Toată lumea știe că originalul Yandex Disk vă oferă 10 GB de spațiu pe disc, atunci puteți obține un alt 10GB, invitând prieteni. Și pentru fiecare prieten obține + 0,5Gb, iar prietenul invitat devine + 1GB. În acest fel, puteți apela spațiu 20GB. Dar există o modalitate de a obține mai mult!
Trebuie să spun că toate căile pentru a obține în jurul valorii de restricție Yandex disc - nu este cumva soluția perfectă. Dar eu sugerez că singurul hacks dovedit și de bune.
1. Zi de nastere e-mail - te cadou de la Yandex-ROM.
Deci, atunci când e-mail se execută, să zicem, în vârstă de 5 ani - da 5 GB de spațiu pe disc. Postarea mea a fost de 7 ani - și am dat 7GB. După cum se spune, un fleac - dar frumos.
2. Achiziționarea de acțiuni devaysa - gigabyte gratuit.
3. Certificatul Yandex.Disk.
Pe cine este dat, pentru ce și cum puteți obține omul comun - informații de încredere am.
Atunci când crește activat plasează pe Yandex-ROM. Nu cunosc detaliile, scrie la problema Platon.
4. Atunci când o problemă este începutul drumului spre succes.
Misty subtitlu, dar acum voi explica. Toate fac greșeli, angajații Yandex prea. Apoi, o zi au lansat un disc de actualizare a eșuat Yandex:
Motor de căutare „Yandex“, a admis o eroare în aplicația client al său de serviciu „Yandex.Disk“ pentru Windows. Ca urmare, eșecul de a elimina sau de a actualiza un program de dezinstalare aplicație a încercat să șteargă conținutul unitatea C: înapoi la directorul rădăcină, și cu succes în unele cazuri.
S-ar părea, aici nu! Deci, puteți obține o reputație Mail.ru. Dar situația sa decis rapid și frumos razrulit: toți cei care au stabilit „kosyachny“ versiune Yandex-ROM prezentat în perpetuitate pentru 200GB! În opinia mea, o mare. Desigur, dacă ați formatat hard-disk pe chestia asta înainte :)
5. mod primitiv - multiakaunt.
Un moment de atenție!
Stimate cititor! Așa că ziua ta a avut succes, face o faptă bună: Începeți să utilizați Yandex unitate, făcând clic pe acest link.
Sau trimite link-ul unui prieten, care încă nu știu despre disc. În avans, vă mulțumesc!

Partajați acest post cu prietenii tăi, eu sunt recunoscător!
Este util să se știe:
4 gânduri pe „5 hacks Yandex disc! Mai mult de 20GB de spațiu gratuit "
Akira Tsukizawa spune:
Apropo, e-mail obloko dă 100GB. deși a existat un moment dat 1TB.