3-in-1 gel de elice masca exfoliant pentru acnee cu tsintsidonom - „este perfect pentru gras și problematic

Avantaje: * curata * economic - preț rezonabil, uniformizează tonul pielii, luminează, curăță și împrospătează, cosuri si puncte negre devin mai puțin

Dezavantaje: miros neplăcut, Dries

Pentru mine, o parte integrantă din îngrijirea feței este de curățare a pielii și hidratare, acest lucru ma ajutat tot felul de demachiant, spumează, geluri, tufarisuri și măști. În această revizuire, vreau să vorbesc despre gel + frecat + maskeot pete „Elice“ cu Tsintsidonom.

3-in-1 gel de elice masca exfoliant pentru acnee cu tsintsidonom - „este perfect pentru gras și problematic

tub moale în alb - decorare culoare albastră este destul de interesant și nu de obicei, în spatele toate informațiile despre produs conține. Acoperiți alb, cu balamale și poate fi deschis și închis.

Producător: „Arta populară“, România

Perioada de valabilitate: sunt specificate numai până ce dată de utilizat.

Locul achiziției: Magnet - Cosmetice

Scrub este foarte gros, dens, cu o cantitate suficientă de particule de lustruire, în măsura în care am înțeles din baza unui exfoliant este o argilă albă.

Culoare alb cu albastru și alb, cu skrabinkami artificială.

Parfum pentru mine nu a fost miros foarte plăcut de lut, și mi se părea mentol, este în stare proaspătă, dar nu și plăcut.

mijloace eficiente de o textură cremoasă, cu microbile combina 3 pasi pentru curatarea perfecta a pielii problemă și o luptă foarte eficient cu acnee. Gel curăță adânc, exfolieri exfoliază celulele moarte ale pielii și stimulează reînnoirea pielii, masca absoarbe sebum, eliminarea gras, saltelele din piele.

Datorită efectelor complexului ultra-intens cu Tsintsidonom ™ ANTI - reduce proliferarea bacteriilor acneice 24 ore. imbunatateste vizibil starea pielii, uniformizează tenul.

argilă albă (caolin) adsorbant expresie oblalaet și o acțiune de uscare.

Tsintsidon (Zinc PCA) reglează producția de sebum, previne multiplicarea bacteriilor acnee.

Pe zi (dimineața și seara) pentru a fi utilizate ca mijloc de spălare și una - de două ori pe săptămână - ca o mască de curățare. Spălare: lather pe palme vvlazhnyh, se confruntă cu răspândirea masat. Se clătește cu multă apă. Masca: Aplicati umede pielea, masand usor. După una - două minute, se clătește cu multă apă caldă.

Am pielea normala predispuse la uscare si inflamatie apar periodic, are pete negre.

Scrub a luat pentru a aplica în erupții cutanate și ușor de exfolierea pielii. Opțiunea cu spălare de zi cu zi, am împins o dată, pentru ca să se spele Scrubs pentru mine ca asta ciudat. Și a fost folosit ca o mască sau exfoliant, rezultatul după prima aplicare cum ar fi, tonul pielii nivelat, a devenit mai ușoare, puncte negre devin mai putin vizibile se usuca inflamație, dar împreună cu ei, și piele, dar după aplicarea unei creme menținută întinsă.

După 2 și 3 ori, totul a fost bine, dar în a patra zi a simțit o senzație de arsură, roșeață a apărut după spălare în obraji, în timp, a decis să-l încercați din nou, și a fost aceeași poveste, probabil exfoliant mea pielea uscata nu-i plăcea.

În cele din urmă, a dat soțul ei, pielea lui este de tip gras, de multe ori cosuri, înseamnă vin lucrări perfecte și mai ales atunci când este cuplat cu lasonom de elice, pe baza cărora pot spune că frecarea este perfect pentru tenul gras.

Deși nu cu mult timp a încercat să fie aplicate la nivel local pe T - Zona, și nu a fost o reactie de rau.

În general, exfolieri lucrări, dar este mai bine să facă mai întâi un test pentru o reacție alergică.

Vă mulțumesc pentru atenție))) În tot acest timp. )))

articole similare