3 factori principali de ce oamenii nu pot imagina viața fără alcool

3 factori principali de ce oamenii nu pot imagina viața fără alcool

În acest articol, aș dori să vă împărtășesc gândurile mele pe tema unuia dintre cele mai frecvente probleme din România - alcool. Mai mult decât atât, este vorba de toată lumea: incepatori, consumatorii de alcool moderat si alcoolici. Apropo, oamenii vor veni cu toate aceste diviziuni, de fapt, eu cred că aici nu există o linie clară. Aceasta este, în orice moment, incepator poate deveni consumatorii de alcool moderat, iar acestea din urmă - un alcoolic.

Deci, de ce oamenii încep să consume alcool? Luați în considerare trei factor principal și real:

disponibilitatea de alcool. Dacă ne imaginăm o imagine care spiritele dispar din nou pe planeta, atunci, desigur, nici unul dintre ei nu va bea. Desigur, pentru ceva timp (posibil considerabile) oamenii vor veni la înlocuitori și să facă propriile lor băutură, dar dacă introduceți această responsabilitate penală, atunci în mod natural cantitatea de libații dintr-o dată redusă.

În orice caz, copii și adolescenți nu ar fi exact în jurul valorii de la adâncitură în magazine și să cumpere alcool. În consecință, atunci când cresc, mulți dintre ei nici măcar nu știu despre existența acestei poțiune. consumă alcool moderat este puțin probabil să fie urmărit o infracțiune de alcool, și în cele din urmă la problema ar înceta să mai existe.

de spălare a creierului

Din copilărie, de multe ori am vedea părinții bea pentru sărbători. Mai mult decât atât, în filme, emisiuni TV, și, uneori, chiar si desene animate pentru copii viziona, de asemenea, această imagine. Aceasta le conferă o curiozitate autentică, plus adulți le consumul de alcool, vorbesc cu copilul, astfel încât acesta din urmă nici măcar nu cred că pentru a încerca această otravă. Aceasta introduce copilul rătăcit, sau într-un alt mod, el este spălat creierul. În cele din urmă, fiind un adolescent, el secret de la părinții săi doresc să încerce băutura misterioasă. Cu consecințele cunoscute ...

dependență

Și, desigur, alcoolul este un drog. Fie că marijuana este permis, deoarece ar fi prea consumate în zilele de sărbătoare. Acum se pare absurd, dar oamenii s-ar găsi sute de motive, pentru a se convinge pe oameni ca fumatul de marijuana in doze mici, se presupune bune pentru sanatatea ta.

Bărbatul a încercat mai întâi să bea deja deveni dependent, deși el nu va recunoaște niciodată. Deoarece gustul băuturii inițial îl provoacă dezgust, și el crede că nu va deveni dependent. Dar știm cu toții că faptele spun o poveste diferită - o mulțime de oameni beau prea mult, și toate acestea la un moment dat era dezgustat de gustul prima înghițitură.

Asta toți cei trei factori. Orice altceva este doar o scuză și scuze oamenilor. Nu contează ce eveniment sa întâmplat: moartea unei rude, ziua de naștere a unui prieten, rămas bun de la armată, colectarea de colegii de clasă, Anul Nou și așa mai departe - oamenii înșiși au venit să bea alcool în aceste zile, pentru a justifica cel puțin într-un fel prostia lor și masca, astfel, 3 factor de mai sus.

De ce alcoolici nu le place să li se spună despre alcool?

Tot din același motiv - este foarte neplăcut să mă dau seama ultima tâmpiți. Spune adăpare care alcoolul îl ucide, și, cel mai probabil, în aceeași zi, el a fost beat, și cât de mult posibil. Singurul lucru pe care îl poți face - este, în general, pentru a opri subiectul cu el, pentru că nu există nici un punct în a vorbi despre ea cu un alcoolic. Un răspuns bautor la aceste apeluri vor fi întotdeauna în acest caz negativ.

De ce oamenii nu pot imagina viața fără alcool?

Pentru că, în primul rând, ele sunt dependente, iar în al doilea rând, ei cred că a aruncat o băutură, ei vor pierde sprijinul lor principal în viață. Dar acest tip de iluzie pură, din moment ce acest sprijin vizează doar un singur lucru - elimina problemele care au fost cauzate de libație anterioare. Și întrebarea nu este chiar o mahmureala, dar aspectul psihologic.

