1 Copilăria și adolescența: Mi-a plăcut în acei ani? nbsp

Fa o lista cu tot ceea ce a adus plăcere în timpul copilăriei și adolescenței. Poate în lista va juca la chitară sau baschet. Cât timp ați jucat baschet? Joaca acest weekend și suntem siguri că primiți porțiunea de anulare a plăcerii. Începeți cu ceea ce unele lucruri mici pe care le amintesc de copilărie, și apoi să încerce să transforme pasiunea din copilărie în ceva nou, neobișnuit și, fără îndoială, pentru adulți. De exemplu, puteți deveni un antrenor de baschet.
Astfel, va fi capabil de a cultiva un sentiment de scop direct din interior, pentru că în cazul în care apare. Amintiți-vă că scopul nu este de a avea nimic de a face cu modul în care veți câștiga un trai. Scopul vostru interior poate fi simplu, dar poate fi dramatic - toate acestea se bazează pe experiența copilăriei.
2 Cine este idolul meu și de ce îi admir pe acest om? nbsp
Răspunsul nu trebuie să fie o persoană faimos. idolul tau poate fi un coleg, un vecin sau un prieten de la școală. Linia de jos este ceea ce vezi în idolul unui om pe care l-ar fi dorit să fie - este important pentru tine. Cu toate acestea, cele mai multe dintre idolii sunt celebrități. În acest caz, este important să nu se creeze un idol din ea, care va fi venerat ca un zeu. Încercați să învețe din personalitatea idolul său sunt caracteristicile care vă permit să învețe ceva util. Pentru a face acest lucru, va trebui să analizeze personalitatea lui poate fi citit o biografie sau petrece întregului studiu.
3 Care sunt valorile mele de bază și credințe? nbsp
Prin urmare, al naibii de important să înțelegem ce este baza ideologică a vieții pentru tine. Dezasambla aspectele cele mai controversate și sensibile ale societății, să le semneze, să încerce să le evalueze și să formeze o relație cu ei. De exemplu, cum te simți în legătură cu pedeapsa cu moartea? Cum se referă la legalizarea drogurilor ușoare? Și cum te simți în legătură cu eutanasia și avortul? Prin armata de mercenari? De religie? Încercați să creați o gamă completă de opinii și, atunci suntem siguri că va fi capabil să lucreze un fel de identitate pe care le va sprijini.
4 Ce sentimente? nbsp
5 Care sunt obiectivele m-am pus? nbsp
Rezumați fiecare segment al vieții tale, scrie-le, să le prezinte bine înainte ca acestea să se întâmple. Inclus în „rezultatele lor“ întregul mod de viață, care se va plasa o cariera, familie, sănătate, relații, calea spirituală și de călătorie. Intreaba-te, cum ar trebui să se uite? Cine sunt oamenii cu care vreau să-și petreacă timpul? Vreau să se schimbe? Pe cine vreau să mor? Încercați să răspundă la fiecare întrebare, și, astfel, puteți contura corect gama de obiective, care ar trebui să fie vizualizate în fiecare zi.
6 Ce vreau să las în urmă? nbsp

Noi sperăm că nu numai cenușa și Hrușciov în orașul interior. Nu-ți fie frică să ne gândim la mare, pe care o puteți face o mare contribuție la societate. Principala întrebare pe care trebuie să răspundă, este după cum urmează: Ceea ce vreau să lase în urmă o moștenire? Nu trebuie să fie un material. Poate vrei ca oamenii să se gândească bine la tine, ca un om bun, vesel colegi, și chiar colegi vesel onest. Poate că doriți să urmăriți mai mare, atunci trebuie să acționeze în conformitate cu scara de ceea ce a fost intenționat, astfel încât doar pentru a alege un domeniu de aplicare adecvat. Și nu te mai gândi că ai talent, pentru a întruchipa conceput - oameni mult mai mediocre atinge măreția, ei nu aveau pur și simplu determinarea, pe care nu aveți, dar vă puteți educa-te.
Cu toate acestea, se pare corect să spunem că oamenii nu-mi amintesc banii și puterea ta - oamenii amintesc afacerea ta. În caz de tine, și va vorbi. Să fapte bune va fi o prioritate pentru tine - acesta este principiul de bază al vieții.