1 1 sau de ce nu stai acasă

momeli bine făcut, momeli, momeală:

Asta nu poate sta acasă. Pare logic - transmite un vânt puternic. în seara - zăpadă. Stai acasă. Împingeți al cincilea punct. Nu - este necesar să se ridice în picioare. cinci dimineața. și Trudge chorte știe unde.
Dimineața. cum ar fi - în liniște. Am pour termos. Mă îmbrac. Am ieși din casă. Vova companie de așteptare deja în mașină.
Am ajuns la punctul drop-off și. într-un fel. Briza simțit. trebuie să-și încheie. Urmăriți mai mult - mai puțin. dar locurile introduse.
O oră mai târziu, un pic de acolo.
Toată lumea face câteva găuri și începe să verifice - în dimineața -tishina .Dosverlivaemsya. verifica locuri diferite și pe potyaga de frontieră. și o adâncime de 6 m. Am un pumn bun. Scoate biban

. Fac acest orizont mai multe serii de găuri. Vova capturi bune pike
Verificați pentru noi sonde. derivație anterior. poklovok dar cele mai multe nu. Creșterile de vânt.
. puțuri mătură pentru câteva secunde
. timp - o oră a zilei. Facem o decizie - să se mute la casa. până când drumul a adus. Colectăm bagaje,
împacheta
și într-un mod
. Ajungem la mașină - normală. pe podea drum. în zatishke o gustare
.
Călătoria de întoarcere. cu mașina. depășite. locuri pentru „lopată“. dar ajunge în siguranță la pista.
Aveți grijă de dumneavoastră. cu emoțiile de aventura vom ajunge la casa.
Mulțumesc. râu. Mai mult va veni.

raportul de evaluare

(1 Stea 1 = credit)

Ca întotdeauna. Se răcește.

Lupta cu o remiză! Ei bine făcut! 5+

Din nou, același pește. 5

Și accident vascular cerebral poate fi destul de invidie! Ei bine făcut.

Andrew, dacă nu mă înșel - Curly Shad în fotografie. În timp ce zbura? Echipament? Și apoi am un pachet de cinci ani deja, nu nu a scăldate - citit că este mai bine pe biletul, iar eu aerisire nu este foarte ..

articole similare