10 motive pentru a cumpăra taytsy jogging

10 motive pentru a cumpăra taytsy jogging

Singura persoană care ar putea pune o minte sănătoasă și de memorie sunt de serviciu și profesie - acest balet dansatori. Toate.
După ce am fost implicat în lupte, și chiar ciorapi păreau obscene confruntă în. În multe feluri căile mele, astfel încât lupta a mers. Cu toate acestea, toate fluxurile, totul se schimbă. Trecerea sportmagazina, m-am dus în ea, și încă cumpărat ceva care semăna cu un an, dar nu au îndrăznit.

Taytsy. Nike. densitate medie. Vară-toamnă. Negru.

Când le-am pus, am dat seama că am pierdut tot timpul. Dacă un singur cuvânt - sunt cool.

Tu ce știi? După pantaloni, chiloți, pantaloni scurți, Capris și alte lucruri sportive par spațiu taytsy.
Dacă fiecare fată se simte aceeași emoție, dar acum înțeleg popularitatea de dresuri, colanți și doar îmbrățișări. Și oamenii sunt lipsiți din cauza stereotipurilor, da.

beneficii de cercetare, Harms, și inutilitatea sport compresie

Nu voi rescrie de cercetare pe internet în această privință. Realizarea acolo au fost multe, rezultatele sunt, deoarece acest lucru este important pentru tine - te decizi. Citez doar concluziile acestor studii pentru dezvoltarea generală, ca să spunem așa.

• articole de îmbrăcăminte și accesorii de compresie nu afectează în mod direct viteza, puterea și atlet de anduranță;
  • Poate avea un impact pozitiv slab asupra procesului de recuperare după efort, reducerea severității post-antrenament durere și ușor accelerarea de recuperare a performanțelor atletice;
  • nu a fost studiată posibilitatea de a împiedica crampe și leziuni;
  • Concentrația de lactat în sânge, în unele cazuri, utilizarea de îmbrăcăminte de compresie este într-adevăr un pic mai redus, mai ales atunci când vine vorba de sarcini de mare intensitate peste prag lactat;
  • Există un efect placebo pozitiv de a purta articole de îmbrăcăminte de compresie;
  • Acesta nu a gasit nici efecte adverse de la purtarea de îmbrăcăminte cu compresie.

Deci mi 10 motive pentru a cumpăra taytsy jogging

1. simt total de taytsov comparabil cu, ca și în cazul în care ați umplut în rezervorul de gaz în loc de 76 98 benzină.

2. Ele sunt arata incredibil de rece, consolidarea respectului de sine, crescând astfel potențialul psihologic capricios. Ei arata cool pe orice figură. Și doar pe spațiul meu. Și a ta!

3. Acestea au un efect de compresie asupra tuturor acoperire. Cu alte cuvinte, mușchiul sub mai mobilizați microtraumele mai puțin sensibile, rapid restaurat. Cercetările au arătat că, în unele cazuri, acest lucru este adevărat, dar nu neagă efectul placebo, care este, de auto-hipnoza. Cred că în cazul meu, 100% kayfovo placebo.

4. Am experimentat taytsy în condiții normale de vreme, medie, căldură și ploaie torențială grele cu aplomb. În mod normal, atunci când executați la o temperatură medie, la început totul este în regulă, apoi, după 10-15 minute începe să transpire puternic. Picioare ude, dacă aveți o în pantaloni, au toate absorb și să crească grele. Nu Taytsy cresc greu. Picioarele nu transpira în căldura picioarelor nu sunt calde, nu udă în ploaie și în frig, sau spre sfârșitul run - nu rece. Ele sunt menținute excelent echilibru de temperatură.

6. taytsah au „pre“ reflectoare - benzi care sunt vizibile în amurg și întuneric. Acest lucru este foarte important, dar în plus, eu stau mereu în spatele buzunar taytsov de frână bicicletă roșie în modul intermitent. Am văzut hoo.

7. Când executați prin băltoace, taytsy proteja de stropire și de murdărie. De asemenea, din muștele, țânțarii și alți acarieni. Mai ales dacă difuzați prin parcuri.

8. Taytsy slăbire grăsime și se face să se miște puternic, care afectează în cele din urmă rezultatele.

9. Taytsy ușor de spălat și se usucă instantaneu. Ei ocupă puțin spațiu, în contrast cu pantalonii de puteți lua mereu cu tine într-o călătorie de afaceri sau de vacanta - o valiza nu este desenată.

articole similare