20 de întrebări Leonardo Di Kaprio

Traducere Tatiana Matveeva

DiCaprio vorbește despre filmarea de „Survivor“, în condiții inumane, expresii puternice ale sexualității și oamenilor severe.

Foto de pe site-ul oficial al actorului

1. PLAYBOY barba stufoasă, creșterea părului și viața în sălbăticie, împreună cu alți tipi brutale - dacă ați trage făcut în această imagine chiar mai curajos?

DiCaprio cu curaj nicăieri. M-am simțit ca o jumătate de om din epoca de piatră, jumătate alpinist obsesiv. Joaca vânător în America Wild în 1820 - este un lucru. Dar, pentru a realiza această imagine sub conducerea lui Alejandro González Iñárritu - o problemă de un nivel complet nou.

2. PLAYBOY Ce caracteristică distinge activitatea regizorului mexican?

DiCaprio Fiecare episod am filmat în natură, nu în pavilionul. Și toate condițiile meteorologice și de lumină naturală. Pot să spun că pentru mine ca actor a fost sarcina cea mai extremă a celor pe care le-am avut vreodată să fac în profesia mea.

Acesta a fost la limita capacităților umane. Am înotat în râu înghețat, a mâncat bizoni ficat crud, în ciuda faptului că eu sunt un vegetarian, a fost ascunse în interiorul animale moarte să se încălzească

3. PLAYBOY În Iñárritu are o dungă sadică?

DiCaprio a fost absolut viziune clară a ceea ce vrea să elimine. Nimic și nimeni nu putea să-l bat în acest fel.

Foto de pe site-ul oficial al actorului

4. PLAYBOY Ce situație specifică extremă, trebuia să treacă prin timpul filmărilor?

DiCaprio În cazul în care pentru a începe. A fost de aproximativ patruzeci de episoade în care a trebuit să lucreze prin nu pot, la limita capacităților lor. Am înotat în râu înghețat, a mâncat bizoni ficat crud, în ciuda faptului că eu sunt un vegetarian, a fost ascuns în interiorul acestor animale moarte să se încălzească.

Am fost în mod constant rece, pentru că filmare a avut loc în partea cea mai îndepărtată a Canadei la vânt rece ca gheața și o temperatură de aproximativ minus 25 de grade. Inarritu a cerut de la noi foarte mult, dar, în orice caz, a meritat.

5. zvonuri playboy că unii membri ai echipajului nu au supraviețuit acestor medii.

DiCaprio Da, au existat câteva frunze, dar cea mai mare parte a echipajului au rămas la bord și ajutând pentru a elimina una dintre cele mai mari filme din istoria Hollywood-ului. Toate disputele, probleme și expresii neimprimabile, pe care am ocazional strigând în pădure, uitate, atunci când oamenii văd acest film. Acesta este un nou cuvânt în industria filmului. Acesta nu este un tipic de filme artistice și documentare aproape. In imagine am aproape nici cuvinte. La urma urmei, cele mai multe ori am fost singur în calea mea în pustie și lupta pentru supraviețuire.

Încă din film. Aici și sub fotografia de pe site-ul imagini oficiale

PLAYBOY 6. Puteți începe acum un foc fără chibrituri?

DiCaprio si nu numai. În tabăra de vânătoare, de asemenea, am învățat să se stabilească capcane, și chiar și cum să se hrănească în pădure.

7. PLAYBOY Pare a fi o călătorie înapoi în timp, înapoi la rădăcinile masculinitate, atunci când vânători și culegători încă trăiesc în peșteri.

DiCaprio si totul a fost bine. Deși documentare despre modul în care acești oameni au trăit înainte, practic nici unul. Există, de asemenea, nicio imagine. Hunter Hyu Glass - de fapt, oamenii existente, dar soarta lui este cunoscută doar din poveștile. Multe regiunea de vest a Americii de Nord era încă ca pădurea deasă. Supraviețui acolo nu a fost ușor. Mai ales în cazul în care vânătorul, așa cum sa întâmplat cu sticlă, a fost supus unui urs atacat și rănit grav a avut-la-unu pentru a rezista în sălbăticie. Cum ar fi că a fost un tip special de oameni, și băieți într-adevăr extreme.

8. playboy Femeile găsesc bărbați sexy dure, nu-i așa?

DiCaprio Nu știu dacă aș putea supraviețui de fapt, în sălbăticie. Deci, eu nu încerc să-l sfideze.

