ra-bo-Chie, și totuși pentru durere-anvelope-TION este calea de miere-lenjerie-TION pro-ECE-ta-INJ, la-ing pro-pa-gan-di- py-este-Xia ca Secure-TION. Dar ve-Do-Kie știu că pa-bo-ta pe - pentru drumul spre Bo-Gat-stvu-ing Snack“.
7. Wealth - o stare de spirit

Orice secol che lo poate fi bo-n-a sub-Jun-ki-wa-o Z-Boldo „Bo-Gat-TION - este modul în care faceți-ma-e-one și ceea ce ve-ri-cho, atunci când la ho-DIT pentru ret bani ... sec tot una GDS:. gândurile " Cum se poate discuta pe-du-mama ca persoana bo-n-lea? Studiu-le! Și apoi - „pre-edge-TI-te st a-mă că OMS rit-WMS-Ness o dată-bo-n-mătuși - este ceva în afara controlului toate-a-lea. Este de-TI-on că, pentru-ra-ba-te-TVA zi-Gi - este ra-bo-ta, la un paradis despre-este-ho-DIT este-Clue-chi-Tel încă în minte. "