20 sfaturi practice, cum să se spele și frigider scăpa de ea mirosuri neplăcute - sfaturi

După un vesel și consistent sărbătorilor de Crăciun am fost confruntat nu numai cu problema de somn doborâte, dar, de asemenea, cu o alta, la fel de dureros, trezirea cât mai devreme. ușa frigiderului a fost imposibil să se deschidă din cauza scoate din frigider un amestec de mirosuri de alimente a dus la un pește, și se încadrează la produsele după o scurtă ședere în frigider nu nu mai este dorit. Am spalat frigider cu detergent de vase, dar spre surprinderea mea, mirosul neplăcut nu a dispărut nicăieri. Apoi am sunat mama și ea a trebuit să afle câteva din secretele vieții în această privință, după ce toate detaliile confirmate prin căutarea spălarea pe Internet și experiența repetată a frigiderului. Eu spun, că am aplicat aproape toate căile dintr-o dată că, așa cum se spune, sigur, și încheie care dintre ele a fost cea mai eficientă, nu pot. Eu îi voi aduce pe toate punctele și în conformitate cu secvența de acțiuni.

20 sfaturi practice, cum să se spele și frigider scăpa de ea mirosuri neplăcute - sfaturi

Cât de repede dezgheța frigiderul, și că este necesar să se cunoască

Spalata pentru eliminarea mirosurilor

Bicarbonatul de sodiu. După ce a scăpa de grăsime principal folosind detergent de spălat vase și se spală cu atenție, se spală din nou frigiderul cu sifon, e mare nu doar că elimină murdăria, dar, de asemenea, miroase.

Suc de lămâie sau o soluție de acid citric. Lemon este, de asemenea, destul de faimos ca un agent de curățare, și ca un luptător miros. O soluție de suc de lămâie sau - o opțiune mai ieftină - acid citric este un mijloc excelent de a spăla frigider curat.

Oțet. O compoziție mai puțin parfumat - o soluție de oțet de 1: 1 (acid acetic suficient și o linguriță de întregul recipient cu apă). După spălare, se recomandă să nu se utilizeze frigider imediat, si da-i un pic sa se erodeze off.

Amoniacul. Cea mai extremă chimia dintre toate cele de mai sus, dar și cele mai eficiente. După frecarea pereții frigiderului ammoniac vanza am recomandat ventilati o zi întreagă.

Cum de a asigura mirosurile frigider

Pâine de secară. Plasat în frigider curat din nou mâncarea începe să se elimine rezultatele muncii tale, și să înzestreze vecinii lor pe un raft miroase. paine neagra neteda absoarbe perfect mirosurile, astfel încât gazda recomandat pentru a pune o bucata pe fiecare raft al frigiderului. Cum ar fi absorbant natural poate provoca un număr.

Cartofi. Abilitatea de a absorbi jumătate exces și periat de cartofi, datorită conținutului ridicat de amidon. Cu un pic mai putina activitate - mar.

coaja de lamaie. După cum sa menționat deja, citrice miros bine și lupta cu alte mirosuri. Cu toate acestea, asigurați-vă că aceste produse sunt pe rafturi nu au acționat contrar, și nu putrezesc. Pentru că în loc de piese de pe rafturi mai bine pus pieile fructe citrice.

Cafea. Dar capacitatea de cafea pentru a deplasa alte mirosuri pot fi găsite în orice magazin de parfumuri. In frigider, este recomandat pentru a pune o farfurie de zaț de cafea măcinată sau cafea.

Bicarbonatul de sodiu. Nu numai bine-spalari frigider într-o stare dizolvată, dar, de asemenea, el poate servi după absorbant într-o stare uscată. Ea a pus într-un frigider, în același mod pe un platou. Suficient să-l schimbe o dată pe lună.

Cărbunele activat. Probabil cel mai faimos dintre aceste absorbanți. În frigider va fi suficientă, de asemenea, o farfurie cu o duzină de tablete de cărbune zdrobit.

Sare, zahăr sau orez. Ele sunt, de asemenea, o cantitate mică de fină va implica cantitate suplimentară de umezeală și mirosuri.

Cipuri sau pelete pentru toalete de pisici. Proprietățile lor absorbante sunt conștienți de proprietarii de animale de companie. În ultimă instanță - chimică, și dacă nu te deranjează chimia în frigider, puteți cumpăra și mijloace speciale pentru a absorbi mirosurile în frigider. Printre ei există chiar și o gamă de ionizatoare de aer, de asemenea, ei prețuiesc produsele alimentare de la putrezire. Cu ion este, de asemenea, nu este recomandat să meargă prea departe, pentru că este mai bine, uneori, pentru a da lăsa aceste dispozitive.

Magazin de produse alimentare în recipiente. Și, după cum am menționat deja. preferabil nu în plastic. Și, desigur, treceți în mod regulat de audit în frigider și Casați prospețimea produsului pierde.

articole similare