Acei oameni care astăzi stau în închisoare și ieri au fost printre noi. Acest lucru este cuiva frați, soți, copii și tați. Și nu toate dintre ele sunt asasini, maniaci, criminali si violatori. Eu nu am de gând să le justifice, da - nu este îngeri și muritori păcătoși ca noi toți. Și cine nu păcătuiește - cu excepția cazului în care a trăit? Spit în mâna lor, cei care sunt fără păcat.
Mâine se vor întoarce la noi, în familiile noastre, vor deveni vecinii, colegi, prieteni sau dusmani. Cum ne-am întâlnit, și unul dintre noi va avea locul lor acolo?
Nici unul dintre noi nu este imun.
Din sacul și din închisoare nu promit!
libertatea de valoare - este cel mai valoros lucru pe care un om poate avea, dragostea ei, pretuim ei, în fiecare minut, fiecare moment se bucură poate fi o ai trecut. Acum, libertatea omului este născut în zadar, el nu se gândește la faptul că milioane de oameni au dat viața pentru ea. Și a pierdut numai libertatea, persoana înțelege valoarea atunci când chiar cuvântul în sine vă va duce în extaz.
Acest cuvânt dulce - libertate.
Să fie cetățeni care respectă legea. Onoare și respect codul penal. Cunoaște-ți drepturile și responsabilitățile.
Necunoașterea legii nu este o scuză.
Nouăzeci la sută din toate crimele comise în stare de ebrietate alcoolică sau narcotice. De aici concluzia: nu bea și nu iau droguri!
Break legea toate, dar nu toți ajung în închisoare. Un noroc în timp ce alții decid să emită la fața locului. Este mai bine pentru a da un plus de sute de paza sau polițist, decât să dea zeci de mii de judecător și procuror.
Întrebarea decisivă în cursul pre-proces, oricare ar fi ea nu ar trebui să aibă.
Nu pentru a merge la tribunal!
Dacă încă „închis“ t. E. A fost arestat, principalul lucru este să nu intre în panică și să nu-și piardă inima. Nu ești primul, nu ultimul.
În închisoare oamenii trăiesc.
Încearcă să nu-i furie!
Aici, înainte de a deschide ușa celulei. Calmează-te, nimeni nu te va ucide, stând acolo sunt oameni la fel ca tine, pur și simplu nu le-a adus o oră, nu o zi sau două înainte de a face. Când ușa se trânti în spatele tău încercați să nu se uite speriat, tare dar nu striga spune „hi generală,“ nu este făcută să dea mâna cu cei care nu știu, amintiți-vă acest lucru o dată pentru totdeauna, voi explica în continuare de ce? Toată atenția „colibă“ (camere) va fi dat la tine dacă nu a stat prizonierii cu experiență va fi invitat, va indica scaunul gol. Întreabă cum numele, unde și pentru ce a rezultat? Răspunsul scurt, dar nu în mod unic, în mod specific nu se aplică.
Și amintiți-vă trei reguli: trei non
Nu cred, nu te teme, nu întreba!
În cazul în care măsura arestării preventive ales pentru tine, ia în considerare faptul că 8-90% vei primi viata. Deci, nu te mângâie cu gândul că nu sunteți aici pentru o lungă perioadă de timp. Nu disperați toți oamenii mari care își amintesc povestea a trecut prin testul și poate fi din cauza le-au avut succes. Din primul minut ai pus-te de deținuți, astfel încât să vă și se va aplica până la sfârșitul perioadei. Și amintiți-vă în orice perioadă există, dar este o proprietate foarte bună, cu fiecare zi ce trece devine mai puțin spun, înainte de a sta - iesi mai devreme.
IDP-vă rezista câteva zile - la stadiul în închisoare (centru de detenție). Prima a trecut frica, daca nu - du-te împreună. Nu încercați să mergeți la primul contact cu alți deținuți, dar nu împinge pe nimeni - ține la distanță. Mai mult le asculta cu atenție la el. Cine dintre ei va aduce soarta tine pentru anii care vor veni. De obicei, IVS pervohodok a avut loc separat de cei care tremură deja termenul său. Dar printre ei sunt obligați să fie cei care au avut ceva de „comunice“ cu foști deținuți. Așa că au învățat prima lecție - cum să se comporte într-o „colibă“:
Lecția 1: Nu da un motiv și nici nu vă nota în formă de oameni, sau la oameni în robe.
Lecția 2: Nu refuza să facă ceea ce fac și nu fac tot ceea ce nu este nici unul.
