10:00 împușcat la stânga articulații viteză constantă - Vezi subiect

Și totul a început cu faptul că sigiliul de ulei unitate de picurare.
În primul rând, pentru a schimba regulile - totul a decurs normal. Am preluat stânga.
rodie internă nu este. Ei bine, în nici un fel. Nici mount, nici knock-out.
A pierdut 3 ore la aceasta. Dându-și seama că, dacă acest caz merge mai departe, puteți începe să eliminați și să demontați korobas, să decidă pentru a obține SHRUS orice cost. Forjata prin punerea pene SHRUS mare hrean burduf, ambalare și corp generală în sine a cutiei. Cipuri barele de protecție ale glandei scaunului, stantare toate pene posibile pe întreaga lungime. O articulații viteză constantă are doar câțiva milimetri, și că cel mai interesant - nu otschelknulsya și blocată în această poziție.

Zakusilo decide că în interiorul inelului elastic de fixare. A început să bată la, în speranța de a-l rupe chiar în interiorul. Nu ceda. De-a lungul modul în care am bate mai întâi accidental unitatea de grenade externe, și apoi pentru a înțelege interior. Cut burduf, arunca unitatea. În caseta este grenade de locuințe

Figachit începe să dalta pe ea (pe o parte în cazul în care Dusterul dressing). Pentru câteva ore rodie în mișcare pentru o pereche de mm.

Decidem să aplice un ciocan invers. Acest tip de lucru este o bătaie în direcția opusă - spre tine. sarcină grea atașat la coarda sau lanț, și este - la testul deja.

Timp de o jumătate de oră a rupt de două ori coarda. granat pofig

Apoi, din nou figachit dalta condus în cutie și bat spate - rodie începe să achiziționeze un Wheeling liber de 5 milimetri.

După ce a trecut reflecții asupra subiectului, dacă este posibil să se bată unitatea printr-un știft care previne rotirea satelitului. Sa dovedit că - în diferentiala costurile PIN care împiedică să o facă. fum lung Murzilki că mulți.

Decidem să sudeze o grenadă la bar pentru ea pentru a prinde coarda.
Nu sudate. După al doilea știft bara transversală tăiată.

Apoi, au existat încercări de a detalia grenade de locuințe cu scopul de a insera un cod PIN, acesta nu poate fi forate
Apoi, viteza de savvy cu care acest cod PIN va hrachit pe marginea fragilă și pune de risc.

Decidem să continue cazul fără a scoate caz.

Tie lanțul de la halteră 12-killogramovoy, care a rupt cu succes de cablu.

Numai datorită loviturilor cu lanț daltă a fost parțial sub podpihnut corpul SHRUS.

Trăgând treptat, cu o forță extraordinară și de conducere înapoi grenade, după aproximativ 6-7 ore după începerea, vom decide să opereze în acest mod până când victoria grenadă pleacă de la o medie de 5 mm viteza / h
După ora 5 dimineața, ea încă zboară, vom vedea următoarea imagine trist

Să acorde o atenție pentru a suda doar metal ax grenadă

A ajuns la concluzia că, deoarece inelul este intact, Zakusilo în acest loc. ABC carte (și referindu-se la gaura din lateral), este locul cade pe palierul lagărului de diferențial. De ce sa întâmplat și cine este de vina?

Iată un lucru care nu a fost făcută o sută de accidente vasculare cerebrale

Mulțumesc ansamblul de acționare Dumnezeu sa dovedit a fi o copie de rezervă în cutie,
setați prapurul de etanșare anaerobă, a marcat în rămășițele patul lui. Top umple silicon roșu de obicei.

În timp ce nimic nu a ieșit, și se părea chiar cutia este încă în viață

Acesta este modul în care se poate schimba guma de 100 de ruble pentru a ajunge la punctul de control
AvtoVAZ Buna ziua!

Stânga cumva spini pe timpul iernii a fost suficient pentru un sezon, iar vara mănâncă mai repede vrodi

Este online acum 8 ani

Auto: + 1.6 Turbo Viburnum bapskoy Hyundai 1.4

Iată o altă fotografie SHRUS

Este online acum 8 ani

Sunt în ultima lună de trei ori sigilii ramase SHRUS schimbat

Două glandă aruncat în abis - uleiul se scurgea ca și maloasa (unul pretins Balakovo, al doilea unele italiană).

Băieți, și atunci când a pus cutia de etanșare cu arc încărcate de a scoate glanda, acesta trebuie să fie așa cum a spus fl dovorachivat, în general, atunci glanda va păstra el însuși de trei ori sa schimbat, sa dovedit că a fost problema.

Este online acum 9 ani

Băieți, și atunci când a pus cutia de etanșare cu arc încărcate de a scoate glanda, acesta trebuie să fie așa cum a spus fl dovorachivat, în general, atunci glanda va păstra el însuși de trei ori sa schimbat, sa dovedit că a fost problema.

Nu știu. Despre prima dată când l-am auzit. Înainte de a înlocui garnitura de ulei pe CV-ul articulațiilor am încercat pe, era evident că împachetări drept.
Mai multe detalii pot fi? Am cumva înclinat să cred că al treilea sigiliu de ulei a fost prezent, și nu se știe în cazul în care a făcut-o. Poate că greșesc, dar mult timp în urmă, atunci când atunci când a făcut, de asemenea, nici o astfel de subtilități nu au fost observate.

După ce a trecut reflecții asupra subiectului, dacă este posibil să se bată unitatea printr-un știft care previne rotirea satelitului. Sa dovedit că există - costuri diferențiale PIN care împiedică să o facă

De asemenea, atunci când ai închiriat caseta din SHRUS din stânga. N-am putut bate. Mudoholsya o jumătate de zi, gând va trece nervii și rupe toate nafig. Pe scurt, forța de tracțiune într-o diferență de Veretina la război de țesut pur și simplu a trecut acolo câteva lovituri puternice și totul a fost OK, om rău inel zakusheno a fost.

Umplut cum este polusin, și apoi începe să conducă uleiul. De asemenea etanșează schimbat, procedura nu este izpriyatnyh de mai multe ori. Ultima dată pe noile garnituri tăiate cu arc, la fel ca în vremurile vechi, bune, lacatuserie si totul a fost Gud. IMHO pinione Rosturile CV uza astfel încât noile sigilii și nederzhat.

Acesta a fost mult timp undeva chital- conectați această tehnologie este utilizată în

de asamblare de la fabrica. Pentru a atenua șocul ÎN Lee.

Rata nu este afectată.

Ei bine, m-am gândit așa, de asemenea, pentru că în BBC, a fost numit un „tampon“ chegoto-chegoto.
Deci, nu este cazul a fost, și eu, probabil, SHRUS vsetaki nedovotknul.
Acum, ca orice om, pentru Sedna 80 km parcursă, totul este în regulă.
Deci, în timp ce despre

Și cum se face că o grenadă pentru a scoate interiorul cutiei, putem avea o stripteuză

Nimeni nu va spune? Et, eu sunt despre viitor, dar la fel de bine

Pe scurt blocat cu diferential în Veretina cu războiul de țesut, trebuie doar să-l acolo câteva lovituri puternice, a avut loc și totul a fost ok

Alternativ, 99 la suta

articole similare