„Introducere în Georgia, nu a ratat“
acest lucru nu a fost că nu-i plăcea, ar dori doar să actualizeze stațiunea
„Vindecarea de apă și oameni frumoși Tskhaltubo“
Odihnea la începutul lunii mai, noroc cu vremea. Sanatoriul stă pe marginea parcului, lângă un hidroterapie modernă la nivel european (debitul de apă, fără clor), la fiecare vizită a da un halat de baie și papuci. Este ca un masaj ieftin și de înaltă calitate subacvatice. Pretul include 3 tratamente, una dintre ele este baia de radon, medicul face numirea cu emiterea de cărți sanatoriu. Am adus cu carte de spa, dar acest lucru nu este obligatoriu. personal și stațiune spa-uri, și doar oamenii de pe stradă sunt foarte prietenos, încercând să ajute. Alegeți să se relaxeze este un sanatoriu din cauza dietei și nu a fost confundat: personalul sala de mese au mers mereu înainte. Soțul are o dietă fără gluten, deci este special coapte și oferite separat, pe un platou de tortilla de porumb în loc de pâine. Învățat de la reteta dietetician in sine este acum o astfel coace la domiciliu. În Tskhaltubo parc superb pe perimetrul unui traseu de asfalt sub umbra platani uriașe. decorative (necomestibile) căpșune găsite. Sunt mulți câini vagabonzi, inclusiv pedigree, de vânătoare, toate prietenos, nu agresiv (vaccinat, castrat). Le place să facă companiei dumneavoastră o perioadă de odihnă în timpul plimbări. Sperăm să vină din nou și din nou în Tskhaltubo!
Multi fumatori, inclusiv ferestrele
„Mic sanatoriu confortabil, centrul medical, în cazul în care. "
puțin confortabil sanatoriu, centrul medical, care a fost ca un tratament depasit asteptarile mele - toate la cel mai înalt nivel! În jurul stațiunii este zona balneologice bun.
Este păcat că sanatoriul din perioada sovietică sunt în mare parte distruse. Dar aceasta este o chestiune de politică.
„Locație excelentă - complex este cel mai aproape de.“
locatie excelenta - complex este cel mai apropiat de sursa și parc. Edednevno cameră curată și o schimbare de lenjerie de pat de zi. A doua sursă, care este atașat la sanatoriu, este dincolo de laudă: oferă o gamă completă de servicii diverse, foarte curate, confortabile, personal prietenos, specialiști buni, între tratamente vă puteți relaxa în camera de pauză.
Puterea ar fi mai sănătoasă și mai variată.
„Foarte plictisitor în seara și pe vreme rea“
„Tskhaltubo se simte pentru mine a fost un oraș-fantomă, și aici. "
Tskhaltubo se simte pentru mine a fost un oraș-fantomă, aici și acolo sunt distruse clădiri, cea mai mare parte moteluri. Deoarece doar câteva zeci sunt două. În plus față de tratament nu de divertisment în oraș. Uneori am plecat în Kutaisi (12 km de Tskhaltubo) să rătăcească în jurul orașului (și a fost frumos), masa de prânz, bea cafea. Tskhaltubo Sanatoriul, fosta clădire administrativă, remodelat sub sanatoriu. Camerele sunt destul de apropiate, dar conține tot ce ai nevoie, de acum 4-5 ani de reparații. Complet reconstruit etajul 2 al clădirii, dar zgomotul de pe site-ul de construcție în cameră nu poate fi auzit. Ca și natura Tskhaltubo și oamenii cu siguranță ospitalieri și foarte prietenos. Constat că sala de mese, hotelul în sine și centrul spa sunt situate în 3 clădiri separate, alături. Sursa # 2 este un centru spa modern și spa, așa că a lovit noutate, comoditate, confort, personalul său minunat. Asigurați-vă că pentru a vizita pestera lui Prometeu, impresionant.
Camere Soundproof zero. Era foarte frig, dorm sub trei pături, încălzite, aer condiționat, cu excepția bateriei chiar atât de mult zgomot și abia încălzit. Este stricat puternic impresie despre restul. În holul de temperatura a fost sanatoriu din stradă, deoarece masaj și Fizeau în camera alăturată a trebuit să poarte jachete.
„Vindecator corp Tshaltubo- si suflet!“
Tratamente minunat, atitudine foarte prietenos, mare alimente.