9. PLAYBOY Acum sunteți intrat în gustul și de multe ori plimbare cu un prieten în camping, de a fi în natură?

DiCaprio nu este necesară, dar, în principiu, eu sunt un mare iubitor al naturii. Când eram copil, a dorit întotdeauna să fie un biolog mai mult decât un actor.

10. PLAYBOY De ce?

DiCaprio Am crescut nu departe de centrul Los Angeles, care este în mijlocul junglei urbane. Datorită televiziune și filme, apoi am aflat că există alte junglă, naturale. Și animale exotice, pe care nu l-am văzut. Ea a făcut o impresie puternică asupra mea. Atunci când în vogă IMAX-filme, am vizionat un film de pe Amazon. După aceea am dat seama că vreau să învețe cât mai mult posibil cu privire la natura și diversitatea sa. Am vizitat o dată pe Amazon - este în continuare cel mai impresionant loc pe care l-am văzut vreodată. Din păcate, noi, oamenii nu sunt departe de a fi în măsură să distrugă această minune naturală.

11. PLAYBOY asta ai devenit un apărător fervent al naturii?

DiCaprio Această temă am într-adevăr îngrijorat serios. Distrugerea mediului, vom reduce, de asemenea, șansele noastre de supraviețuire pe această planetă.

PLAYBOY 12. Simti ca poti face cu adevarat ceva pentru mediu? Sau iti place doar mulți politicieni și activiști, executați în granița precum industria și grupurile de interese sale puternice nu sunt cu adevărat interesați de protejarea mediului?

DiCaprio Am înțeles că opțiunile mele sunt limitate, dar cred că un efort colectiv se poate realiza ceva. Și am făcut ceva important.

13. exemplu PLAYBOY?

DiCaprio Am făcut un documentar „A unsprezecea Hour“, în care ne-am acoperit tema încălzirii globale și a dat cuvântul experților, dintre care unul era Stiven Hoking. Susțin alți activiști, cum ar fi fostul vicepreședinte El Gor, pentru a aduce problema în mintea oamenilor în eforturile lor.

14. PLAYBOY Albert Gor a avut succes în domeniul protecției mediului?

DiCaprio câțiva ani, el a produs documentarul „An Inconvenient Truth“. De fapt, acesta este un record de seminariile sale, la care au fost publicate rezultatele a două decenii de cercetare. Oamenii de știință au dovedit că biosfera noastră este distrusă sistematic din cauza schimbărilor climatice. Eu cred că acest film trebuie să se uite la cei care încă mai cred că încălzirea globală - este o invenție a oamenilor de știință.

15. PLAYBOY Din perspectiva ta, cât de rău este cu adevărat?

DiCaprio 99,9% dintre experți sunt de acord că amenințarea climatică este reală. Pentru mine, nu este vorba doar despre modul de a face politicienii gândesc altfel. Dar trebuie să admitem că la fel de mult ca înainte, nu mai pot trăi. Trebuie să acționăm în cele din urmă, dacă vrem ca această planetă să continue să fie casa noastră în viitor.

16. PLAYBOY Ce se poate face pentru acest lucru, fiecare persoană în mod individual, după cum vă imaginați?

DiCaprio Eu, de exemplu, conduce o masina hibrid, recicla gunoiul, folosiți de economisire a energiei becuri. Și de fiecare dată când zboară, să plătească suplimentar pentru emisia de substanțe nocive în atmosferă. Cu acești bani, plantat copaci noi. Sunt multe lucruri mici, care pot face toată lumea. Internetul este plin de site-uri care se ocupă cu acest subiect.

17. PLAYBOY De ce nu te duci în politică pentru a face o diferenta?

DiCaprio și eu într-adevăr uita la lucruri, să intre în politică. În plus, eu sunt sigur că, în starea sa actuală se poate realiza mult mai mult decât în ​​cadrul sistemului politic.

18. PLAYBOY succesul la Hollywood a continuat timp de aproape 25 de ani. Ai devenit un actor atât de devreme pentru ca am vrut sa facem o impresie asupra femeilor?

20. PLAYBOY Ce rol în viața ta juca un rădăcini germane? Bunica ta, care a murit, locuia în orașul westphalian de Or-Erkenschwick. În ceea ce ea a fost important pentru tine?

DiCaprio Ea a fost o femeie încântătoare și o persoană importantă în viața mea. Ea ma învățat cum să se bucure de lucrurile mici bine. Pe aceasta și multe altele de înțelepciunea ei lumești îmi amintesc astăzi. În viața de zi cu zi de la Hollywood este un mare ajutor.

Mai multe despre Leonardo DiCaprio: