25 citate mai inspirationale din cărți Paulo Koelo

Secretul popularității lucrărilor lui Coelho - în înțelepciunea lor uimitoare și de a fi înțeles. Citate din ele pot fi folosite ca o colecție de fraze de ghidare.

„Pelerinajul“

„Oamenii nu este neobișnuit să vină cu ceva care nu există, și pentru a extrage învățăminte utile dintr-un container în fața ochilor noștri.“

„Noi întotdeauna știm ce fel este cel mai bun. Dar, urmați mai familiar“.

„Alchimistul“

„Toată lumea are propriul lor mod de învățare. Nu ma potrivesc, și eu - l. Dar amândoi sunt în căutarea Calea, și pentru că eu singur nu pot ajuta, dar să-l respecte. "

„Mă tem că, atunci când visul devenit realitate, nu am nevoie de mai mult decât să trăiască în lume.“

„Amintiți-vă, ar trebui să știi întotdeauna exact ceea ce vrei.“

„Când vrei ceva mult întregul univers va ajuta la a face dorinta sa devina realitate.“

„Unsprezece minute“

„Viața îi place să bici întuneric, pentru a străluci apoi latura luminoasă.“

„Este mai bine să trăiască ca și în cazul în care astăzi - prima (sau ultima) zi din viata ta.“

„Este mai bine să trăiască ca și în cazul în care astăzi - prima (sau ultima) zi din viata ta.“

„Viața nu dă întotdeauna oa doua încercare, și darurile pe care uneori le prezintă pentru tine, este mai bine să ia.“

„Viața este prea scurtă. - sau prea mult timp pentru a putea permite să-l trăiască atât de rău“

„Scopul major al fiecărei ființe umane - pentru a înțelege iubirea. Love - nu și în altul, ci în noi înșine, și o facem în el însuși trezi. Dar, în scopul de a trezi ei, și avea nevoie de alta. Universul nu are sens decât dacă avem pe cineva să împărtășească sentimentele noastre ".

„Al cincilea munte“

„Copilul este întotdeauna capabil să învețe un adult trei lecții: el este vesel pentru nici un motiv, mereu ocupat cu ceva și știe cum să realizeze dorit cu orice preț.“

„O persoană ar trebui să aleagă propriul destin, și nu să ia.“

„Veronika se hotărăște să moară“

„Noi toți dor de un pic de nebunie.“

„Oprire cred că întotdeauna ca tine tot drumul! Dacă cineva nu-i place, el se plânge. Și dacă îi lipsește curajul să se plângă, asta e problema lui. "

"Brida"

„Când găsiți ceva important în viață, aceasta nu înseamnă că trebuie să renunțe la orice altceva.“

„Cât de mult ne pierdem pentru că ne este frică să-și piardă.“

„Când a ajuns la final, oamenii râd de temerile ei muchivshimi la început.“

„Prin râul Piedra am șezut și a plâns“

„Numai el este fericit, care este capabil să se răspândească fericire.“

„Dragostea - este înrudită cu barajul: dacă vă lăsați chiar și o gaură mică, care poate penetra un firicel subțire de apă, se va prăbuși în curând sub presiunea zidurilor sale, și vine un moment în care este dincolo de puterea de oricine pentru a menține fluxul de putere. În cazul în care pereții se năruie, iubesc intra in posesia tuturor și mai presus de toate va prevala: nu contează că este posibil, și că - nu, ea nu-i pasa despre dacă am să păstreze o rază de aproape iubit. iubirea - nu este controlabil ".

„Trebuie să ascultăm vocea copilului, pe care ați folosit pentru a fi, și care încă mai există undeva în tine. El este dat înțelegerea acestor momente magice. "

„Numai el este fericit, care este capabil să se răspândească fericire.“

"Aleph"

„Noi, de obicei, apreciem că a venit de departe și, rareori, să acorde o atenție la frumusețea din jurul nostru.“

„Niciodată nu suntem atât de ceea ce vrem să vedem pe ceilalți. Suntem ceea ce vrem să fim noi înșine. Cel mai simplu mod de a da vina pe alții. Puteți petrece o viață, blestemând lumea, dar succesele și eșecurile noastre depind în întregime de noi înșine. "

„Numai mediocre sunt întotdeauna sigur de el însuși, astfel încât riscul de a face și ceea ce vrei cu adevărat. Uita-te pentru persoanele care nu se tem să facă greșeli, și că, desigur, greșit. "

„Pentru a trăi - înseamnă a trăi conștient în fiecare clipă, nu pe tot parcursul zilei să reflecteze sensul vieții.“

articole similare