8 copii basme, al cărei sens este mult mai profundă decât pare

Dialog Dl Banks cu un mic:
- Dar voi da toți banii mei! Totul!
- Dar va casa, gradina, și mâinile în cele din urmă! Asta nu poate trăi.
- Am nevoie de bani pentru a face bani, acest lucru este - instrumentul meu de producție. I - Finantatorul! Ce am de gând să investească în diferite companii, dacă nu am bani.
- Sau poate că este mai bine să nu pună nimic nicăieri? Ai cel puțin o dată în noroc. Poate crezi doar că - un finanțator.
- Și cine sunt.

"Winnie the Pooh și toate-toate-toate," Alan Milne

Eeyore stătea acolo, privind cu tristețe la pământ, și Winnie the Pooh a mers în jurul lui.
- Oh, ce sa întâmplat cu coada ta? - a cerut în surpriză.
- Ce sa întâmplat cu el? - a spus Eeyore.
- Nu e!
- Nu ești înșelat?
- Coada este fie acolo sau nu este. În opinia mea, aici este imposibil să se facă o greșeală.

- Alții veți vedea, de asemenea? - întrebă Lucy.
- La început, cu siguranta nu, - a spus Aslan. - mai târziu - în funcție de circumstanțe.
- Dar ei nu vor crede-mă! - a spus Lucy.
- Nu contează - a răspuns la Aslan.
- Uh-Oh - Lucy jeleau. - Și mă bucur că te-am găsit. Am crezut că o să mă lase să rămână. Am crezut că răcni, și toate dușmani în chin - ca înainte. Și acum totul este atât de teribil.
- Ești greu de văzut, unul mic, - a spus Aslan - dar nimic nu se întâmplă niciodată așa cum era.

"Bridge to Terabithia", Katherine Paterson

Leslie: Tata spune că televizorul ucide celulele creierului.
Scott: Tatăl tău nu înțelege. Ne uitam la televizor în fiecare zi!
Leslie: Se poate observa.

„Rățușca cea urâtă“ de Hans Christian Andersen

„Voi zbura-ka I la aceste păsări regal; probabil vor ucide pe mine pentru ceea ce sunt atât de urât, îndrăznesc să se apropie de ei, dar le lasa! Este mai bine să fie ucis de ei decât să demoleze ciupește rațe și pui de găină, tremor însoțitor astfel încât suferă de foamete și frig în timpul iernii! "
A zburat în apă și a înotat spre lebedele bărbați frumoși, care, văzându-l, de asemenea, sa grăbit să-l.
- Omoară-mă! - a spus săracu, și-a plecat capul, așteptând moartea, dar ceea ce a văzut în clar ca o oglindă, apă? propria imagine, dar el nu a fost urât pucioasă pasăre întuneric, și - o lebădă!
Nu probleme să se nască într-un cuib de rață, dacă din oul de lebada!

„Fell bulgăre de zăpadă mici. A fost dezgheț "
Sergey Kozlov

Iar seara, când bea ceai, Ursul a spus:

- Nu știu când, dar o zi este obligat să fie mai bine.
- Sigur! - Am luat iepurele.
Un arici gândit:
„Nu poate fi că totul este rău și rău - pentru că atunci când ceva trebuie să fie bun“

• 8 copii basme, al cărei sens este mult mai profundă decât pare

articole similare