„Locație excelentă -. Aproape de facilități de parc și de tratare a apei“
Locație excelentă - aproape de facilități de parc și de tratare a apei. Personalul prietenos. alimente delicioase
Camere învechite. Usi jupuit. Vechi sanitare. Preț nejustificat mai mari decât prețurile la hoteluri din apropiere, o clasă de mai sus
„Loc excelent pentru corectarea sănătate și recreere“
locul perfect pentru corectarea de sănătate și relaxare
Nu toate procedurile sunt incluse în preț. Costurile noyasna pratsedur plătite înainte de sosire
„Mi-ar fi venit chiar și cu bicicleta mea!))“
Park în cazul în care există un sanatoriu, rynochek, un lac frumos și o sursă №2. Excursii. Drumeții. Oameni.
Fizioterapie și masaj. Puține oportunități de recreere activă. Road închiriere de biciclete și câteva biciclete și piste pentru biciclete.
Zgomotos pe coridoare, izolare fonică în cameră este scăzută. Personalul a trebuit să dovedească faptul că pentru camera, rezervat în avans, clientul plătește pentru data rezervării, mai degrabă decât de data sosirii. sanatoriu medicul care oferă de zor proceduri inutile.
„Dumnezeu a creat cerul și a numit-o Tskhaltubo. "
„Trăiască Georgia!“
Mai întâi de toate - personalul hotelului. Tabel dietetice este dincolo de laudă. Galina - un adevărat profesionist. Serviciul medical este excelent. oameni foarte grijuliu. Ei laudă ospitalitatea lor peste tot Georgia! Mulțumesc mult.
Wi-Fi. Poate că putem găsi o soluție atunci când toate routerele sunt conectate într-o singură rețea cu un cod de securitate unic, așa cum este cazul în multiple hoteluri.
„Oameni Lovely, locul și tratament“
Mi-a placut totul! Personalul amabil și prietenos, toate cererile sunt executate imediat. mâncăruri de casă minunat, cu o aroma georgian. Ultimele băi cu echipamente moderne și personal calificat, care aparține oaspeților uimitor. Aș vrea să vină înapoi pentru mai multe si recomanda acest loc pentru prieteni și cunoștințe.
Acest lucru nu este, și ceea ce poate fi îmbunătățit, ni sa spus la fața locului.
„Entuziasmat Tskaltubo!“
oameni foarte prietenos! Produse alimentare delicioase! Tratamentul bazat pe sursa de 2 la cel mai înalt nivel! Va multumesc tuturor! Vrem să ne întoarcem!
„RECUNOȘTINȚĂ. Dragoste și recunoștință. "
Fericitul Georgia. Totul este în regulă. Și locație iSOTRUDNIKI-Sophie! Marina! MADONNA! Galina! Toate MEDSESTRY1Sestra gazdă și două cu sursa uimitoare Irma.
Sper că în curând va construi o nouă clădire modernă.
„Odihnă și recuperare, are sens“
Prietenosi oameni, poate fi util, personal tânăr, toate serviciile sunt furnizate la timp.
Camerele sunt un pic umed, deoarece Fără încălzire, split-sistem inclus. Aș dori o varietate de alimente, toate delicioase, dar același lucru.
centru spa excelent, dar pentru o taxă suplimentară. , facilități foarte curate moderne, personal prietenos, care au nevoie de masă dietetice.
„Mi-a plăcut în mod special relația cu pacientul.“
M-am bucurat în special relații excelente cu kachestvom.eda patsientom.chistota a fost normal
Medicii nu sunt avute în vedere pentru procedura merge patsientov.kak
„Mi-a plăcut atitudinea personalului, prietenos. "
Mi-a plăcut atitudinea personalului, prietenos, atent, vorbesc în limba rusă. Personal, ne-a plăcut totul.
„Dobrozhelatelnoei atent pentru oaspeți. "
Dobrozhelatelnoei atenția oaspeților, bucătăria georgiană
Lipsa de îmbunătățire pe străzi
„Proceduri bune, curățenia, sanatoriu alimentar“
Proceduri bune, curățenia, sanatoriu alimentar
Lipsa Wi-Fi și fotografiile discrepanțe cu realitatea
„Georgia este o țară bună“
Georgia este o țară bună
„Dacă vrei să te vindece aici.“
Dacă aveți nevoie de tratament ai syuda.Prekrasnaya „apa vie“ „pomogaet.Personal într-adevăr încearcă să facă dvs. otdyx confortabil.
Este păcat că o astfel de frumoasă, o dată, orașul restaurat foarte lent.
Comentarii clienți exprima opiniile personale ale clienților Booking.com, a răspuns la un chestionar după șederea lor la hotel. Aceste hotărâri pot să nu coincidă cu punctele de vedere ale Booking.com.