A trecut prin colegiu, totul a fost bine, ne învață cel puțin puțină compasiune și creierul a fost, iar studenții nu taie în jos. Admise la academia la turnul de pe sokraschenku pe Vecherka și apoi a început „distracție“. Ele dau profesorii care te obligă să-l cumpere, carte sau cărți ale departamentului, sau de credit / examen său nu va preda, deoarece este necesar să se pregătească, în mod exclusiv acestor manuale. Toată lumea are profesorul umflat de sine, probleme cu viața intimă / de familie și elevii suferă. De fiecare dată acolo. mai departe ›
Primii doi ani de zbor mare, dar apoi începe un ultraj complet. Profesorii fac ceea ce doresc, în funcție de starea de spirit a acestora. Jumătate dintre elevii de curs pot merge la un subiect pe prezenta din nou și nu se pune problema conducerii nu se ridică, și le răspunde la toate una - uchitsya necesare. Profesorii nu pot participa la testele și eliberându-se că acest lucru considerate ca fiind nesatisfăcătoare. Abordare-le simplu - profesorul este întotdeauna dreptate, și de a face acest lucru nu poate fi nimic. Este de remarcat faptul că. mai departe ›
Conducerea Respectat Academia Justiție! Numele meu este Yablonskih Irina Valentinovna, eu sunt la o ramură a Academiei de Justiție în Chelyabinsk cu soțul ei. Vă rugăm să ajuta să înțeleagă situația noastră dificilă în ramura a Academiei. Soțul meu Yablonskikh Pavel Fedorovich, studiind cu mine la al cincilea curs, nu a putut trece lector Criminologie predmet- la Garbatovicha Denis Alexandrovich. Pavel a mers să susțină din nou de 3 ori. Prima dată a fost în măsură să răspundă la profesor la ambele întrebări în bilet. mai departe ›
Nu acționa acolo vreodată. Aceasta este una de groază Caucaz și lingău. Normal fete si baieti nu au nimic de-a face acolo, oribil, nu strica destinul tău. Da, Domnul va salva sufletul.
Fiul Partea a 2 completează cursul în cadrul Facultății de Drept a orașului Kirov. Va continua să trăiască în Moscova și cum să se transfere la un curs de 3 la universitatea ta, în ce condiții? Vă mulțumim pentru așteptare pentru un răspuns. Tel. 8968 8328165.