10 povestiri amuzante care implică Mario Balotelli

Episod al jocului „Liverpool“ - „Manchester United“ cu un ventilator și Balotelli a dat ocazia să-și amintească alte povestiri legate de acțiunile de Mario distracție.

Balotelli și fanii „Liverpool“

Piggy povestiri umoristice care implică Mario Balotelli completat la sfârșitul săptămânii trecute. Sa întâmplat într-un joc feeric la „Anfield“, va fi amintit nu numai de lux gol Juan Mata și eliminarea șocantă a lui Steven Gerrard. dar, de asemenea, un episod amuzant, literalmente s-au adunat înainte „Liverpool“ cu un ventilator. Sa întâmplat în timpul altercației cu Chris Smalling Balotelli. Când Mario are „agățate“ de pe card, și a fost pe punctul de a fi nevoie să răspundă infractorului, într-o situație a intervenit fan ... „Liverpool“, în rândul din față, care a luat problema în propriile lor mâini. Din cauza apropierii de ventilatorul înălbitori de teren a ajuns afară și Mario nu ar lăsa să se apropie de Smalling, hapsân umerii jucător cu ambele mâini.

- Am fost îngrijorat de faptul că aceasta va elimina - mai târziu a explicat evantaiul reacția Reds. - M-am gândit să-l Smalling împins afară din teren, și Mario vrut să-l răzbune. Îmi amintesc că el are deja un cartonaș galben, așa că Balotelli a spus: „Calmează-te, omule, lasă totul așa cum este.“ Și el a răspuns: „Bine, bine.“ E mai mare decât mine de două ori, a fost dificil să-l țină!

Și eliminarea Balotelli

îndepărtarea Balotelli din domeniu - o poveste foarte specială în cariera lui Mario. cartonașe roșii directe, iar al doilea „cartonaș galben“ atacatorul a fost mult, dar lucru amuzant sa întâmplat în timpul scoaterii întâlnirii „Inter“ cu „Ruby“.

Când italianul a părăsit terenul numai, lăsând secții în minoritate, Zhoze Mourinyu a fost cu siguranță, indiferent de râs. Ulterior, cu toate acestea, fostul antrenor al Nerazzurri amintit un cartonaș roșu Balotelli, cu un zâmbet de la ureche la ureche.

- Aș putea scrie o carte de 200 de pagini sau mai multe despre munca mea în „Inter“ cu el, dar nu a fost o dramă, ci o comedie adevărată - amintiți-vă Mourinho într-un interviu cu CNN. - Îmi amintesc încă povestea din Kazan. Ne-am dus la un meci de departe cu „Ruby“, în Liga Campionilor, și toate înainte noastre au fost răniți - nu am putut conta pe Milito. nici Eto'o. Din această situație problematică a fost una - pentru a pune Balotelli. Deci, se încheie prima jumătate a anului, 43 minute: Mario câștigă un cartonaș galben. Pe durata pauzei, am fost de planificare pentru a vorbi cu întreaga echipă, dar a trebuit să plătească 14 de 15 minute pentru a comunica în mod exclusiv cu Balotelli. I-am spus, „Mario, nu te pot înlocui. Nu am nici atacanti pe banca de rezerve. Nu deranjează pe nimeni în a doua jumătate! Joaca doar cu mingea! Dacă pierde mingea - nu reacționează. Dacă cineva te provoacă - nu reacționează. În cazul în care arbitrul a făcut o greșeală - nu reacționează! Mario, te rog! „Ghici ce a fost peste tot? 46-lea minut - Red Card „!

Balotelli și Formula 1

O altă poveste pentru cartea Mourinho scurgeri de presă recent - în urmă cu câteva luni. L-am anunțat, destul de ciudat, încă o dată, Jose, și nu Balotelli.