Lecția 3: Nu te teme de nimic, dar tâmpiților, oamenii normali trebuie să se simtă frică.
Dar unii se luptă cu ea, în timp ce alții să renunțe.
Temeți-vă numai lui Dumnezeu.
Când a ajuns la stadiul de centru de detenție, consideră că ați primit deja viața. Din nou, nu vă descurajați. Stabiliți-vă câteva luni de a fi într-un spațiu închis în comunitate zece, două de mii de oameni ca tine, repet aceleași persoane ca tine. În facilități corecționale de toate tipurile constituite pe principiul transportorului un du-te - altele iau locul lor, dar astfel încât să rămână parte a deținuților, care transmite regulamente interne noi membri, regulile hostelului, că nu există abateri de la norma. Aici este necesar să asculte și să memoreze totul și toată lumea. Și primele trei zile, ești considerat un oaspete, grija pentru tine, explicați, arătați ajutor. Apoi, te ridici în sistem. Și aici este locul unde va depinde tot de modul în care ați învățat elementele de bază ale vieții deținutului ...
Acum câteva sfaturi pentru familiile și rudele deținutului. În timp ce în închisoare persoana este o reevaluare a valorilor. În primul rând instituția din nou familia merge: părinți, frați, surori, soție, copii. Și apoi persoana spune despre prieteni, amici sau mai degrabă de băut. Omul își dă seama că a făcut o greșeală în alegerea lor. Din primele zile postorayus de a face tot ceea ce ar fi: în primul rând, el a simțit că el nu a fost aruncat în probleme pe care oamenii gândesc la asta și de a face totul să-l ajute. În al doilea rând angaja bun pentru a repeta un avocat bun. Serviciile sale sunt scumpe, dar de licitare nu este adecvată. Prin intermediul unui avocat, va fi în mod constant la curent cu toate cazurile. În al treilea rând, episcopia stabili o masă și iată cum.
Desigur, în închisoare și foamea de alimentare aici nimeni nu moare, dar ... Transfer de la casa - nu este doar ceva gustos. Este o reamintire constantă pe care noi vă iubim, amintiți-vă, sunt în așteptare pentru, iar acest lucru este mai important decât hamburgeri și cârnați. Vorbind de cârnați: este și este necesar să se complacă în mod regulat protejatul său. Prima dată este de dorit să se transfere peredovat-l de zi cu zi. Pentru a reduce timpul, trec toate în ambalajul lor original:
- ceai negru - este pentru chifir (pușcăriaș coniac) - 1pachka;
- Zahăr rafinat - 1 kg;
- bomboane - 300 gr;
- turtă dulce - 0,5 kg;
- lapte praf - 0.5 kg;
- lapte condensat - 1 bancă;
- tocană - 1 bancă;
- fast-food - un cuplu de pachete;
- Țigările - 2-3pachki.
Dacă ceva acasă într-un container de unică folosință. Trimite-o lingură în mod necesar, cupa, halbă.
igienă personală - un lucru obligatoriu, și nu numai în închisoare. Trimite-i un set de pat de lenjerie alb, două prosoape, pastă de dinți, periuță de dinți, săpun (rufe și WC), o pereche de unică folosință mașini, o pereche de boxeri, șosete, tricouri, cămașă și pantaloni negri (acum aceasta culoare va fi cel mai la modă în toată viața lui ), tăblițe pentru baie. În cazul în care instanța de iarnă - fac corecturi. Da, cu siguranță o batistă, hârtie igienică, stilou, notebook-uri și ziare.
Rețineți că aparatul foto mentee dvs. nu unul el ar trebui să împartă cu alți deținuți, iar aceștia, la rândul lor, vor fi partajate cu ei. Cu cât mai des îl va aminti, atitudinea mai bine. Dar nu exagerati, astfel că nu a fost în bugetul dvs., și se va simți un sentiment de vinovăție în fața ta. Apoi, deținuții de invidie se va uita chioras la el.
Cu permisiunea în închisoare a permis să primească vizitatori, deși pe termen scurt, dar încă. Deci, utilizați fiecare ocazie pentru a vedea și de a vorbi cu. Acum, la revedere de la prizonierul devine o vacanță, care așteaptă cu nerăbdare numaram zilele.
