10 000 de întrebări

Din care suferi. Din ceea ce simti rau ..
Din ceea ce esti ticalos, trist, nefericit, se simt durere interioară, depresie, plictiseala, te iubesc pierzi, viața ta este lipsită de sens ...

Oricare ar fi un fel de necunoașterea 1 sau acceptat, forțează ego-ul 2 consolida imaginea care cred că sunt, forțându-l să întărească Phantom (imaginea) a „I“, care apare atunci când gândul - o mare binecuvântare și un blestem mare - începe să captureze și să umbri, unitate bucurie simplă dar profundă cu Ființa, sursa, Dumnezeu. Cum ar ego-ul în sine poate duce la, forța de propulsie ascuns este întotdeauna același: nevoia să iasă în evidență, să fie specială, pentru a controla situația; el are o sete nesățioasă de putere, atenție, au mai multă sete, și, desigur, necesitatea de a cultiva un sentiment de separare, cu alte cuvinte, trebuie să aibă opoziția de dușmani.

Ego-ul vrea mereu ceva de la alții și de situațiile. El are întotdeauna un plan ascuns de acțiune, există întotdeauna sentimentul că el „nu este suficient“, un sentiment de eșec și lipsa de orice satisfacție exigente. Se folosește de oameni și situații pentru a realiza dorit, și chiar dacă aceasta atinge satisfacția nu este niciodată lung. De multe ori acționează contrar intențiilor sale, și partea predominantă a distanței dintre ceea ce „vreau“, și că „ceea ce este“, se transformă într-o sursă de durere constantă și suferință. Celebru și acum clasic pop hit-ul „Eu nu pot obține nici o satisfacție» [(nu am Can not Get No) Satisfaction] - este un cântec de ego. emoție de fundal care gestionează toate acțiunile ego-ului este frica. Frica de a fi nimeni, teama de non-existenta, frica de moarte. Toate acțiunile sale, care vizează în cele din urmă să elimine această teamă, dar cel mai mult pe care le administrează - este temporar acoperi relațiile sale sau intime, sau noi de fapt deține ceva sau de a câștiga peste unul sau altul. Iluzia nu te va satisface. Numai adevărul despre cine sunteți, în cazul în care este pus în aplicare, se va face liberi.

De ce frica? Deoarece ego-ul apare în momentul identificării cu formularul 3, și în adâncul știe că nu există nici o formă permanentă, că acestea sunt toate nepermanent. Prin urmare, în jurul valorii de ego-ul există întotdeauna un sentiment de insecuritate, chiar dacă în exterior dă impresia unui puternic și încrezător.

După ce prietenul meu și cu mine, mersul pe jos prin frumoasa rezervație naturală aproape de Malibu din California, a venit la ruinele unei case din sat, care a fost distrusă de incendiu acum câteva decenii. Toate abordările la ea sunt prea mare, cu copaci și plante tot felul de frumusete uimitoare. Partea a proprietarilor de traseu au stabilit un semn care spune: „AVERTISMENT. Toate desenele sunt instabile. " I-am spus prietenului meu: „Aceasta este o sutra profundă (Scriptura)“. Și ne-am oprit în venerație. Odată ce ați înțeles și acceptați că toate structurile (forme), chiar puternic aspect, instabil, te odihnești acolo. Acest lucru se datorează faptului că conștientizarea efemeritatea tuturor formelor te trezește, și intră în interiorul unei dimensiuni necorporal, nesupus morții. Isus l-au numit - „viața veșnică.“

1, pierderea de sine, pierderea cum să realizeze pilotul automat completă ca o mașină care este motivul pentru care există o lipsă de înțelegere el / ea o lipsă de înțelegere, nu o viziune de el însuși un adevărat, adevărat, adevărat, sunt în identificarea completă sau parțială (fuziune mentală), cu „ego“.
Despre practica mindfulness poate fi citit în acest articol

2 ego-ul nu este un lucru atât de simplu și lipsit de importanță cum ne gândim de obicei. Numai explora cu adevărat acest fenomen. putem înțelege ce este în spatele acestui design este ceea ce este și ce nu este. Și încep să înțeleagă acest lucru, începem să înțelegem și totul, da, da, toate cauzele necazurile noastre. Pentru mai multe detalii despre acest lucru puteți citi pe site-ul, ci mai degrabă în cartea lui Eckhart Tolle.

3 sub forma este înțeleasă ca nat nostru. forma - corpul, și alte nat. obiecte si forma mentala - idee. Identificarea Deși a corpului, sau un alt atac fizic. obiecte, identificarea are loc doar ceea ce este cel mai important, este prin gândire.

articole similare