- Într-o zi, când eram amândoi în „Inter“, am rugat pe Mario să vină la mine la ora două în birou pentru un interviu personal, - portughezii au început. - Dar el nu a apărut. Apoi l-am chemat să aflu unde a plecat. Ce Balotelli mi-a spus că a mers la calificarea cu Formula 1. Am fost luat prin surprindere: „Mario, te-am rugat să vină și să mă vadă în două ore. Care-i problema?“. La care el a răspuns: „Cu tine mă văd în fiecare zi, și Formula 1 în Italia, are loc doar o dată pe an, știi?!“

Balotelli și penalități

A treia poveste Mourinho, deși nu și-a exprimat în presă, dar cu siguranță își aduce aminte sa întâmplat în meci „Inter“ - „Palermo“. Beneficiat de o lovitură de pedeapsă, Balotelli a dorit în mod clar să-l pună în aplicare singur, dar cele mai multe „puncte“ a întâlnit o echipă de personal penaltistom - Samuel Eto'o, care absolut nu va ceda o lovitură. Problema a fost ca să părăsească cutia fără un gol și nu a vrut Mario, care era încă în picioare în fața mingea și comportamentul lor a condus într-o stupoare și Eto'o, și arbitru, și Jose Mourinho, care, senzație de câteva secunde, chiar și la o pierdere vorbire. Ca urmare, Balotelli a trebuit să se retragă din mingea mâinii (cel mai amuzant lucru care a făcut această Javier Zanetti), și a pus în aplicare cu succes un atacant camerunez penalizare.

Balotelli și tricouri de „Inter“ și „Milano“

Fiind în „Inter“, Mario în mod regulat să se implice în conflict nu numai cu istoria coechipieri, dar, de asemenea, fanii de fotbal. După victoria asupra „Barcelona“ în Liga Campionilor Balotelli combustibil adăugat la foc, dezvăluind aruncarea negru și tricou albastru pe teren la stânga gazon și neplăcere (astfel încât fanii de fotbal reacționa la obstrucționarea „Inter“). Și cu puțin timp înainte de tranziție în „Manchester City“ Exemple de astfel de forme ... „Milano“! Până când Mario a mărturisit că un copil a fost bolnav pentru rossoneri și a visat de a juca pentru club, iar în timpul filmărilor unuia dintre emisiuni de televiziune a primit solemn un tricou roșu-negru de ziariștii italieni. Balotelli, trebuie să spun, de la un astfel de cadou nu deranjează: fără să se gândească de două ori, exemple de fotbal forma de „Inter“ inamic principal.

Balotelli și Dickey

Relația cu echipament de fotbal de la Balotelli, în principiu, nu a fost ușor. Care nu sunt altceva decât încercări de a pune pe un front tricou de tine Mario! De-a lungul modul în care atacantul „Manchester City“, a studiat echipamente de formare dispozitiv simplu, împreună cu managerul echipei, și atunci când a pus în cele din urmă pe o cămașă din față albă, el a retras imediat, așa cum a fost necesar pentru a pune în albastru, la momentul respectiv, se pare a fi râs tot Regatul Unit.

Balotelli și foc

Balotelli și du-te unu la unu

Din poznele lui Mario în timpul său au suferit nu numai Zhoze Mourinyu, dar Roberto Mancini (nu e de mirare că unul dintre formare „Manchester City“ au luptat). În timpul meciului expoziției SUA tur Balotelli a încercat să termine unul câte unul ... călcâi lovi cu piciorul! Reacția bancă de coaching un truc lipsit de tact, ceea ce a condus la faptul că mingea încet se rostogoli pe linia frontului, a fost imediat: în minutul următor Balotelli a fost înlocuit de James Milner.

Balotelli și "darts"

Când în „Manchester City“ Mario antrenori bate joc obosit și colegii de echipă, el a trecut pe cei care au venit literalmente calea lui. Unul jucători ghinionul de a tinerilor din „cetățeni“, în care Balotelli a decis să înceapă aruncarea săgeți din fereastra bazei de date club. Din fericire, nimeni nu a fost rănit ... cu excepția Mario. Clubul a decis să impună o amendă pentru jocul de darts italian pentru 100 de mii de lire sterline.

Balotelli și Wilshere

articole similare