Revenind din nou la camera. Ați început deja prvykat, frica a trecut, te-ai uitat mai aproape de oameni - oamenii de natură diferită, în funcție de vârstă, de ocupație înainte de arestarea sa. Zilele curgeau în mod constant crește, închide și a doua zi a trecut. În ziua de 24 de ore: ai dormi 8, 2 ore petrecute pe testarea, masa etc. Ce se poate face cu restul de 14 ore ..? Puteți, desigur, să audă povești despre aventurile lor deținuți „scapă“. Activități dar sufletul, corpul și mintea.
În experiența mea personală în sălbăticie foarte puțini oameni cred despre suflet, eternul Dumnezeu. Pentru că există prea multe ispite, toți aleargă, executați o dată chiar și în cazul în care cred? De ce? În închisoare, te oprești, uita-te înapoi și dau seama că rulează pe un drum greșit, sau așa, și motivul principal. Dar în interiorul doriți din nou să șansă și cred că acum Doamne ferește, lucrurile vor fi diferite. Camera au de obicei oameni de credință - musulmani, creștini. Vezi ce adevărații credincioși, ei sunt mai buni decât noi - ei au alte ochi, față și gânduri și nu vă puteți ajuta trăgând cu ea slava lui Dumnezeu ...
Spațiul total de celule de închisoare nu este mai mare de 15-20 m 2 dintre ele în liberă circulație nu mai mult de 5, și este pentru 15-20 de persoane. Și dacă vei sta timp de 2-3 luni, fără a muta muschii incep sa se atrofieze, vei fi letargic, bolnăvicios. Prin urmare, este necesar să se ocupe de: push-up-uri de la podea, ghemuit. Shkonka (pat) în camera sunt aranjate astfel încât să poată face față atât pe barele. O lună mai târziu, vei simti ca muschii sunt umplute cu forța. Apoi, orele de curs vor fi incluse în obiceiul și din nou slava lui Dumnezeu.
Da, aproape am uitat că ancheta cazului dvs. este încă în curs de desfășurare. Pentru ar trebui să vină la investigatorului pentru interogatoriu. Aici există puțină nuanță. Dacă biroul anchetatorului pentru tine ar putea fi folosite pentru a-l puneți blând metode ilegale, te-ai speriat, confuz. Acum, totul va fi diferit. Ai venit mintea la cap, să se gândească la pedeapsa lor. Line up o linie de apărare, astfel încât, în înregistrările interogatoriului a fost scrisă așa cum a fost cazul pe el, sau pentru că vrei, nu pentru că vrea investigatorului.
Ați primit actul de acuzare. Citiți-l cu atenție de mai multe ori. Fiecare taxa dă ultimul cuvânt. Aici este un cuvânt trebuie să se gândească, astfel încât s-ar fi făcut o impresie pozitivă asupra judecătorilor. Judecătorii sunt ființe umane prea. În orice articol din legea prevede o limită inferioară și superioară a perioadei. De exemplu, de la 8 la 12 ani de închisoare. Obiectiv numărul unu - obține cel mai puțin. Această problemă trebuie să rezolve împreună cu avocatul. La proces, va trebui să joace rolul tuturor legilor Stanislavsky, oricare ar fi el au spus că nu cred. Judecătorii trebuie să se simtă compasiune pentru tine, nu dezgust, milă, și nu răzbunare.
Când am auzit prima teză de 6 ani de închisoare într-o colonie penală. M-am gândit că după ce toată viața este de peste. Pur și simplu nu cred că acest lucru se întâmplă totul pentru mine. Dar viața merge mai departe. În primul rând, nu este o condamnare la moarte sau chiar închisoare pe viață. Am văzut oameni care au primit 25, 30 de ani de închisoare. Eu nu fac. Știu că experimentat la momentul respectiv. Putem doar ghici. Dar fiul meu de 6 ani mi sa părut ridicol. Tipul nici măcar nu era de 20 de ani, a servit în armată. Draco împușcat și închisoare 21god. Imaginați - vă 6 luni mai târziu, împlinește 20 de ani cum ai venit în lume, și ei vă dau o închisoare '21. Imaginați-vă starea lui, starea tatălui său, mama, ei pozhileli ei sunt în așteptare pentru al treilea an, fiul său acasă de la termenul închisoare a fost pe cale să se încheie. Ei selectați o mireasă pentru el, una după alta, se pregateste pentru nunta. Dacă numai descrie această tragedie rândul său, dintr-o carte. Poate voi face asta. Și zeci de mii de astfel de tragedii. Tu spune-mi: o stare a mamei care a pierdut fiul ei, pe care nu s-ar, nu casatoreste, nu să se joace cu copiii săi și nepoții săi? Nu protejează acești oameni - Spun doar că ei sunt. Ele sunt, inclusiv pe mine, fiul cuiva, frate, soț, tată, prieten, vecin. coleg. Nu-ți cer să mă ajute să simpatizeze. Eu spun doar ceea ce am. Sunt în viață, eu sunt un prizonier, eu sunt un om. Ne pare rău pentru digresiune. Deci, momentul nu este mic, dar chiar și cea mai mare de viață, cu fiecare zi ce trece devine mai puțin și mai puțin. Și va veni ziua când voi suna și apelul.
