După cum știți. efectuăm o competiție „Street iPhoneography.“ Acesta este un subiect foarte dificil, pentru că aveți nevoie de un pic pentru a încerca să obțină o fotografie „sincere“. Deci, cum te simți liber, fotografiind cineva de pe stradă? Vă invit la o traducere liberă a acestui articol. în cazul în care este scris cinci motive pentru care vă va ajuta să nu mai fie iPhoneographers timid.

„Gânduri profunde“ - Hollywood
Fii timid pe stradă sugerează că ești timid, și, probabil, ai un fel de intenții rele. Eric Kim (Eric Kim) înseamnă a fi curajos și îndrăzneț atunci când fotografiați în aer liber, și este, dimpotrivă, vă dau doar stealth, stealth.
Ce vreau să spun? Așa cum a spus Markus Hartel (Markus Hartel):
Plimbare în jurul valorii de la usurinta, fie în mișcare și de a observa, trage, da din cap smile- cu încredere -sau. și în cele din urmă va deveni oa doua natura, oamenii de îngrijire mai puțin decât crezi.
( „A Walk in plamani, pentru a fi în mișcare și urmăriți trage, NAP-sau ulybatsya-. În cele din urmă totul devine oa doua natura, oamenii de îngrijire mai puțin decât crezi.“)
1. Vei uita în cele din urmă și mai lașă

"Omul de lectură" - Los Angeles
Când încercați să fie secretos când fotografiați din stradă, toate mișcările și expresiile faciale te fac să spui. Încercarea de a deveni invizibil, pentru a ascunde de ochii indiscreti, într-adevăr va sta chiar mai mult. Prin urmare, atunci când a ieșit pentru a face fotografii, mai bine să meargă neglijent și cu încredere. iPhoneographers Street foarte important să se „amestece“ cu lumea din jurul lui, și nu se lipește afară ca un deget inflamat.
2. Nu va câștiga curaj

„Fata în roșu“ - Santa Monica
Cu ceva timp în urmă, pe pagina sa de pe Facebook, am întrebat ce este cea mai importantă caracteristică a unui fotograf de stradă. Cea mai mare parte a răspuns „curaj.“ Și eu sunt de acord din toată inima. După atâția ani de stradă de fotografie curaj pe care am înscris în timpul filmărilor de străini pe stradă - asta e ceea ce apreciez cel mai mult. Acum, am observat că, chiar și în viața de zi cu zi nu mai am probleme cu conversatiile la egalitate cu strainii.
Robert Capa (Robert Capa) a spus odată:
În cazul în care fotografiile nu sunt suficient de bune, nu esti suficient de aproape.
( „În cazul în care imaginile nu sunt destul de bun, nu ești suficient de aproape.“)
Când se apropie de străini pe care câștigă curajul pe care se dezvolta in timp. Îmi place să cred:
fotografia de stradă este de 80% și 20% bile de calificare.
3. Fotografia ta nu va fi la fel de neuitat

"The Coca-Cola Way of Life" - Santa Monica
Fotografia cele mai memorabile luate în stradă, au aceleași caracteristici: acestea sunt împușcați close-up fotograf aproape de subiect, și spune povestea lor de acest gen. Dacă ești un laș cutreieră străzile cu scopul de a fotografia ceva interesant, atunci nu vei veni destul de aproape, și nu vor înțelege subiectul. Pentru a obține o fotografie de adevărat natural și sincer, nu ar trebui să fie secret.
4. Vei crede că faci ceva „greșit“

"Esarfa" - 3rd Street Promenade
Ori de câte ori le spun oamenilor că la stradă iau imagini, cele mai multe dintre ele se uita la mine cu suspiciune și spune, „Stai puțin ... Deci fotografiați persoane în locuri publice fără permisiunea acestora? Este legal? „Când oamenii mă întreabă astfel de întrebări în mintea lor, dacă există unele“ „gânduri rele despre fotografia de stradă.
Deci, atunci când sunteți pe stradă și timid pentru a fotografia, cum ar fi confirmi pentru tine că e ceva „rau“. Ori de câte ori am de gând să ia o imagine de ceva pe stradă, îmi spun ceva de genul: „Am încercat să elimine frumusețea în pământesc, lumesc. Fac un lucru bun pentru societate, pentru că ei văd lucruri care de obicei nu acorde atenție. „Se pune de acord cu acest mod de gândire, am devenit mult mai calm și relaxat, și care face alții să se simtă mai confortabil.
5. Puteți obține în necazuri

"The Heist" - Santa Monica
Dacă încercați să fie secretos în fotografia de stradă, oamenii vă vor aminti. Acest lucru va face nu numai să arăți ca un idiot, dar oamenii s-ar putea raporta autorităților. În timp ce în aer liber fotografierea în locuri publice sunt absolut legal, tu, evident, nu doresc să se ocupe cu poliția, care ar putea ști doar polpravdy și te iau.
Ce părere ai despre strada iPhoneography? Cum ar trebui să se comporte? Care este de a adera la? Lasă opinia ta aici!