Vreau să mulțumesc Anastasia pentru imaginea de nunta! Mi-a plăcut cu adevărat munca ei și nu am fost confundat în alegerea unui astfel de profesionist! Totul a fost perfect, licitație și frumos și toate pentru că mi-am imaginat! M-am simțit ca o prințesă în această zi importantă pentru mine! Machiaj și păr a avut loc ferm! Fetelor, dacă doriți să arate chic recomanda acest mare maestru al artei sale!
Îmi exprim recunoștința profundă pentru Nastya pentru parul meu si machiaj! Rezultatul muncii sale m-au condus și toți oaspeții iubit! De la machiaj proces si coafuri am refuzat, deci ce se va întâmpla în ziua nunții pentru mine a fost o surpriză și un anumit risc, dar nu sunt un pic rău că a ales Anastasia Skrynnikova.

Va multumesc foarte mult pentru minunata machiaj si coafura Nastya! Nu a fost nevoie de a corecta nimic, nimic să vă faceți griji! Hairstyle a durat toată ziua)) face un miracol! Toți oaspeții au apreciat, m-am simțit încrezător și calm. Nastia a luat în considerare toate dorințele) Multumesc din nou.
Am găsit pe Anastasia Gorko.ru. Primul din criteriile mele de căutare a fost că la părul și machiajul făcut de o singură persoană. După ce a văzut munca ei, m-am oprit căutarea. Apel pentru a conveni asupra unui proces coafura. Ajuns acasă la Anastasia, a comunicat, mi-a placut. Deschis, vesel, sociabil persoană! coafura Trial a fost foarte bun. test de machiaj nu am făcut. In ziua nuntii Anastasia a venit la 6 și dimineața! Hairstyle realizat prin modificarea testului, machiaj. Și când sa văzut în oglindă, am vărsat câteva lacrimi. Foarte frumos a fost totul. Anastasia este foarte, stilist foarte, foarte minunat. Deși am efectuat cine să compare. Nu poate fi comparat!

Nastya un adevarat profesionist! Pe atât de mult noi încă nu srostalos că a fost nunta mea stilist, dar încă rezolvată, pe care am fost foarte multumit. Hairstyle și machiaj au fost mari. Vă sfătuiesc pe toți să se și se va aplica în continuare!