În termen de 10 zile de la primirea sentinței aveți dreptul de a face apel la instanțele superioare. Și dacă nu sunteți de acord cu verdictul să fie sigur de a folosi această oportunitate. Tot timpul până când litigiul va trage vă petrece în închisoare
Ei bine, asta-i tot. Toate punctele de mai sus, te-am pus pe zona de scena de așteptare. Nu este nevoie să tam-tam, pentru a teroriza acasă aduce, aduce. Du-te la zona in plamani. Cel mai mic sac cu atât mai ușoară, cu atât mai bine. Iată o mostră de lucruri cel puțin: o ceașcă, o cana, o lingura, o periuță de dinți, o mașină de o singură dată, săpun, prosop, lenjerie de pat și lenjerie de corp, pantaloni negri, cămașă, zahăr, ceai negru, țigări, chibrituri. Orice altceva este de prisos. Când vă aduce în primele 15-20 zile ale zonei va fi în carantină. Au interzis la revedere, dar a permis transferul. Acolo va explica totul, spune, spectacol. Ascultați și memoreze nu vor fi repetate depinde de modul în care îți petreci viața în zonă.
Ei bine, acea zonă. Ai distribuiți în orice echipă, în cazul în care veți petrece întreaga perioadă, barăci nu aleg, ele sunt toate la fel. Vei fi îndeplinite, va organiza un lucrător pe barjă, explică el, va arăta unde vei dormi, cine să contactați dacă aveți întrebări și vor apărea. În pasajul, unde dormi, există oameni, ei te vor ajuta prima dată - dar ...
Nu vă grăbiți să dezvăluie sufletul să nu fie nimeni altcineva - atunci voștri, prieteni și alte binevoitorii. În primul rând, uita-te atent - zona de respirație, să înțeleagă cine este cine, și cu care te-a lungul drum. A moduri - mai multe drumuri din zonă. Și aici ai doar o încercare ca un miner.
Potrivit „Dungile și câmpuri“ Ce înseamnă.
Un alt costum este „neputi“, adică, cei care merg în altă parte, ele sunt tratate, „balandory“ - lucrătorilor la cantină „Doorman“ - care este cu bandaje pe uși „Shnyrov“ - cei care ofițerii de serviciu spală, curăță, aduce - Reach „SPPshniki“ - „capre“ pentru a promova prevenirea criminalității, un fel de druzhina- voluntare
I - negustor ambulant și că spune totul.
el este un om și un om în Africa. Pe întreaga suprafață a exploatației țărănești. În fiecare zonă există zonă industrială, în cazul în care există diverse magazine. Puteți alege pe gustul și abilitățile lor. Aici va avea unele avantaje. În primul rând, este în curs de neglijabil, și în al doilea rând, veți hrănit mereu, îmbrăcat, încălțat. Ceea ce nici ce salariu pe care tinuta la magazin, sau să cumpere după clopot. Mai ales prețuită sudori, electricieni, strungari, muncitori in constructii, dulapuri, croitori. Dacă nu știi cum ai avea posibilitatea de a afla mai multe gratis. Sfatul meu este de a fi un om.
Am menționat deja sport. De exemplu. ai dat 6 ani de închisoare. O jumătate de an a trecut. Sunteți deja familiare, sa uitat mai aproape. În fiecare zonă există un loc de joacă oră oră dimineață, în seara, după 5-6 luni, nu te va recunoaște. În ceea ce privește mintea, atunci există o bibliotecă în fiecare zonă, nu știu cum altora, în cazul în care am stat alegerea a fost bună. Amintiți-vă de carte - o sursă de cunoaștere. Cât despre mine, am studiat Coranul. Laudă lui Allah în zona au luat profesori buni, care au fost instruiți în cele mai bune madrasele lume au fost imami de moschei și chiar orașe mari. Am combinat aceste exerciții pentru minte și suflet.