Pentru a face clar că sunt aici vreau să spun, imaginați-vă un om care are probleme în toate sferele vieții: muncă, familie, credite, datorii, crima și altele asemenea. În timp ce el bea, atunci s-ar părea că toate problemele rezolvate accident vascular cerebral. De fapt, se creează o nouă problemă - de exemplu, a cheltui bani pe bautura, care ar fi în măsură să plătească pentru împrumut sau să plătească datoriile.

Acum, imaginați-vă cât de greu ar fi pentru doar o noapte să se întoarcă din nou la toate problemele sale? Aceasta este, chiar și în seara nu păreau să existe, iar acum ei par să fi tras în el, la o dată! Ea încurajează oamenii să bea din nou.

Cum de a opri consumul de alcool?

Pentru a face acest lucru, trebuie să înțelegeți că alcoolul nu rezolvă problema, ci doar creează altele noi. Și dacă acest lucru se întâmplă (așa cum se întâmplă întotdeauna așa) și un alcoolic din orice motiv nu va fi în măsură să bea fizic (ficat, inimă), el va trebui să vadă nu numai vechile probleme, dar, de asemenea, noi - este acum asociat cu sănătatea.

Problema este că, la momentul de intoxicare o persoană crede că nu se va mai întâmpla și că el poate iesi in orice moment. Aceasta este esența principală a alcoolului - să intre într-o astfel de concepție greșită nefericită că acesta din urmă va crede întotdeauna în faptul că el controlează situația, dar nu este ei.

Mai trebuie să înțeleagă că trăiesc într-o lume fantastică, deși este frumos, dar, din păcate, nu va fi veșnică. Acesta poate fi comparat cu atunci când ia o mare credit. În prima lună sunteți fericit să cheltui toți banii, și apoi calculează pe tot parcursul anului, astfel încât, chiar cu interes. Cu alcool, lucrurile sunt exact la fel. Întrebarea dacă se potrivește persoanei sau nu?

Dar, cu siguranță, crezi că fără alcool, nu va fi capabil de a primi din viața de bucurie. Și, de fapt, exact opusul - puteți obține mult mai multă bucurie, pentru că este real! Acele zone ale creierului care sunt responsabile de plăcere, funcționează în același fel. Ei absolut totul exact în ce mod le stimula - sau alcool, cum ar fi activități creative.

Tu spui că nu ești o persoană creativă? Apoi, aveți o mulțime de alte opțiuni - găsi locul lor de muncă în viață și să se bucure de ea reală. Desigur, aceasta va fi mai dificil de făcut decât să bea un pahar de vodca, dar cred că merită.

Cu siguranță îndoială încă cuvintele mele și cred că viața fără alcool ar fi încă în stare proaspătă pentru tine. Nu am nici o problemă să te convingi altfel, și nu neapărat crede-mă. In acest articol voi da numai informațiile pe care a învățat treptat, trecând experiența sa personală. După tot ce am trecut prin toate cele trei etape de alcoolism, care este, și am fost un începător și consumă alcool moderat, și apoi a început să bea în fiecare zi.

Acum, eu nu beau timp de un an și nu am nici cea mai mică dorință de a face acest lucru. De aceea am scris acest articol să vă spun că, pentru a se opri din baut nu este doar reală, dar, de asemenea, frumos! După doar două săptămâni, cu înțelegerea corectă (!) Problema alcoolismului, vei simți gustul acestei vieți din nou, dar fără alcool. Și este foarte frumos.

Eu spun la revedere de la tine și vă doresc un plin de culoare și bogat, și, cel mai important, o viață sobru! Amintiți-vă că toate acestea sunt reale si nu asculta pe cei care spun că acest lucru este imposibil. Dacă arunci o băutură nu sa întâmplat în alte persoane, aceasta înseamnă doar un singur lucru - ei nu au înțeles esența capcanelor de alcool. Dar ești deja o persoană cunoștință de cauză, deci, dacă doriți să vă fie sigur să ia pentru ei înșiși dreptul de a reshenie.shablony DLE 11.2

articole similare