100 K 1

Complet de acord cu Stratos1986. Noi vmete Soțul meu și am trăit timp de 3,5 ani, doih departe Mata pentru un apartament închiriat. Prima dată să plătească pentru un credit ipotecar în Banca de Economii, acolo am fost refuzat, a declarat că salariul este mic și soția în decretul, a pus-o pur și simplu, lăsat să se înțeleagă că nu avem nici o șansă de a face chiar din cererea nu a făcut-o. În această zi, din nou, încercați să luați un credit ipotecar în Banca de Economii, de asemenea, a refuzat, aobratilis VTB 24 Aplica acum așteaptă rezultatul. Sper că, odată cu certificatul mamei, am aprobat deja.

Cred că cele mai multe familii tinere sunt acum preocupați de activitatea și problema locuințelor, pentru că acum este destul de dificil de a face bani pe propriile lor case. Prin urmare, familiile tinere trebuie să închirieze un apartament de a trăi permanent din valize. Iată răspunsurile la popularul joc „100-1“:

• Bani.
  • Copii.
  • Munca.
  • Locuințe.
  • Părinții (de asemenea, se întâmplă uneori ca părinții să interfereze în viața tinerilor).
  • Mașina (o mulțime de familii tinere nu își pot permite să cumpere o mașină).

100 K 1

Alexander Vetrov [46.8K]

În opinia mea, această întrebare poate fi dat un număr foarte mare de răspunsuri diferite, cu toate acestea, la unele dintre joc spectacol românesc „O sută și una“ iese „România 1“ la postul de televiziune, șase dintre cele mai populare alegeri de răspunsuri cu privire la sondajul rezultatelor stradă sute română oamenii sunt după cum urmează: