5 Khakov Yandex disc! Mai mult de 20GB spațiu liber

Toată lumea știe că originalul Yandex Disk vă oferă 10 GB de spațiu pe disc, atunci puteți obține un alt 10GB, invitând prieteni. Și pentru fiecare prieten obține + 0,5Gb, iar prietenul invitat devine + 1GB. În acest fel, puteți apela spațiu 20GB. Dar există o modalitate de a obține mai mult!

Trebuie să spun că toate căile pentru a obține în jurul valorii de restricție Yandex disc - nu este cumva soluția perfectă. Dar eu sugerez că singurul hacks dovedit și de bune.

1. Zi de nastere e-mail - te cadou de la Yandex-ROM.

Deci, atunci când e-mail se execută, să zicem, în vârstă de 5 ani - da 5 GB de spațiu pe disc. Postarea mea a fost de 7 ani - și am dat 7GB. După cum se spune, un fleac - dar frumos.

2. Achiziționarea de acțiuni devaysa - gigabyte gratuit.

3. Certificatul Yandex.Disk.

Pe cine este dat, pentru ce și cum puteți obține omul comun - informații de încredere am.
Atunci când crește activat plasează pe Yandex-ROM. Nu cunosc detaliile, scrie la problema Platon.

4. Atunci când o problemă este începutul drumului spre succes.

Misty subtitlu, dar acum voi explica. Toate fac greșeli, angajații Yandex prea. Apoi, o zi au lansat un disc de actualizare a eșuat Yandex:

Motor de căutare „Yandex“, a admis o eroare în aplicația client al său de serviciu „Yandex.Disk“ pentru Windows. Ca urmare, eșecul de a elimina sau de a actualiza un program de dezinstalare aplicație a încercat să șteargă conținutul unitatea C: înapoi la directorul rădăcină, și cu succes în unele cazuri.

S-ar părea, aici nu! Deci, puteți obține o reputație Mail.ru. Dar situația sa decis rapid și frumos razrulit: toți cei care au stabilit „kosyachny“ versiune Yandex-ROM prezentat în perpetuitate pentru 200GB! În opinia mea, o mare. Desigur, dacă ați formatat hard-disk pe chestia asta înainte :)

5. mod primitiv - multiakaunt.

Un moment de atenție!

Stimate cititor! Așa că ziua ta a avut succes, face o faptă bună: Începeți să utilizați Yandex unitate, făcând clic pe acest link.

Sau trimite link-ul unui prieten, care încă nu știu despre disc. În avans, vă mulțumesc!

5 Khakov Yandex disc! Mai mult de 20GB spațiu liber

Partajați acest post cu prietenii tăi, eu sunt recunoscător!

Este util să se știe:

4 gânduri pe „5 hacks Yandex disc! Mai mult de 20GB de spațiu gratuit "

Akira Tsukizawa spune:

Apropo, e-mail obloko dă 100GB. deși a existat un moment dat 1TB.

articole similare